, ,

02.22.2022 tarihinin enerjisi

02.22.2022 tarihinin enerjisi

İki, uyumu, sevgiyi, dostluğu, diplomasiyi sembolize eder. Bu gün, olumlu ilişkiler kurmak, kopan bağlantıları onarmak ve  sevdiklerinizle vakit geçirmek için güçlü güzel enerjileri barındırıyor.

Bu gün sözlerinizin, duygularınızın ve eylemlerinizin size veya sevdiklerinize yansıyan bir ayna gibi size geri döneceği bir tarih.
 Bu nedenle, sizi mutsuz eden  kıskançlık, öfke ve diğer olumsuz duygulardan kurtulun.

Unutma dünya senin sahnen! Bugün güçlü  yaratıcı enerjilerle dolu zamandır, bu yüzden geleceğiniz için endişelenmek yerine içinizde daha fazla neşe ve güzellik yetiştirerek arzu ettiğiniz hayatı yaratın. Kendin ve hayatın hakkında güzel bulduğun ne var? Ruhunu besleyen ve seni mutlu eden şey nedir?

Her zaman istediğiniz hayatı yaratmak için hayal gücünü kullan. Eksik olan şeylere odaklanmak yerine, sevgi tohumlarını ek ve neye minnettar olduğunu , neyi doğru yaptığına odaklanarak  o duyguları  besle! Kendinizi iyi hissetmenize ve titreşiminizi yükseltmenize yardımcı olan insanlarla zaman geçirin.

Yaratıcılığınızı şimdi  ifade etme ve gösterme zamanı.  Hangi aktiviteleri yapmaktan hoşlanırsın? Şimdi yap. Harika insanlarla tanışacak ve kendini gerçekten iyi hissedeceksin. 
 Kendinde ve başkalarında neyin güzel olduğuna odaklan, o zaman dünya her gün daha iyi görünecek ve  kendini daha iyi hissetmeni sağlayacaktır.


 

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder