,

Eren isminin analizi-Melike Aydın


Eren isminin analizi


Eren

Eren Para akışı başlıyor!


Eren isimleri dürüst, şeffaf, özverili ve adil olduklarından iş hayatında oldukça başarılı olmalarının yanı sıra çok da sevilen biri olurlar. Çevresindeki insanların ideallerine ve hedeflerine kavuşmaları için ellerinden gelen yardımı esirgemezler.Bu ismi taşıyanlar, şerefiyle namusuyla çalışan kazanan hak yememiş insanları temsil ederler.
Eren isminde imtihanlar 15 yaşında başlar 38 yaşına kadar önemli süreçten geçtiklerini söyleyebilirim. Her zaman mantıkla hareket ederek adım attığınızda olumlu yönde kazanımlar elde edebilirsiniz.
 Sizleri olumlu yönden destekleyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs ve Jüpiter. Bu 4 gezegenin 2023 yılında sizleri değişime doğru yerde doğru zamanda her anlamda maddi manevi olarak büyük değişime hazırlıyor. 
Ani taşınma, ani iş değişikliği, ani evlilik, var olan ilişkilerde net olarak cevaplar gelişmeler var . Şubat ayında para akışı başlıyor , Haziran ayına kadar olumlu yönden sizlerin tarafından gerçeklerle yüzleşme zamanı geldi . Var olan engelleri aşma noktasındasınız. 
Sağlık durumunuzda önemli süreçten geçtiğini söyleye bilirim, özellikle aşırı hassas kırılgan içe dönük oldunuz için sinir sıkışması, eklem ağrıları ve kalp konusunda dikkatli olun.Kontrollerinizi lütfen ihmal etmeyin. İkili ilişkilerde, alışverişlerde daha dikkatli olun ,özellikle Şubat , Mart ve Nisan ayında para akışı içersinde yeni gelişmeler olacağı için mantıklı hareket etmeniz gerekmektedir.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder