Özcan isminin analizi-Melike aydın


Özcan isminin analizi-Melike aydın


Özcan

İz bırakan ol!


Çok düzenli ve başarılı bir insansınız. Eğer düzeninizi ve prensip sahibi yapınızı iş hayatınızda da gösterebilirseniz, başarı merdivenlerini ikişer ikişer tırmanırsınız. Ayrıca, sosyal yaşamınızda da çok özenli biri olduğunuzu söyleyebiliriz; çevrenizdeki insanların size önem vermesinin de en büyük sebebi bu olabilir. 
Senelerce görüşmediğiniz bir dostunuz bile, yıllar sonra zor günlerinde size danışabilir; çünkü güvenilirliğiniz su götürmez bir gerçek.
Sizleri destekliyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs, Jüpiter
2023 yılının Mart ve Nisan ayında sağlıksal konularda önemli bir süreçten geçebilirsiniz lütfen dikkatli olun. Bu ismi taşıyanlar genelde fazla hareketli hiperaktif ,zeki ,akıllı bir o kadarda uysal uyumlu kişilerdir. Zaman zaman içe kapalı olurlar yaşı ilerledikçe olgunlaşırlar, bu maddi ve manevi olarakta geçerlidir.Aile ilişkilerinde imtihanı yaşarlar asla pes etmeyin sonuç ne olursa olsun sonunda feraha çıkacaksınız. En büyük değişime olgunlaşarak anlayarak başlıyorsunuz, özellikle ikili ilişkilerde iş hayatı değişimi başlıyor sorumluluklar artıyor .

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder