, , ,

Doğum tarihlerin son rakamı çift sayıyla bitenler.

  Doğum tarihlerin son rakamı çift sayıyla bitenler.

 2022 yılının enerjisine hazır mısınız?

Korkularımızdan enerji yayıyorsak, insanlar seni senden çalar. Korku istemeden karşı tarafa teslim olmaktır. Farkına varıp, bilinçaltı gücünü kullanıp yüzleşmelisiniz.

İsimlerinizdeki harflerin titreşiminde inanılmaz bir enerji taşıyorsunuz, her harfin içerisinde birer titreşim vardır. Doğum tarihinizin son rakamı çift sayı olanlar 2022 yılında çok şanslı olacaklar, bu  şanslarını iyi değerlendirmelerini öneririm.

Çift rakamı her anlamda ikili ilişkilerde iş hayatlarında gönül kapılarında aile ilişkilerinde karma enerjinin içerisindeler ve köklerden arınma enerjinin içine giriyorlar.

Biri senden yardım isterse onu sevgiyle kabullen. Allah seni seçmiş olabilir bunu unutma!

 Çocukluktan kalan enerjiyi hala taşıyorsunuz, kök bağlarınızı aile yönünden yana  kullanıyorsunuz. Tüm geçmişten gelen korkularınızdan 2022’de aranacaksınız. Önce kabul et onayla, geleceğine dair güzel şeyler düşün. 

Özür dilemeye önce kendinden başla, belki bir çok insanlardan özür diledin ama kendini es geçtin. En çok kendine zarar verdin, yaptıklarına ve yapamadıklarınla kendine bir özür borçlusun. Sana zarar verdiler sustun, hayır diyemedin. Acı çektin, alacaklıydın yada verecekleydin boş ver dedin.  Ezdiler belki de haksızlık yaptılar yada haksızlık yaptın, tüm bunlara izin vermiş olmandan dolayı ilk önce sen kendinle gizliliklerinle yüzleş.

2022 yılı tüm bunlarla yüzleşmeniz için  sana şans veriyor .Özür dile eski olmuşlara sünger çekip devam et.  

Hayallerinin arkasında dur, hayallerinin önüne hiç kimsenin geçmesine izin verme. Gelecekle imtihanın şimdi başlıyor. Sen sen ol sağlığına, bedenine, ruhuna sahip çık, sana verilen tek bir şansın var artık kendini erteleme. 


Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder