, , , , ,

Kısmet,evlilik,huzur,bereket,aşk,sıkıntılar için dualar

 Kısmet,evlilik,huzur,bereket,aşk,sıkıntılar için dualar

Tüm sıkıntılarımızdan arınmamız için, tüm kötülüklere ve gelecek müspetlere karşı  korunmamız için. 

Şansımızın açılması, kırık kalplerimizin düzelmesi, sevgi bağlarımızın kuvvetlenmesi için, aşkta, işte, evlilikte mutlu huzurlu olmamız, tüm sorunlardan kurtulmamız  için mucize kapıların bir bir açılması için. 

Kısmet ve şans ihtiyacı, hepimiz bu duyguların içindeyiz. Bu zor günleri geride bırakmamız, geleceğe umutla umudumuzu yitirmeden  kaybetmeden, birlik ve beraber içinde dualarımızı yapıyoruz.

Aşk, sevgi, muhabbet, servetimizin çoğalması,  bağlı olan işlerimizin çözülmesi, işe girmek,  negatif enerjilerden arınmamız ve sorunları çözmek, düşmanları kovmak ve evlilik niyeti için cuma günü sabah namazdan sonra bir su bardağa suya dualarımızı okuyoruz ,okunan su sonrasında içilir. 

Karı koca arasındaki sıkıntıları aşılması için, güzel muhabbet için, su çay veya meyve suyuna okunur ve eşlerin her ikiside içer. 

Cuma sabahı Temiz ve saf niyet ile bir litre suya okuyun ve su ile duş alın banyo yapın 

Evlilik Niyeti için 

Dört hafta en iyi zaman salı perşembe veya cuma günü sabahıdır. Duayı bitirdikten sonra bir defada Yasin suresi okuyun (dört perşembe veya dört cuma)

Para akışı  açmak ve negatif enerjiden iç sıkıntınızdan vesvese kuruntudan   kurtulmak için suya okunur ve o suyla banyo yapılır. 

Şimdi dualarınız tam bu zamanda iyi niyetle iyi düşünerek kalpten isteyerek kendi akımınızı kendiniz yapa bilir, kendiniz şansınızı açabilir, kendiniz tüm engelleri inanarak kurtula bilirsiniz. Dua anahtarı kalbinizde dilinizde ruhunuzda elinizdedir. İsterseniz kendi düşüncelerinizle kendiniz gerçekleştire bilirsiniz. Kendi algılarınızı açın, dualarımız ilk önce besmele çekerek  İnşirah süresiyle başlıyoruz.

 10 kere İnşirah süresini okuyoruz  

 Bismillahirrahmânirrahîm.

Elem neşrah leke sadrek

Ve vada'na 'anke vizreke

Elleziy enkada zahreke

Ve refa'na leke zikreke

Feinne me'al'usri yüsren

İnne me'al'usri yüsren

Feiza ferağte fensab

Ve ila rabbike ferğab

15 kere ya mucip ya mümin ya muheymin ya gaffar ya hasip ya hafid ya ya habir ya müzil ya vekil ya eddar ya cepbar ya kahar ya mukaddim  

100 kez Fatiha süresi okunur 

100 defa Salavat  çekilir

 100 İstiğfar çekilir ve sonra içten içe kendini Allah resuluna anlat sesini duyur.

 Salavat ve selam sana ey Allah’ın Resulü salavat ve selam sana ey Allah’ın sevgilisi salavat ve selam sana ey Allah’ın peygamberi salavat ve selam sana ey Allah’ın yakın dostu salavat ve selam sana ey Allah’ın temiz kullan   Salavat ve selam sana ey Allah’ın velisi salavat ve selam sana ey Allah’ın yarattığı en hayırlısı salavat ve selam sana ey Allah’ın Arşının nuru

 salavat ve selam sana ey Allah’ım dahinin Emine salavat ve selam sana ey Allah’ın zinnetlendirdiği Salavat ve selam sana ey Allah’ın şereflendir diye salavat ve selam sana ey Allah’ın Keremlendirdiği Salavat ve selam sana ey Allah’ın gelecek diye salavat ve selam sana ey Allah’ın yetiştir diye salavat ve selam sana ey Allah’ın Salim kıldığı salavat ve selam sana ey Allah’ın sectigi salavat ve selam sana ey önceki ve sonrakilerin efendisi salavat ve selam sana ey günahkarların şefaatcisi salavat ve selam sana ey nebilerin sunucusu salavat ve selam selam âlemlere rahmet salavat ve selam sana ey akıllarının önderi salavat ve selam sana ey kainatın Rabbinin elçisi Efendimiz Muhammed’e Adem’e muha İbrahim’e Musa’ya İsa’ya bunların arasında gelen nebi ve resullere rahmet et Allah’ın salavat selamı onların hepsinin üzerinde olsun benim derdim sıkıntım bellidir 

Allah sesimi duy dünyaca azap sıkıntı derdimiz büyük bizi şefaat et af et bağışla bizleri bu sıkıntıdan derdimizden kederimizden arındır . Sesimiz Hz Muhammet duy ey kalplerin hakimi ve ilacı.  Bedenleri esenlik ve şifası gözlerin nuru ve ışığı olan Allah’ım efendimiz Muhammed’e rahmet eyle, onun yakınlarına ve arkadaşlarına da salavat ve selam et. Bize rahmet et merhamet et düşmanın kem gözünden eziyetinden kurtar. Hastalara şifa derdi olana deva ver amin.

   Hanemi ailemi anamı babamı kardeşlerimi akrabalarımı sevenlerimi  tüm din islam alemi koru amin🤲

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder