Salih isminin analizi-Melike Aydın


Salih isminin analizi-Melike Aydın


Salih ;

Eğriyi doğruyu görme ve yüzleşme zamanı geldi!


Manevi maddi olarak büyük imtihanlar yaşadınız, özellikle iş hayatı ve sağlıksal konularda önemli süreçten geçtiğinizi söyleyebilirim. İkili ilişkilerde hakkını arayan soran oldunuz, güven sorunu açıkcası sizi epey yordu.

İsminizdeki her harfin imtihanı, ailede güven eksikliği ve acele karar vermeniz. 2023 yılında ani gelişimlere açık olacaksınız. Artık yeni bir sayfa açılıyor , kafanızdaki tüm soruların cevaplarını kendi iç dünyanızda bulacaksınız. Adalet yerini buluyor, eğriyi doğruyu görme yüzleşme zamanı geldi. Para akışı içerisinde yeni gelişmeler yeni fırsatlar yatırımların kapıları açılıyor. Geçmiş kapanıyor, küskünlüklerin bitiyor. Çevrenizdeki negatif enerji veren kişilerden uzaklaşın. Sizleri destekliyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs, Neptün ve Venüs
2023 yılının Nisan ayında büyük değişime hazır olun. Manevi olarak güçlenme arınma zamanı, bu dönemi iyi şekilde değerlendirenler büyük değişim yaşıya bilecekler, akla alınmayacak ani değişimler diye bilirim. Evren sizleri negatif değil pozitif yönden destekliyor gezegenler. Bolluk bereket zamanI, geçmiş acılar kapanıyor yeni fırsatlar geliyor.İyi değerlendirin.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder