, ,

Özge isminin analizi-Melike Aydın

Özge isminin analizi
Özge isminin analizi

Özlenen sen ol!


Karakterinizin en belirgin özelliği özgürlükçülük. Bir kişiye ya da bir yere bağlanmaktan hoşlanmıyorsunuz. Monoton bir yaşam size göre değil. Bulunduğunuz ortam sizi mutlu ediyor olsa bile, oraya bağlanmak istemiyorsunuz. Hayatınızın her alanında böyle davranıyorsunuz. Kısıtlanmayacağınız işlerde çalışmak istiyorsunuz. Özgürlüğünüze gelen en ufak bir tehdit istifa etmenize neden olabiliyor. Bu nedenle, "kendi işinizi kurma ve patron olma" taraftarısınız. 
Baskıcı bir aileye sahipseniz genç yaşta evden ayrılabilirsiniz. Kimsenin size karışmadığı, rahat bir yaşam kurmak istiyorsunuz. Özgürlüğünüze olan düşkünlüğünüz karşı cinsle olan ilişkilerinizi de etkiliyor. Kıskanç ve sizi kısıtlayan biriyle beraber olmanıza imkan yok. 
Aradığın özellikler ise "neşe ve zeka ‘’ 2 si bir arada oldumu mutluluğunuza diyecek yok.
Sizleri destekliyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs, Neptün ve Venüs. 
Sizleri uyaran gezegenler Jüpiter Mars
2023 yılıyla beraber ani gelişimlere açık olacaksınız. Para akışta, aşk sorguda ,aile ilişkileri sabırda diyerek burda sizlerin yapacak tek bir şey var geçmişle alakalı yüzleşme ve kapatma zamanı geldi artık. O zaman şimdi bu süreçi iyi şekilde değerlendirelim. Mart ve nisan ayında hazırlıklı olun.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder