Yeşim isminin analizi-Melike Aydın


Yeşim isminin analizi


Yeşim isminin analizi


2023 bolluk ve bereketiyle sizin yılınız!


Her zaman her şeyin en iyisi yapmak için üstün bir çaba sarfedersiniz.

Biz buna mayası sağlam kişiler deriz. 

Yeşim isminizdeki E  harfi hisselerinizi harekete geçiyor. Manevi enerjiyle beslenen kişilersiniz. Negatif enerjiye sahip olduğunuz zaman  olumsuzlukları kendinize çeker, yüzleşir imtihanlarlar fazlaca yaşarsınız.

Bu yüzden akışa bırakıp doğru yerde doğru zamanda adım atıp ,olumsuz kişilerden uzak durup kendi iç ruhunun huzurunu yaşamanızı tavsiye ederim.

 

Çevreniz tarafından bu kadar sevilen ve saygı duyulan biri olmanızın en büyük sebebi, hassas yapınız ve empati yeteneğiniz. Çevrenizdeki birçok insan sizin çok iyi bir dinleyici olduğunuzu düşünüyor ve fikirlerinize önem veriyor. Hassas yapınız sizi daha kırılgan yapsa da iç dünyanıza dönmeyi ve kendi fikirlerinize değer vermeyi bırakmadığınız sürece, kolay kolay yıkılacak bir kişiliğiniz yok. Sosyal yaşamınızdaki bu derin sempati ve başarıyı iş yaşamınıza da taşıyabilmeniz için, daha sosyal işlere yönelmeyi deneyebilirsiniz. 2023 bolluk ve bereketiyle sizin yılınız . 2023’ yılının  Mart ,Nisan ,Haziran ve Temmuz ayları en güzel derecede mükafatınızı alacaksınız. Şansınız açık ve bereketli olacaktır, iyi yönden değerlendirin.


#yeşimismi #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti #isimlerinenerjisi #yeşimisimanalizi  #yeşimismininanalizi  #isimlerinkarakteri

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder