,

Pozitif enerjiyi çekmek için kolay adımlar.

 

Pozitif enerjiyi çekmek  için  kolay adımlar. 

Etrafımız pozitif enerji ile çevrili, bütün bu enerji bizi motive edebilir, öğrenmemize yardım edebilir ve hedeflerimize ulaşmamız için ilerlememizi sağlayabilir.   Peki dilediğiniz zaman pozitif enerjiyi çekebileceğinizi biliyor muydunuz? 

Gereken pozitif enerjiyi çekmek için  bazı kolay adımları atmanız yeterli.

Geçmişe takılıp kalmayın ve gelecek konusunda fazla düşünmeyin. Başınıza gelmiş şeyleri değiştiremezsiniz ve gelecek ise henüz yaşanmamıştır.  Halen keşfedilecek bir çok süpriz var. Geçmişteki hatalarınızdan dersler çıkarmalı, geleceği ve bizi şaşırtabilecek şeyleri iyimserlik le beklemeliyiz.

Çoğu zaman  yaşanmış konular hakkında ya da gelecekte olabilecekleri düşünerek zamanımızı boşa harcarız, oysa yapmamız gereken şu ana odaklanmaktır, önemli olan tek şey budur.

Şu anda yaşayın, zor olsa da şu ana odaklanmalıyız. Hayatın yalnızca tek bir an olduğunu ve zamanın su gibi aktığını unutmayın. Şu an bulunduğunuz yer ve zamandan faydalanmazsanız rüyalarda kaybolmuş bir halde yaşarsınız ve  değerli anları kaçırmış olursunuz. Bulunduğunuz ana odaklanın ve her güne iyimserlik arzu ve güçle yaşayın.

Size bu bakımdan yardımcı olması için uygulamalınız gereken tekniklerden biri, günde yalnızca bir kaç dakika meditasyon dua yaparak şu anın farkına varmak. Bu sayede her şeyi daha açık şekilde görebilir ve ihtiyacımız olan sakinlik ve huzura ulaşabilirsiniz.

Minnettar olmak kendiniz için de şükür etmek anlamına gelir, yani özellikle hata yaptığımız zamanlarda kendimiz hırpalamaktan kaçınmalıyız.  Kaç kez şöyle düşündünüz? Neden öyle yapmadın?

Neden cesaret edemedim?  Ne kadar aptalca davrandım. Bütün bu negatif sıfatlar ve cesaret kırıcı sözleri size zarar verir ve pozitif enerji yok eder.

Hayatınızın negatif enerjiyle dolmasını izin vermeyin, tersine bu kolay adımlar sayesinde kendinize pozitif enerjiyi çekin.  Siz bir düşünce mıknatısısınız, negatifi değil pozitifi çekin.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder