,

Gülsen isminin analizi-Melike Aydın


Gülsen isminin analizi

Gülsen isminin analizi


Yatırım ve para alışverişine dikkat!


Yalnızlık eğilimi vardır ve bununla birlikte içe dönük yaşamayı sever. Güven arayışı içindedir. Üstün güçlere sahip olma arzusu vardır. Sürekli güç peşinde koşar. Gücü elde etmek için elinden gelen her şeyi yapar ve çok inatçı tarafları vardır Hayal gücü yüksektir. Gülsen isimleri zor isimlerdir, bu isimde taşıyan kişi  aile sorunları sıkıntıları problemleri tamamen üstüne çekebilir ve üstesinden gelmesi için çok mücadele vermesi gerekiyor. imtihanı ailesidir, sorumluğunu bilmesi , mantıklı düşünmesi gerekiyor . 

Duygularıyla kesinlikle hareket etmemesi gerekiyor bazen kalbinin sesini dinleyecek bazen de hissiyatları ile birlikte istişare edecek.  Bu isim  özellikle Satürn, Merkür ve Venüs tarafından yoklanmaktadır. 6 ayda bir aile ilişkileri ,3 ayda bir ikili ilişkileri, 4 ayda bir de duygularıyla imtihana girer. Bazen yalan yanlış kararlar verebilir ve alabilir, maddi yönden büyük imtihanlara tutulabilir .Bu ismi taşıyan kişi negatif ve pozitifi çok iyi ayırt etmesi gerekiyor, doğru yerde doğru zamanda kararlarının arkasında durması gerekiyor. 2023 sizin yılınız, maneviyat yıldır. 

Özellikle maneviyatına özen göstermesi gerekiyor ve yalan yanlış işlerde kendi de uzak durması gerekiyor. Vicdanını rahatlatması gereken bir yıl, haksız yere yargılanmışsa haklarını kazanması gereken bir yıl. Özellikle aile ilişkilerini düzeltmeye çaba sarfetmeli. 

Para ve şans 2023’ün Nisan ve Mart ayında tamamen kendini gösterecektir, alışveriş işlerinde daha dikkatli olması gereken bir yıl. Yapacağı yatırımlarda özellikle mantıklı hareket etmesi gerekiyor. Geçmişte yaşanmışlıklarını örtebilecek bir yıldır . 

 Sizin başarınızın en büyük kaynağı zengin hayal dünyanız ve öz güveniniz. Hem iş hayatınızda hem de sosyal yaşamınızda aklınızdaki fikirleri paylaşmaktan çekinmemelisiniz çünkü her ne olursa olsun, sizin üretken yaklaşımınız farkını ortaya koyacaktır. Kendinize güvenmeye devam ettiğiniz sürece, başarılı olamayacağınız herhangi bir alan yok. Üretkenliğinizi gösterebileceğiniz alanlar size daha fazla başarı getirecektir.2023 sağlam adımlar atacaksınız. Dikkat edeceğiniz yatırım ve para alışverişi.


Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder