,

Nurcan isminin analizi-Melike Aydın

Nurcan isminin analizi


Nurcan isminin analizi

Az kaldı, sabret! 


Plüton gezegeninin etkisi halen isminizde süren bir enerjiyle devam ediyor.

Kendinize  her zaman güvenin, mantıkla hareket edin ani duygular içinde karar vermeyin. Pişmanlıkla ve geri dönüşüm zor olur. 2020 yılından başlayarak imtihanlar yaşadınız. Özellikle aile ilişkileri, iş hayatı ve  sağlıksal konularda önemli bir süreçten geçtiniz. Artık  daha temkinli daha sakin olaya gayret edin. Sizlerin en zayıf yanınız belirsizlikleri kararsızlıkları çok yaşamanız  ve güven iplerini sorgusuz sualsiz karşı tarafa vermeniz. 

Sizleri destekliyen gezegenler Sstürn, Merkür ,Uranüs ,Neptün ve Jüpiter. 

Sizlere uzun süreçte imtihanlar yaşatan gezegen Plüton. 

2023 yılının  Mart ayında artık imtihanlar bitiyor. Mart 12 de  başlıyoruz. Nisan ayının 29 a kadar sakin olun, kendinize güvenin sarılın başarmaktan korkmayın zayıf yanlarınızı törpüleyin kendinize söz verin. 

Akılcı ve mantıklı bir insansınız; bu sebeple, çevrenizdeki insanlardan uzaklaşmaya ve içinize kapanmaya çok eğilimsiniz. Ancak bu durum size kendinizi yalnız ve dışlanmış hissettirmesin; çünkü mantıklı ve akılcı bir insan olmak, özellikle hayatın ilk evrelerinde anlaşılmamayı da beraberinde getirir. Düşüncelerinizi kendinize saklayıp, içe kapanmak yerine nedenleri ile anlatmaktan çekinmediğiniz sürece, hem sosyal yaşamda hem de iş hayatında oldukça başarılı olabilirsiniz.

2023 Nisan ve  Mayıs ayında para akışı içerisinde yeni gelişmeler yeni fırsatlar, yatırımlar konusunda yeni gelişmeler  başlıyor. 2023 değişime doğru zamanda doğru yerde adım adım ilerliyorsun. 2024 yılında tüm bu çabalarınızın  meyvesi alacaksınız. Aile ilişkileri, aşk hayatınıza dikkat edin, pozitif düşünerek hareket ederek adım atın. 


#nurcan #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti #isimlerinenerjileri 

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder