, , ,

Dolunay ritüeli ve duaları

 
Dolunay Ritüeli ve Duaları

Dolunay Ritüeli

Dolunay ritüeline arındırıcı rahatlatıcı tütsü yaparak başlıyoruz.

Gerekli malzemeler:

Gül yaprakları, 

Bir tutam adaçayı, 

Bir kaç defne yaprağı, 

Bir tutam çörek otu,

Bir çubuk tarçın

Tüm malzemeleri bir tavaya koyarak ocakta dumanı çıkana kadar ısıtın. Soğumadan dumanı çıkarken evinizin her köşesinde tütsüyü gezdirerek negatif enerjilerden temizleyin. Kalan tütsü kalıntısını toprağa  gömün .Kendinizi  iyi hissettiğiniz duaları okuya bilirsiniz.

Dolunay da okunmasını tavsiye ettiğim dualar

  Dolunayda 7 Ayetel Kürsi,   3 İhlas ,7 nas, 7 Felak  133 Kevser süresi, 133 Ya Gani, 133 Ya Rezzak, 133 Ya Alim ya kayyum ya hayyü ,  133 Besmele ,133 salavat şifa niyetine bolluk bereket sağlık huzur getirmesine niyet edin.

Dua sonrası  evinizi  sirkeli suyla temizleyin. Tüm bunları tamamladıktan sonra  sıcak bir duş  alın dinlenin. 

Akşam evinizin sakin olduğu bir zaman diliminde kokulu bir mum yaka bilirsiniz ya da ışıkları kısabilirsiniz. Ruhunuzu sakinleştirin ve kendimize odaklanın. Duygularınızı ay ışığına anlatın. Yapmak istediklerinizi  hedeflerinizi bir kağıda yazın. Neler hayal ediyoruz, ne yapmak istiyoruz?  

Hayatınızdan çıkarmak istediğiniz negatif duyguları, alışkanlıkları, bırakmak istediklerinizi başka bir kağıda  yazın ve sonra kağıtları saklayın.  Bir sonraki  dolun ayda negatif duyguları yazdığınız  kağıdı yakın küllerini gömün. İyi niyetlerinizi isteklerinizi yazdığınız kağıdı yakıp küllerini suya akıtın.

Ay suyu yapabilirsiniz. Bir bardak suyu dolunay gecesi ay ışığında dışarıda bırakın. Böylece tüm ay ışığının gücü suya yüklenecektir. Ay suyunu ertesi sabah niyetlerinizi belirterek içebilirsiniz. Başka suya da katarak çoğaltabilirsiniz.


Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder