, ,

İlknur isminin analizi-Melike aydın

İlknur isminin analizi



 İlknur 


İlknur bereketli aya girdin!


İlknur isimleri pozitif enerjik, her zorluğun hakkını veren kişilerdir. Özellikle aile ilişkileri  ve aşk hayatında imtihanlar yaşadılar. Çoçukluk yaşı hiperaktif geçer,18 yaşından sonra sakin, temkinli, sevecen, yeri gelince içe kapanık biri olarak içe dönük yaşarlar.Aile ilişkilerini her zaman güçlü olmalı, desteği aile ilişkilerinden alır aile bağları küvetli olması onların en büyük mutluluğudur. Enerjik ve atılgan yapısı vardır. Olayları anlama konusunda uzmandır. Mantığıyla hareket eder ve mantığını sürekli ön planda tutar.

 Güçlü bir karaktere sahiptir. Ancak geçmişte yaşadığı tüm sıkıntıları sürekli yaşayabilir. Kinci yapıya sahiptir ve olayları unutmadan hareket eder.

 Hayal kurmayı çok sever. Hayal kurmaktan öte hayaller içinde yaşam sürer, en büyük zararı negatif düşünceden kaynaklı hedeflerine ulaşmada zorluğu yaşarlar. Pozitif enerjiyle hareket ederek adım attınız zaman geçte olsa istediği yerde doğru zamanda doğru yerde ulaşırsınız.  Sizleri destekliyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs Neptün ve Venüs  4 ay bu gezegenler sizleri etkisine alacak. 4 ay sakin temkinli olun, kendinize güvenin sabırlı olmanız gerekiyor . Değişim 2022 yılının  6. ayında başlamış,  2023 yılında tamamen değişime doğru gidiyor .Değişime olumlu yönden açık olan, hazır olana güçü veriyor.  Ani gelişimlere açık olacaksınız, para akışı içerisinde yeni gelişmeler yeni fırsatlar Haziran ve Temmuz ayında başlıyor.


#ilknurisimleri  #melikeaydın #isimlerinenerjileri #isimlerinanlamı #isimanalisti #isimanalizi

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder