, , , ,

30 Mayıs 2022 İkizler burcunda Yeni ay


30 Mayıs 2022  İkizler burcunda  Yeni ay geliyor!



30 Mayıs 2022 
 İkizler burcunda Yeni ay 


Yaşamınızdaki gidişatı gözden geçirip olmasını istediğiniz şeyleri, niyetlerinizi, iyi dileklerinizi Yeni Ay’da netleştirerek Yeni Ay enerjisinden faydalanmakta geç kaldım diye üzülmeyin .

Yeni ay yeni fırsatları bizlere yaratıyor. Yeni ay iletişim ayı ,sıkıntılardan kurtulma ayı. İş hayatında başarı elde etmek isteyenler, aşk da şansı yakalamak mutlu bir evlilik hayali kuranlar, para akışında tıkanma noktasına gelenler, 

aile ilişkilerinde sürekli olumsuz sorunlar yaşayanlar, çoçuklarının zorlu sıkıntılardan kurtulmasını isteyenler,

 arkadaş çevresinde pozitif ilişkiler kurmak isteyenler,  ev araba alma hayallerinin peşinden koşanlara işte tam zamanı diyorum.

Bu haftadan itibaren manevi olarak güçlü açılımlar  başlıyor.Şimdiden hayırlı olsun inşallah diyerek başlıyoruz.


İlk olarak bu hafta evimizin her köşesini sirkeli suyla silerek negatif enerjiyi engelliyoruz.

Bir litre suya, bir bardak elma  sirkesi yada üzüm sirkesi, bir avuç tuz ve bir bardak gül suyu ekleyelim.Bu karışım ile her köşesini silelim tozlarını alalım.

bu temizliği yaparkende manevi yönden düşüncelerimizlede arınıp güzel hayaller kuralım.

Temizlik işlemi sırasında 7 kez kevser süresi dinleyelim  yada okuyalım. 7 Fatiha süresi,  7 ihlas suresi 7 ayetel kürsü okuyalım yada dinleyelim. Bol bol salavat getire bilirsiniz.temizlik işlemi bitince kalan suyu toprağa dökelim.

Sonrasında Ilık bir duş alıyoruz, kendinize küçük bir alan hazırlayın.Önce nazar duaları okuyun ardından  Nas , Felak Ayetel kürsü  ve İhlas surelerini 7 şer kez okuyun.


Sıra geldi negatif enerjilerden arınma tütsüsüne:


Bir defne yaprağı, bir tutam çörek otu yağı yada tohumu, bir tutam tuz, bir tutam ada çayı ,bir tutam karanfil ,bir tutam tarçın tozu yada çubuk ola bilir . Tüm bu malzemeleri  derin yanmaz bir kapta ocakta dumanı çıkana kadar yakın.Tütsünün dumanını içimizede hafiften çekelim.

 Tütsüyü tüm evimizin odalarında gezdirelim. Sonra evimizi iyice havalandıralım.

Tütsünün küllerini bir kavanoza koyuyoruz, ağzını kapatmadan dileklerimizi tutuyoruz. Niyetlerimizi aklımızdan geçenleri söylüyoruz ve kavanozun kapağını kapatıyoruz .Kavanozu bir gün dış cephede  balkon yada cam kenarında bekletiyoruz ,ertesi gün akan suya denize döke bilirsiniz yada bir toprağa göme bilirsiniz. Bu şekilde negatif enerjiden arındırabilirsiniz. Tüm bunları yavaşça, dikkatle ve özenle yapmaya gayret edin. Fiziksel olarak olduğu kadar, zihinsel olarak da kendinizi hazırlayın.

Hayatınızda olmasını istediğiniz, olumlu yönde değişmesini ve gelişmesini istediğiniz şeylere odaklanın. Her birini gözünüzde canlandırmaya çalışın. Dilediğiniz şeylerin size ve herkese ‘hayırlı’ olması için kendi yönteminizle dua edin. 


Yeni başlangıç yapmak için tek ihtiyacınız olan istemek, ruhunuzla ve kalbinizle istemek. Çünkü tüm kalbinizle istediğinizde önünüzde hiçbir engelin dayanamayacağını aklınızdan çıkarmayın . 


Dilek kağıdı

Beyaz bir sayfaya  kırmızı kalemle  niyetlerinizi yazın.

İçten dileklerimin tüm güçüyle iyi düşünerek hareket ediyorum şükürler olsun.

Kabul ediyorum şükürler olsun, kabul ediyorum oldu şükürler olsun, oldu şükürler olsun, kabul ediyorum seviyorum seviliyorum, ben Yeni ay ayda yeni sayfa açtım yeni tanışacağım tüm güzel insanlara selam olsun, yeni başlangıçlara açığım şükürler olsun, kabul ediyorum şükürler olsun, kısmetim açık benim olan beni buluyor şükürler olsun, ben kendimle ve kendi hedeflerimle kendi tekamülüm yolunda umut doluyum şükürler olsun, daima her şeyin en iyisine layık olduğuma inanıyorum şükürler olsun ,almayı biliyorum şükürler olsun, hep ve daima şükür enerjisinde iyiyim şükürler olsun, bilinçaltım açık şükürler olsun, frekansım hep yüksek şükürler olsun ,şans para kısmet bolluk başarı aşk ve sağlık benimle isteklerim rahatça benim yolumda şükürler olsun, benim önüme çıkar sonsuz kudretli kapılar ,bana değer verdiğim aileme sevdiklerimle işbirliği İçindeyim alıcı frekanstayım

Şükürler olsun ,kabul ediyorum oldu oldu oldu ....

Bu cümleleri kağıda yazın.Yazmayı bitirdikten sonra bir müddet sessizce oturun ve yazdığınız dileklerinizi tekrar gözden geçirin. Fazlalık olduğunu düşündüğünüz hiçbir şeyi listenize almayın.kabul etmeyin şimdi yazdığınız dilek kağıdınıza frekans açıklığı  için şu rakamları tekrarlayın yazın

 7/6/8/5/4/3/2/1/ 

tekrar tekrar dolun aya kadar söyleyin ve bu rakamları ayrıca küçük kağıda yazıp içine  defne yaprağını koyup sarın cüzdanınızda saklayın. Bir sonraki yeni ayda toprağa bir bozuk para ile gömün.  Bu işlemi Mayıs ayının sonuna kadar tamamlaya bilirsiniz. 


Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
,

Dört burç grubuna gezegenlerin manevi mesajı

Bu hafta 4  burç grubuna  gezegenlerden manevi uyarı var.

Toprak Gurubu: Boğa, Başak, Oğlak

Bu haftaki manevi mesajınız

Şu an ne oluyorsa, neyin içindeysen senin için en iyisi o.  İlahi kurgunun öyle yapılmış ve bu şekilde en iyi seviyede sana hizmet ediyor. Değişim seni ileriye itiyorsa olmuştur, yaşamı anlayan olanı olduğu gibi alır .Olanı sevmek kabule geçiş ruhu yükseltir ,mutluluk başarıdan önemlidir. Her gün yeni fırsatlar sana doğuyor kendine güven kendini sev kendine sarıl . Kendine bir söz ver, yeniden başlamak için seni mutsuz eden her şeyi geride bırakıp ileriye bir adım atarak bitirme yoluna girebilirsin. Değişimi kimseden bekleme onu sadece sen başlatabilirsin. Yeterki iste.


Ateş Grubu: Koç,Aslan,Yay

Bu haftaki manevi mesajınız .

Kullandığın tüm söz ve kelimelerdeki titreşim senin için yayılıp etki yaratıyor.İçin yandığında kötü diye ağlama, nerden bileceksin bu acının sonucunun daha iyi olmayacağını. Kalbine umut ver, kalbinle  dolu ol. Yeniden başlamak için kendine gelmen gereken bir süreç seni bekliyor. Seni eleştirenlere takılma, senin enerji olarak rızan yoksa onlar sana etki etmeyecek unutma. Dua kapısını her daim çalmaktan vazgeçme. Duanı et. Her gece hayallerini düşünüp, gerçekleştiğinin hayallerini kur bu düşünceyle uyu. Toprak suyla, kalpler zikirle beslenir, dualarına sarıl. 


Su grubu:  Yengeç, Akrep, Balık 

Bu haftaki manevi mesajınız


Önce kendi potansiyelinin farkında ol lütfen. İçindeki enerji yaymaya başla, bir şeyleri gerçekleştirme cesaretini artık ortaya çıkarmalısın. Tüm blokajların değişebileceğine inan .kötü enerjilerin geride kalabileceğine inanan. İnançlı olduğun sürece her şeye gücün yeter.Değişime önce iç dünyanı güzelleştirerek başlamalısın. Huzur mutluluk ve başarıların dan güç al .


Hava grubu:  İkizler, Kova, Terazi

Bu haftaki manevi mesajınız

Sen mucizelere inan, durumun ve koşulların ne olursa olsun kalbini ortaya koy, mutlaka gerisi gelecektir.Yaydığın enerjinin benzeri sana geri döner, kimseyi ve kendini eleştirme yakındığın her ne konu ne olursa olsun sözlerine dikkat et . Hava ile besleniyorsun şikayet enerjisinden vaz geç, mutlulukla huzurla kendine sarıl . Pozitif düşün  kendini sev kendine sarıl. Kendine dert yapma, kendine acıma, acındırma!

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU