Buse gül isminin analizi-anlamı-Melike Aydın

Busegül isminin analizi-anlamı


Buse gül isminin analizi-anlamı


Her zorluğun ardında mucize bir işareti var! 



 Yaşam enerjisini temsil eder; içe dönük olmasına rağmen başkalarının görüşlerine de çok değer verir.

Maymun iştahlıdır , yeni şeyler denemek isterken zarara uğrayan kişilerdir. Yine de eşsiz yetenekleri sayesinde, birçok farklı alanda adından söz ettirebilir.zHer zorluğun üstesinden gelmesini bilirsiniz.Sürekli insanlarla imtihan edildiniz.Üretken bir yapınızı doğru kişelerle paylaşın.

Hayal gücünüzü gelişmişliği nedeniyle, hayal ile gerçeği birbirine karıştırmaya dikkat edin. 

İşleriniz olmadan fazla paylaşmayın derim. Sizleri destekliyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs, Neptün, Jüpiter 2023 yılında değişime hazır olanlar bu süreçte daha temkinli güvenilir adımlar atacaksınız.  Öfkeli, kıskanç, haset aşırı derecede egoist olanlarda  aile ilişkileri ve aşk hayatında imtihanlar yaşayabilirler. 

Negatif enerjiyi üzerinizden atmaya gayret edin.Olumlu pozitif enerjiyle kendinizi besleyin. Yeni fırsatlar yatırımlar  Mart ve Nisan ayında gündeme gelecektir. Özellikle para akışı i başlıyor olacak.

Sizleri yoran üzen kısıtlayan her ne varsa geride bırakarak adım atacaksınız.Hak, hukuk, adalet sizlerin hayrına ilerliyor.  Evren geçmiş sorunları sorgular, yüzleştiniz kapanıyor artık.  2023 yılının ikinci yarısında daha netlik kazanacak. Sağlık konusunda sinir sıkışmaları, eklem ağrıları ,vücutta oluşan iltihap gibi durumlara dikkat edin. İkili ilişkilerde güvensizlik, aşk, aile ilişkileri imtihanı bitiyor. Kendinize güvenin.


#busegülismi  #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti #isimlerinenerjisi  #busegülisimanalizi   #isimlerinanlamı #isimlerinkarakteri 

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder