,

Tuğçe isminin analizi-Melike Aydın

Tuğçe isminin analizi


Tuğçe isminin analizi

Enerjini pozitife kullan Tuğçe , her şey yoluna girecek!


Hem duygusal hem de manevi dünyası çok gelişmiştir; ama duygularına yenik düşerse hayattan zevk almakta zorlanabilir.15 yaşında imtihanları başlar.Sonraki yıllarda aile ilişkileri aşk hayatı sağlık imtihan süreçleri devam eder. 
Sizleri destekliyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs, Jüpiter ve Mars.
Dolunaylarda hayal gücünüzü kullanın, o an değişim sizi ilerki zamana doğru olmuş olarak hayallerinizi kabullenir ve mutlak olur. Gelişmiş hayal gücünüz nedeniyle, hayal ile gerçeği birbirine karıştırmamaya dikkat edin. Olmuş gibi yaşamaya eğilimlisiniz, farkına vardığınızda bu sizleri öfkeli kıskanç aşırı hassas kırılgan içe dönük yapabilir.
2020 yılından buyana hep mücadele ederek sıkıntılar yaşadınız. 
Maddi manevi olarak 2023 yılı sizin değişime doğru adım atacağınız bir yıl. Çevreniz tarafından sevdiklerinisizden destek veren kişilerden olumlu yönden dönüşüm alabilirsiniz ve çok sevilen ve sayılan insanlarla işbirliği içinde olabilirsiniz. Sizin imtihanınız güvensizlik, aşk ve aile ilişkileri. Liderlik özelliğinizin de bu durumda payı büyüktür.
2023 Mart ve Nisan aylarında para akışı içerisinde yeni gelişmeler yeni fırsatlar sizi bekliyor. 4 ay bolluk bereket 4 ay yapılan haksızlıklar karşısında mücadele süreci yaşayabilirsiniz. Tuğçe ismi negatif değil pozitif enerjiyi barındırmalı her zaman. Evrenin merkezi bu ismi negatif değişime daha net ve üst üste getire bilir, o yüzden her zaman pozitif enerjiyle odaklanın.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder