, , , ,

2022 yılında Su grubu burçlarını neler bekliyor?

 
2022 yılında  Su grubu burçlarını neler bekliyor?

2022 yılında  Su grubu burçlarını neler bekliyor?

Yengeç,Akrep,Balık

Bir yılı geride bıraktık. Geride acısı tatlısı ne varsa hayrınıza oluşmanıza izin verdi, her şeyin hayrına  sizi inşa etmekle meşguldü. 2021 yılında  ava giderken avlandınız. 2022 yılında kiminiz ev değiştirecek, kiminiz iş değişimi yaşayacak, kimileriniz olduğunuz yerde konum atamaları, kiminiz  anne baba evindeki ya da kendi yuvasındaki krizlerle uğraşacak. Kimileriniz  güçlendiğini hissedecek,  kimileriniz itibar kazanacaksınız. 

 Bekarlar için yeni tanışmalara açık bir yıl. birliktelikleri olanlar için de ilişkileriniz düzelteme zamanı. Özellikle evli olanlar aşk, flörtler, sosyal ilişkilere dikkat. Fırsatlarla dolu bir yaz dönemi yaşayacaksınız, ani girişimler ve gelişmeler sizleri şaşırtmasın, gezegenler sizlerin görüş açılarınızı genişletiyor. Bu yıl zorlukların yanı sıra size bolca güzellik getirecek. Yeni fırsatlar ,yatırımlar, para akışı sağlayacak. 

Nisan, Mayıs, Ağustos ayları  sizlere  akışta kalın diyecektir . Her ne olursa olsun karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin.  Projeleriniz için destek aldığınız bir dönem, bu süreçte atılım ve girişimler yapın. 12 yılda bir gelen bu fırsatı iyi değerlendirin. Öfke, kin ,düşmanlık beslememeye, kavgacı tutumlar sergilemeye dikkat edin. Ani dolduruşlara gelmeyin, ayaklarınız yere sağlam bassın , elinizdeki fırsatları değerlendirin, bir başkasına kaptırmayın.  Evlilik ve kariyer arasındaki dengeyi kurmanız  önemli. Şans sizden yana. 2022 


16 Mayıs 2022 Akrep burcunda Ay tutulması ve dolunay sizleri aile ilişkileri akraba kardeş ilişkilerinizde etkisi altına alacaktır. Sakin temkinli olun, asla öfkenize yenilmeyin. Sizin için  en büyük imtihan bu konuda olacaktır. 2022 yılında aile, akraba, kardeş, çocuk ön planda olacaktır. 

2022 yılı sizlere şanslı gelmesini diliyorum

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder