,

Dört burç grubuna gezegenlerin manevi mesajı

Bu hafta 4  burç grubuna  gezegenlerden manevi uyarı var.

Toprak Gurubu: Boğa, Başak, Oğlak

Bu haftaki manevi mesajınız

Şu an ne oluyorsa, neyin içindeysen senin için en iyisi o.  İlahi kurgunun öyle yapılmış ve bu şekilde en iyi seviyede sana hizmet ediyor. Değişim seni ileriye itiyorsa olmuştur, yaşamı anlayan olanı olduğu gibi alır .Olanı sevmek kabule geçiş ruhu yükseltir ,mutluluk başarıdan önemlidir. Her gün yeni fırsatlar sana doğuyor kendine güven kendini sev kendine sarıl . Kendine bir söz ver, yeniden başlamak için seni mutsuz eden her şeyi geride bırakıp ileriye bir adım atarak bitirme yoluna girebilirsin. Değişimi kimseden bekleme onu sadece sen başlatabilirsin. Yeterki iste.


Ateş Grubu: Koç,Aslan,Yay

Bu haftaki manevi mesajınız .

Kullandığın tüm söz ve kelimelerdeki titreşim senin için yayılıp etki yaratıyor.İçin yandığında kötü diye ağlama, nerden bileceksin bu acının sonucunun daha iyi olmayacağını. Kalbine umut ver, kalbinle  dolu ol. Yeniden başlamak için kendine gelmen gereken bir süreç seni bekliyor. Seni eleştirenlere takılma, senin enerji olarak rızan yoksa onlar sana etki etmeyecek unutma. Dua kapısını her daim çalmaktan vazgeçme. Duanı et. Her gece hayallerini düşünüp, gerçekleştiğinin hayallerini kur bu düşünceyle uyu. Toprak suyla, kalpler zikirle beslenir, dualarına sarıl. 


Su grubu:  Yengeç, Akrep, Balık 

Bu haftaki manevi mesajınız


Önce kendi potansiyelinin farkında ol lütfen. İçindeki enerji yaymaya başla, bir şeyleri gerçekleştirme cesaretini artık ortaya çıkarmalısın. Tüm blokajların değişebileceğine inan .kötü enerjilerin geride kalabileceğine inanan. İnançlı olduğun sürece her şeye gücün yeter.Değişime önce iç dünyanı güzelleştirerek başlamalısın. Huzur mutluluk ve başarıların dan güç al .


Hava grubu:  İkizler, Kova, Terazi

Bu haftaki manevi mesajınız

Sen mucizelere inan, durumun ve koşulların ne olursa olsun kalbini ortaya koy, mutlaka gerisi gelecektir.Yaydığın enerjinin benzeri sana geri döner, kimseyi ve kendini eleştirme yakındığın her ne konu ne olursa olsun sözlerine dikkat et . Hava ile besleniyorsun şikayet enerjisinden vaz geç, mutlulukla huzurla kendine sarıl . Pozitif düşün  kendini sev kendine sarıl. Kendine dert yapma, kendine acıma, acındırma!

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder