,

Nursel isminin anlamı,analizi-Melike Aydın


Nursel isminin anlamı,analizi


Nursel isminin anlamı,analizi


Bu güne değil yarına bak!




Her zaman dolu yağmaz, her zaman fırtına kopmaz, her şey gelip geçici sen güçlü olmalısın. Herkes tarafından sevilmek sayılmak ister, karşılık bekler. Sevgi doludur kalbi temizdir.

2023 yılı her şeyi iyi görmenizi ,arkanızda dönen dolapları farketmenizi kim iyi kim dost arkadaş görmenizi sağlıyacaktır. Pozitif tarafınız işlenecek negatif tarafınız törpülenecek. Bu isme sahip olanlar çocuk yaşlarında hiperaktif açık sözlü dobra olarak bilinirler. Asla kimseyi kırmaz sevimli sevecen cana yakındırlar. Saf yaşı ilerledikçe olgunlaşan kişiliğe sahip olurlar. Sevgiye aşka aileye önem verİRLER. 2023 yılı Nisan, Haziran, Temmuz aylarında ani değişimlere ani gelişimleri açık olacaksınız. Bu süreçte yer değişimi olabilir, iş değişimi olabilir, evliliklerinizde sorun problem varsa düzelebilir ,arkadaş problemleriniz varsa arabulucular devreye girebilir, devlet kapısında sorunu olan varsa çözüme kavuşabilir. 2023 yılı tamamen hayatınızda dönüm noktası olacaktır, sadece sabırla bekleyin.

2023 Haziran ayında para akışı başlıyor, dengeler değişiyor geçmiş telafi ediliyor, alış veriş dengesi bolluk bereket içinde geliyor. Mantıklı hareket ederek adım adım atın.


Size önerim; düzen takıntınız ve özenli yapınız, sosyal hayatınızda bazı sorunlara neden olabilir. Belki de biraz daha rahat ve umursamaz olmayı öğrenmek, sosyal hayatınızdaki ilişkilerinizi geliştirmenizi ve daha az yalnızlaşmanızı sağlayabilir.


#nurselismi #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti #isimlerinenerjisi #nurselisimleri #isimlerinanlamı #isimlerinkarakteri 

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder