, ,

21 Ocak 2023 yılın ilk yeni ayı


21 Ocak 2023  yılın ilk yeni ayı


21 Ocak 2023  yılın ilk yeni ayı gökyüzünde olacak. 

 Kova mevsimi başlar ve güneş bu burçta parlar, böylece hava elementinin üzerimizde özel bir etkisi olur.

Rahat bir nefes alabilirsin, çünkü 18 Ocak 2023 tarihinden itibaren Merkür'ün geri gitme aşaması nihayet sona erdi. Kaos, sorunlar ve çatışmalar artık geçmişte kalıyor.


Yeni ay 21 Ocak 2023: Kova burcu

Yeni ay burcunuzda, şimdi parlama zamanı! Kova burcunda doğmuş biri olarak gerçek bir vizyonersiniz ve fikirlerle dolup taşıyorsunuz .Yeni bir girişimde mi bulunmak istiyorsun? veya bir resim kursuna katılmak? 

Şimdi bunu yapmanın tam zamanı. Yeni ay size rehberlik ederek, ikna etme gücü verir ve yaratıcılığınıza ilham verir. Kalbinizin arzusunu takip edin, hayran olunacak ve iltifat yağmuruna tutulacaksınız .


Kova , güçlü bir irade ile çok yaratıcı, alışılmadık ve ilerici bir şekilde hedeflerinin, isteklerinin ve hayallerinin peşinden koşan sevimli, girişken, yardımsever, hoşgörülü, sosyal ve dürüst bir karakter olarak kabul edilir. Harika bir yaratıcı hayal gücüne, orijinal düşünceye sahiptir ve iş  vizyoner fikirleri gerçeğe dönüştürmeye geldiğinde genellikle zamanının ilerisindedir. Diplomatik becerileri vardır ve insanlarla arası çok iyidir.

Kişisel özgürlüğü onun için çok önemlidir. Kendini yani kişiliğini ifade etmeyi sever, kişisel tarzını ve abartılı olmayı sever. 

Bu yeni ayda da Kova burcunun tüm  bu enerjisini hissedeceğiz.


Bu yeni ay zamanında nelere karar verdiğiniz, hangi fikirleri uygulamaya koyduğunuz önemli. Tek başına hareket etmekten çok bir ekip olarak hareket edeceğiniz aktiviteler daha fazla öncelikli olacaktır. 


Yeni ay ve gezegenlerin etkisinde kalan harfler ;


Evren size sesleniyor harfler konuşuyor! 


Jüpiter:  a, e, ı, i, o, ö, u, ü  

Ay : b, c, ç, d, f, g, ğ, h, j, k, l, m, n, p, r, s, ş, t, v, y, z

Satürn : ç, f, h, k, p, s, ş, t

Uranüs : b, c, d, g, ğ, j, l, m, n, r, v, y, z

Jüpiter bu yeni aya göz kırpıyor kalpler konuşuyor sözler mühürleniyor. 

İsmin ve soyadındaki harfler hangi gezegenlerin etkisinde yukarıdaki tabloda görebilirsin.


Güzel şans ve fırsatlar kapınızı çalabilir. Bazılarınız fikirlerini daha fazla kişiye ulaştırma şansı yakalarken bazıları büyük bir ekiple çalışma şansını bulabilir. Ancak bu yeni ay pozitif yıldıza işaret ediyor, sahtelere değil sahte pozitif var bunuda bilin, negatif dışı pozitif göreceksiniz anlayacaksınız bileceksiniz. Harfler konuşuyor sözler buluşuyor kavuşuyor. Mars Jüpiter doğasında bir yıldızdır parlıyor. 


Saf temiz duygularla cesaret ve kararlılık veren , evren göz kırpıyor. Her harf gezegenlerden birer dilim pasta paylaşmakta ve kişiyi acelecilik ve düşüncesizlik konusunda uyarmakta. 



Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder