, ,

Azra isminin analizi-Melike Aydın

Azra isminin analizi
Azra isminin analizi


 Az kaldı, biraz daha sabret!


Her zaman azimli güçlü olmanız gerekiyor. İmtihanınız güvensizlik. Aşk hayatı, sağlık her alanda sabırlı olmanız gerekiyor, özellikle ikili ilişkilerde aile ilişkilerinde . 

2020 yılıyla beraber değişime başladınız ve önemli süreçten geçtiğinizi söyleye bilirim.  Değişime ayak uyduranlar oldukça zorluluklarla karşı karşıya kalmıştır ,zorluğun üstesinden gelenler sabırla bekleyenler 2023 yılında meyvesini  almasını bilecekler .

 2024 yılında değişimi daha net görebileceksiniz.  

Sizleri tetikleyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs, Neptün, Venüs ve Jüpiter her alanda büyük imtihanlar yaşatır ve görmenizi öğrenmenizi sağlayarak hayat dersi verir.  Sizin başarınızın en büyük kaynağı zengin hayal dünyanız ve öz güveniniz. Hem iş hayatınızda hem de sosyal yaşamınızda aklınızdaki fikirleri paylaşmaktan çekinmemelisiniz çünkü her ne olursa olsun, sizin üretken yaklaşımınız farkını ortaya koyacaktır. Kendinize güvenmeye devam ettiğiniz sürece, başarılı olamayacağınız herhangi bir alan yok. Yine de sanat ve bilim gibi üretkenliğinizi gösterebileceğiniz alanlar size daha fazla başarı getirecektir.Nisan ayıyla birlikte 3 ay maddi manevi olarak büyük değişime hazır olun. Sizlere uyarım yatırımlar konusunda acele etmeyin derim.



#azraisimleri #isimlerinanlamı #isimlerinenerjileri #melikeaydın #isimanalisti #isimanalizi

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder