,

Hayati isminin analizi-Melike Aydın


Hayati isminin analizi


Hayati 


 Hayati ikilemdeyim deme, anahtar senin kalbin! 


Hayati isimleri 2019 - 2020- 2022 yıllarında büyük imtihanlar yaşadınız. Maddi manevi güvendiği kişiler tarafından hayal kırıklığına uğradınız. Asi taraflarınızı törpüleyin, öfke kontrolünüze dikkat edin, kin nefret haset gibi duygulardan uzak durun, kazanan siz olacaksınız. Çok dengeli ve dışa dönük bir insansınız. 


Özellikle yardıma muhtaç insanlara ve hayvanlara karşı olan hassasiyetiniz kesinlikle takdir edilmeli. Bu özellikleriniz ve hassasiyetiniz sayesinde, çevrenizdeki birçok insan tarafından seviliyor ve saygı görüyorsunuz; ancak kişisel anlamda zorlanmamak için kendinize dönmeyi de ihmal etmemelisiniz. 


Yardımseverliğinizle, öz saygınız arasındaki dengeyi kurmayı başaramazsanız, insanlar sizi kolaylıkla yıkıp dökebilir. Ayrıca, bu hassasiyet iş yaşamında da sizin için zorlayıcı olabilir. Unutmayın ki çevrenizdeki insanlar ne kadar değerli ise siz de en az o kadar değerlisiniz ve özeni hak ediyorsunuz.Sizleri destekliyen gezegenler Neptün ,Jüpiter ,Mars ve Güneş

 2023 yılında alacak verecek işlerinizde acele etmeyin, değişime giriyorsunuz. Bu güne kadar gerçeklerle yüzleştiniz, yüzleşmeye de devam ediyorsunuz. 2023 yılıyla beraber ani gelişimlere, aile ilişkileri ani değişimlere, yer değişimi ve  ani iş hayatınızda gelişmelere açık durumdasınız.  Mart ve Nisan ayında sağlık sorunlarına dikkat edin ,sinir sistemi hastalıklarına dikkat edin. 2023 yılında tüm  değerlerimi fark ettim diyeceksiniz, açık olan hesaplar kapanıyor, yeni adımlar atacaksınız.


#hayatiisimleri #melikeaydın #isimlerinenerjileri #isimlerinanlamı #isimanalisti #isimanalizi

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder