, , , , , ,

Güler isminin analizi-Melike Aydın



güler isminin analizi
Güler


Güller açsın yüzünde!  


Acısıyla tatlısıyla kendinizle, ailenizle ve  sevdiklerinizle yüzleştiniz. Her ne olursa olsun ayakta durmaya çalışıyorsunuz. Özelikle aile ilişkileri  ve bağlarına önem veriyorsunuz. 

Negatif enerjiyi taşıyan bunu sürekli yansıtan kişilerden uzak durduğunuz taktirde her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Aksi taktirde negatif düşünceler sizleri yorar. 

Kendinize güvenin,  güçlü yapınızla birlikte kendi yolunuzu bahtınızı  bu sayede açarsınız .Sizlerin en büyük özelliği planlı hareket etmek..Düzenli ve titiz bir insansınız, hayatınız her alanında planlı hareket etmekten yanasınız. Hedeflerinize odaklanın.

 2017- 2018 yıllarında büyük imtihanlar yaşadınız. 

2022 yılında ise empati yeteceğinizi geliştirip maddi manevi yeniden adımlar attınız. Şubat , Mart ve Nisan ayları sizlere para akışında yeni gelişmeler yeni fırsatlar ve yatırımlar  sunuyor olacak. Bu süreçte daha sakin, daha temkinli ve  kendinizi ailenizi koruma altına aldıktan sonrada planlarınızı hazırlayıp ilerleyin.

Sizleri destekleyen gezegenler Satürn, Merkür,Uranüs Neptün ,Jüpiter ve Mars aile ilişkileri ve sağlık  sorunlarında önemli bir sürece gireceğinize işaret ediyor. Aşırı hassas, kırılgan, içe dönük durumlara karşı daha sakin olun, kendinize güvenin.

 Kasım , Aralık ve Şubat ayında iş yaşamınız hareketleniyor. Sizler süprizlerden hoşlanmıyorsunuz.  Hayatınızda karışıklığa da asla yer yok.Düzen ve bilinene adım atmak sizin güvenceniz adeta.Her şeyi dozunda bırakmak biraz da olsa sizi rahatlatacaktır.


#gülerismi #gülerisimleri #isimlerinanlamı  #isimlerinenerjileri #melikeaydın #isimanalisti #isimanalizi 

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU