, , , ,

2022 yılında Hava grubu burçlarını neler bekliyor?

2022 yılında  Hava grubu burçlarını  neler bekliyor

2022 yılında  Hava grubu burçlarını  neler bekliyor?

Terazi, Kova, İkizler 

 Son bir kaç yıldır yoruldunuz, kafanız karıştı.  Artık her şeye yeniden başlıya bilirsiniz, bu güç kuvvet sizde.  Bu güne kadar yaşamınızda olumsuz giden tekamülleri gözden geçirip geri bırakma zamanı.

Artık taşları yerine koya bilme cesaretini kendinizde bulmalısınız.2022 yılında hayata dair bütün bilgileriniz şekil değiştirecek. Bu yıl akıl mantık ön planda olacak. Artık özgürlüğünüze daha düşkün olacaksınız . Havanın meltem esintisi sizleri bolluk, bereket, sağlık enerjisiyle şifalandıracak.   2022 yılında fikirlerinizi kendi kendinize inşa etmeyi karar vereceksiniz. Yeni adımlar, yeni fırsatlar askıda kalmış tüm engellerinizi yeniden fırsatlara çevirmek için  önünüz açılıyor.

Bekar ve evlenmek isteyenler, bu yıl kalpler gönüller boş geçmeyecek.  Çocuk sahibi olmak  isteyen, uzun süredir tedavi görenler mutlu haberlerle karşı karşıya kalacak.  Maddi anlamda gelir kaynaklı işlerde kendinizi göstereceksiniz. 

 İnsanlardan çok fazla etkilenmiyorsunuz, biraz başınızın dikine gidiyorsunuz. Ancak bu size başarı sağlıyor. 2022 yılında  daha kararlı, akıllı adımlar atacaksınız. 

2021 yılında finansal konularda  ani para kaybı  sınavından geçtiniz, 2022 tüm zararları fazlasıyla kapatacaksınız. Maddi açıdan fırsatlarla dolu şanslı bir yıl sizleri bekliyor.

Aile içinde olumsuz anlaşmazlıklar karşısında daha sakin daha içten olmalısın.

2022 yılında sağlığınıza dikkat etmenizi öneriyorum.

Sevgiyle kalın.


Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder