, , ,

Kadir isminin analizi-Melike Aydın


Kadir isminin analizi


Kadir

Sabır ,azim ve güç her zaman sizinle bütünleşmeli.



2019 yılında maddi manevi değerleri fark ettim diyenler kim?
Dost arkadaş kimler anladınız hesaplaştınız. Siz sevecen güzel kalpli insanlar küçük yaşta imtihanlar yaşadınız. Özellikle ikili ilişkilerde hep güvensizlik duygusuyla sınandınız. Aile ilişkilerinde imtihanı yaşadınız. Sizler küçük yaşta hiperaktif çocukluk yaşadınız. Akıllı ,becerikli, saf temiz insanlarsınız, negatif enerjiyi kolayca üzerinize çekersiniz.
Sizleri destekliyen gezegenler Satürn, Merkür ,Uranüs, Neptün . Bu 4 gezegenin etkisi 12 yaşınızda başlar 42 yaşa kadar önemlini devam ettirir.. Sabır ,azim ve güç her zaman sizinle bütünleşmeli. Kendinize güvenin sarılın.
2023 yılıyla beraber daha kararlı akılcı adımlar atacaksınız ve mantıklı kararlar almak için önemli süreç başladı. 
Sizler genel olarak çevrenizdeki insanlardan uzaklaşmaya ve içinize kapanmaya çok eğilimsiniz. Ancak bu durum size kendinizi yalnız ve dışlanmış hissettirmesin; çünkü mantıklı ve akılcı bir insan olmak, özellikle hayatın ilk evrelerinde anlaşılmamayı da beraberinde getirir. 
Düşüncelerinizi kendinize saklayıp, içe kapanmak yerine nedenleri ile anlatmaktan çekinmediğiniz sürece, hem sosyal yaşamda hem de iş hayatında oldukça başarılı olabilirsiniz.2023 - 2024 yılları ani gelişimlere açık olacaksınız, yer değişim, iş hayatı ,aşk hayatı önemli süreçten geçtiğini söyleye bilirim . Para akışı içerisinde yeni gelişmeler yeni fırsatlar sunuyor. Sağlık konularında diş, eklem ağrıları ,astım gibi rahatsızlıklar için dikkatli olun. Kontrollerinizi aksatmayın.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder