, , , , ,

Burç gruplarına göre 1 Nisan yeni ay ve 30 Nisan güneş tutulmasının etkileri

 Burç gruplarına göre 1 Nisan yeni ayın ve 30 Nisan güneş tutulmasının etkilerine bir göz atalım. 

Ateş Grubu: Koç-Aslan-Yay 

Bu hafta manevi para akışı ile destekleyen gezegenler arasındasın Merkür, Mars, Venüs oldukça önemli açılımlar sağlıyor.   Para  ile konularda ani açılımlar,  yeni yatırımlar, yer değişimi ve yeni pozitif değişime hazır bir süreç olduğunu söyleye bilirim. Gelecekle ilgili yeni fırsatlar, aşk ve iş hayatı, evlilik aile ile ilgili güneş konular gündeminizde olacaktır. Yeni ay ve  30 Nisan'da gerçekleşecek güneş tutulmasıyla birlikte yeni fırsatlar karşınıza çıkıyor. Açılan bu yeni kapıları iyi değerlendirin. Aile ilişkileri, güzel bağlantılar, uzlaşmak istenen belgeler konusunda destekleniyorsunuz.

 Toprak Grubu: Boğa-Başak-Oğlak

  Kariyeriniz ve aile  ilgili önemli kararlar vereceğiniz bir aya girdiniz. Önemli şans ve fırsatlar yakalıyor olabilirsiniz. Bu yeni ay size sunduğu imkanlar değişebilir.    Yaşam boyu kalitenizden ödül vermeyerek yeni  başlangıçlara doğru yol alıyorum diyerek geçmişe ait ne varsa gözden geçireceğiniz bir dönem sizi bekliyor.   Kardeşlerinizle birlikte aile büyükleri ile yeni bir başlangıçta planı yapabilirsiniz. İş için bir yolculuğa veya bir yer değişimine yelken aça bilirsiniz. Ya da bir eğitime, yarım kalan işleri tamamlama gücünü kendinizde bulabilirsiniz . Yeni ay ve güneş tutulmasıyla birlikte bu değişim sürecine giriyorsunuz. Kariyerinizle ilgili önemli bir duyuru yapabilirsiniz. Yönetim kademesi ile önemli görüşmeler yapmanız da mümkün. Bu yeniayın sonrasında gerçekleşecek dolunay sizin ev ve aile yaşamınızı da etkileyecek. Bu nedenle bu tarihte attığınız adımların farkında olun. Bu süreç ailenizle ilişkilerinizi etkileyebilir, var olan enerjinizden daha da güç kuvvet alabilirsin.  

 Su Grupları: Balık-Yengeç-Akrep 

 Geçtiğimiz ay ilişkilerinizle ilgili konularda önemli kararlar vermiş olabilirsiniz. Şimdi bu süreçte çok daha sakin olun, acele etmeyin, her ne olmuş olsa da sabır güç kuvvet sizlere güzel atılımlar için şans yaratıyor. İş hayatınızda, aile ilişkilerinde, eşiniz çocuklarınızla önemli bir süreçten geçtiğinizi söyleyebilirim.   Ortak adımlar, ortak düşünceler, ortak bağlantılar ile ileriye doğru  önemli yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Güneş tutulması gezegenler arası bağlantıyı da destekler. Merkür, Venüs gezegeni hayallerinizi destekliyor. Kredi çekmeniz ya da prim / tazminat alacak verecek gibi konular için bazı önemli konular gündeminizde olabilir.. Yeni ayla birlikte vergi, sigorta gibi konular için başvurularınız Nisan, Mayıs aylarında olumlu sonuçlar verebilir.  Sevgili su gurubu burçları, dolunay zamanları sizler daha çok dikkat etmelisiniz Dolunaylar geldiğinde bütçenizi iyi yapılandırmamışsanız zorlu bir yüzleşme  yaşayabilirsiniz. Bu nedenle gelir gider hesaplarınızı dolunayda iyi yapın. Bu ay yaptığınız yatırımlar yaz aylarında değer kazandırabilir. Sizin açınızdan önemli bir yeni ay. Sizlere önemli görevleri veriyor, bunlardan biri taşınma, evlilikle ilgili gelişmeler ve  iş hayatınızda değişiklikler için cesaret  gerektirecek. Kökten sorunlu olan ilişkilerde bitişler ve ara ara gelgitler yaşayan ilişkilerde yeni kararlar almak için yeni fırsatlar yaratıyor.

 Hava Grubu:Terazi-İkizler-Kova

 Yeni ay ve güneş tutulmasından  nasıl etkileneceksiniz?   Sizin açınızdan önemli bir güneş tutulması, yeni ay ve dolunay döngüsüne giriş yapıyorsunuz.  1 Nisan Koç yeni ay zamanında  iş, aşk, evlilik aile bütünlüğü konuları ön plana çıkıyor. Sorunlu ortaklık işleriniz varsa, önemli kararlar alabilirsiniz. Sizin için hayırlısı olabilecek yeni sözleşmelere imzalara açık görünüyorsunuz. Bir taşınma yada  yer değişimi gündeme gelebilir.   Kalbi boş olanlar, yeni bir sağlam bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Sorunlu bir evliliğiniz arsa bu sorunlarda  ortak bir uzlaşmaya vara bilirsiniz.   Partnerinizle bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu belki uzak bir yolculuk olabilir. Yurt dışı olmasa bile ülke içinde bir iki günden uzun sürecek bir yolculuk olabilir. Eşinizin kardeşleri bu ay gündeminizi meşgul edebilir. Bir kira kontratı imzalamanız da mümkün. Varsa bir dava süreciniz bununla ilgili evrak işleriyle bu ay ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu yeni ay zamanında sizden gizlenen bazı konular da karşınıza çıkabilir, sizi önemli kararlar almaya itebilir. Yeni aydan sonra gerçekleşecek dolunay uzun vadeli planları destekliyor. Bu nedenle attığınız adımlar muhtemelen yavaş ama sağlam ilerleyebilir. Bu ay başlayacak olan ilişkiler yaz aylarında daha fazla ilerleme kat edebilir. 30 Nisan'daki güneş tutulması size her anlamda sağlam adımlar attıracaktır.   Merkür, Venüs ve Mars'ın etkisiyle  inişlerin ve yeni başlangıçların adımını atmış olacaksınız.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder