,

Güliz isminin analizi -Melike Aydın

Güliz isminin analizi


Güliz isminin analizi


İz bırakan sen olacaksın! 


Çekici kişilikleriyle kolayca arkadaş edinirsiniz ve bilgi sahibi olma arzusuyla dolusunuz.

İsmin içinde yer alan Ü harfi, sıcaklık, samimiyet, özveri ve dürüstlüğü beraberinde getirir ki bu özellikler kişiyi hayatı boyunca sevilen, sayılan ve başarılı biri haline getirir. Bu yüzden her zaman herkese şifa verirsiniz. Öncelikle kendinizi bu süreçte şifa vermeniz gerekiyor, enerjinizi olumsuz kişilerle tüketmemeye özen gösterin, var olan enerjinizi kendiniz için kullanma zamanı geldi . İkili ilişkilerde çok fazla fedakar olmamaya dikkat etmelisin. 2019’dan beri Satürn sizi imtihanlarla sınadı. 

2023 yılıyla beraber isminizin her harfi  titreşime girdi. 


2023’te daha sakin daha tedbirli daha duyarlı ve daha sabırlı olma sürecinin içersine girdiniz, bu süreçte yapılan hataları telafi etmek ve vicdanlı rahatlatmaktır. Alışverişlerinizde daha dikkatli olup ikili ilişkilerinizde kime güvenip güvenmemeyi öğrenmeniz gereken bir süreç.  Maddi ve manevi gelişmelere çok açık olacaksınız,  para akışı başlıyor. Geçmişte yapılan hatalar telafi ediliyor. Mal mülk ayrımında seçimlerinizde dikkatli olun , devlet kapısında olan sorunlar çözülüyor. Sizin aleyhinize değil lehimize gerçekleşecek bir süreç sizi bekliyor olacak. Özellikle aile ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yeni adımlar yeni görüşmeler yeni kişilerle bir sürece girdiniz. Egolu tarafınızı törpüleyin.


 Mart  ve Nisan ayında Plüton ,Neptün, Satürn sizleri biraz yorabilir ama sonucunda kazanacak olan zirveye çıkacak olan sizsiniz.  Kendinize güvenmeniz kendinize duyarlı olmanız yapılan hataları telafi etme çabasında olmalısınız.  Size yapılan haksızlık varsa bunları 2023 yılında göreceksiniz. 

 Kendinize güvenmeye devam ettiğiniz sürece, başarılı olamayacağınız herhangi bir alan yok. 

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder