, , , , , ,

18 Mart 2022 Başak dolunayı nelere işaret ediyor


18 Mart  Başak Burcunda Dolunay


18 Mart 2022 Başak dolunayı nelere işaret ediyor?

Bu dolunayla birlikte dengeler her an değişebilir! Dolunayın yönetici gezegeni Merkür'ün baş komutanım dediği  sahadayız. Alanı kaleye gol atmak, insan ruhunu temsil ediyor. Kırmızı alan aile ve çocukları hedef gösteriyor, büyütme ve küçültme alını tıpkı zamanda geri gitmek gibi. Bu da insan ruhunu bedenini tetikliyor, diğer tarafta bolluk bereket şans ve fırsatları da yaratıyor.

 Bu noktada daha büyük düşünebilmek ve harekete geçebilmek için iç dünyamızda bir bağlantıyı gösteriyor. İç dünyasında barışık olan her alanda kendini şanslı göre bilir. Şunu söyleyeyim şanslı bir dönem var önümüzde. Sadece kendinize güvenmeniz ve sabırlı olmanız inanın karşılıksız kalmayacaktır.  Dolunay ruhsal açıdan da iyi hissedebilmeyi anlatır. 

  Ancak doğal afetler, deprem, sel, heyelan, tsunami gibi beklenmedik olaylar   için de açık kapı bırakıyor, dilerim bu olumsuzlukların hiçbiri yaşanmaz. Özelikle Mart sonu ani ölümler ani kalp krizleri ani soğuk algınlıkları ve yeni salgın alarmı görünebilir. 

18 Mart Başak dolunayında rüyalara dikkat!

  Başak dolunayı algıyla ve rüyalarla yakından ilişkileri de gösteriyor.   Bu hafta rüyalar sizlere ileriye doğru yol gösteriyor, var olan sorunlarınızla başa çıkmanın ip uçlarını da rüyalarınız verebilir. İster geçmişte ister şu anda ne varsa rüyanız size yol gösterecektir ve kendi yolunuzu kendiniz bulacaksınız.

 Gördüğünüz rüyanızı baş ucunuzdaki suya anlatınız, sonrasında suyu toprağa dökünüz. Görmüş olduğunuz rüyalar bireyselliğinizi konuşturabileceğiniz zamanlardır. Rüyalarınızı dolunayla birlikte takip edin. Mart ayının 17-18-20-23-25-31 günlerinde gördüğünüz rüyalara dikkat edin.   Hayatınızda neyi başlatmak istiyorsanız, neyin hayalini kuruyorsanız o temaya yönelik sembolleri rüyalarınızda görebilirsiniz. Ev, çocuk, ağaç ,hayvan, düşmek, para, su ve deniz simgeli rüyalar da bu dönem artabilir. Rüyalarınız Mart 16 sonrası önemli uyarılar kalıcı enerjiler bırakacaktır.   

Dolunayda iç darlığına okunacak dua

  Bu dönem üzerinizde sebepsiz sıkıntı, iç darlığı hissediyor nazar büyümü var diyor şüpheye düşüyorsanız size tavsiyem yatmadan önce 21 kere Kevser süresini okuyun, sağ tarafınıza yatın.   Yatmadan önce baş ucunuzda bir bardak su içine bir çay kaşığı tuz, bir çay kaşığı sirke suya ilave edin. Uykunuz gelmeden yatmayın, dualarınızı okuyun ve hazırladığınız bu suya 3 kere derin nefes alın suya üfleyin sonra uykuya geçin.

18 Mart Dolunayında aile ve ilişkiler.

  İlişkiler, ortaklıklar adına da oldukça hassas kırılgan bir ay içindeyiz güçlü etkiler var  sizleri uyarıyorum.   Dolunay zamanında anda kalın, öfkeye kapılmayın kalbinizin enerjisini iyiye düşünerek kullanın. Bu iki  haftalık süreçte  ikili ilişkileri denge bulmak için güçlü adımlar isteyecek.  Sevgi dedik, sevgine sarıl aşk dedik aşkına sahip çık, sevgini kendinde tüketme köreltme.   Sözlerle eylemler ne kadar tutarlıysa o denli o ilişkide kalmak isteyeceğimiz bir süreçten geçiyoruz. Sözünüz bir, kalbiniz bir olsun. Geleceğe doğru boş vaat verip kimseyi kandırmayın.   Kadın olsun erkek olsun ayakları yere sağlam basmayan ilişkiler, bitiş konuşmalarını yaşayabilirler. Ayrılık olmasa dahi yollara eski, kalıplaşmış tavırlarla yürümek fayda sağlamayacaktır. Ancak kavuşum enerjileri iki türlü çalıştığından burada gücün kontrollü kullanılması gerekir. Aynanın arkasında saklanmak yerine  değişim ve dönüşüme izin verebilmek sağlıklı olacaktır. 

18 Mart Dolunayı ve Türkiye 

 İngiltere, Çin, Fransa, Almanya, Bulgaristan, Yunanistan bu dönemde çok konuşulacaktır. Mart ayı sonu Nisan ayının ilk haftası ani ölümler, Televizyon ve medya da, ünlülerin çıkışları, ünlüler arasında önemli kayıplar, kalp kırıkları ve basın yayın alanları, yüksek akademik eğitim, üniversiteler, gündemi değiştirecek. Ekonomik açıdan 3 ay içinde olumsuz giden durumlar bizleri tedirgin, endişe ve korku içinde bırakabilir.   Hava yolu taşımacılığı, dinsel yapılar, dış işlerle ilgili konular, teknoloji, uzay, ayakkabı sektörü ve göçmenlikle ilgili sıra dışı haberlerin gündemi olasıdır. 

İlaç sektöründe ani gelişmeler haberler, kansere çare şifa dolu haberler bekliyorum. 18 Mart Başak dolunayında her şey biraz daha görünür hale geliyor. Başak mükemmellik ister, detaylara önem verir. Hayatımıza uzun vadeli düzenlemelere giriş yapacağımız dönüşümleri simgeliyor. Daha duyarlı daha hassas bir dönemdeyiz. Dolunayda vicdani konular, yardımlaşma temalarını ön plana çıkarıyor. Hepimiz için bu dolunayın farkındalığımızın arttığı güzel dönüşümlere başlangıç yapacağımız fırsatları yaratacağı bir süreç olması dileğimle.


Share:

1 yorum: