,

Ayşenur isminin analizi,anlamı-Melike Aydın


Ayşenur isminin analizi,anlamı

Ayşenur isminin analizi ve anlamı


Yeni yıla büyük imtihanları geride bırakarak adım attınız.


İçten samimi kişiliğinizle her zaman etrafınız tarafından sevilirsiniz. Merhamet ve samimiyet duygunuz çok öndedir.

İkili ilişkilerinizde önceliğiniz güven duymanızdır.Güvendiğiniz kişilere yüreğinizi sınırsız açarsınız.

Oldukça hassas kırılgan yapınızdan dolayı  her zaman içe dönmeye meyillisiniz. Etrafınızdaki yaşananları hayatınızda olup biteni kafanızda sürekli sorgular algılamaya çalışırsınız.

İç dünyanızı daha huzurla yaşayabilmeniz için biraz daha rahatlamaya, olanları daha pozitif algıyla değerlendirmeye gayret edin.

Hayatınızda en büyük imtihanlarınız aile ilişkileri ve aşk üzerine.Kendinizden çok fazla ödün vermek sizi fazlasıyla yıpratıp kendinizi değersiz hissetmenize yol açıyor.Bunu yapmayın lütfen.

 İç dünyanızda kendinizle barışık olmanız kendinize güvenmek, kendinize gereken önemi değeri vermekle önce siz sağlayabilirsiniz.Asla negatif düşüncelerle ruhunuzu doldurmayın.Pozitif düşünüp adımlarınızı bu düşünce yoğunluğuyla atın.Daha huzurlu ve mutlu olursunuz.


 Sizleri destekliyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs ,Neptün, Venüs, Mars ve Güneş 

2020 yılıyla beraber değişime doğru ilerlemeniz başlamış zaten. 2023  yılında bunun olumlu sonuçlarını da net görebileceksiniz. Yeni yıla büyük imtihanları geride bırakarak adım attınız. Para akışı içerisinde yeni gelişmeler yeni fırsatlar 2023 Temmuz ayında başlıyor olacak.  Gezegenler bu alanda sizlerin üstüne şans yağdırmaya başladı. Fırsatları çok iyi değerlendirin. 



#ayşenurismi  #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti #isimlerinenerjisi  #ayşenurismininanlamı #ayşenurismininanalizi   #isimlerinanlamı #isimlerinkarakteri 

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder