, , , ,

2021 in son hesaplaşması,19 Aralık İkizler dolunayı

2021 in son hesaplaşması,19 Aralık İkizler dolunayı

 2021 yılını acısıyla tatlısıyla uğurluyoruz, şimdiden herkese 2022 hayırlı uğurlu bereketli gelmesini diliyorum. 2021 yılı biterken öncelikle kendimize şu soruyu soralım. Cevabı düşünürken öncelikle ruhunuzu yoklayın, bilinç altı düşüncelerinizi iyice odaklanarak düşünün .  “Acaba bu sene ben neleri doğru neleri yanlış yaptım?''

Hepimizin iyi günleri de oldu,  kötü günleri de oldu. 

Geçti gitti artık diyemiyorum.  Çünkü  önümüzde hem çok güzel şeyler var, hem de şansınızı elinizden alabilecek enerjilerde var. Hemen olumsuz düşünmeyin, kısa zamanda her şey benim hayrıma olacağına ve sevgiyle kabulleniyorum deyin. Şimdi güzel kısımdan başlayalım. Pozitif düşünüp, bir şey olmuyorsa ısrar etmek yerine vardır bir hayır deyip  kısacası biraz oluruna bırakalım.

19 Aralık ta bu yılın son dolunayını  İkizler burcunda yaşayacağız. Bu dolunay bizlerin ruh halini tetikliyor. İsyana değil tevekküle işaret ediyor  .

Sizlerle dolunayda okuyacağınız duaları paylaşıyorum. Evinizi ailenizi şeytanın şerrinden koruma altına almanız, huzura kavuşmanız için bu duayı okuyun.

Öncelikle evinizi sirke ve gül suyu ilave edilmiş suyla her köşesini silin. Ardından  adaçayı, 7 dükkan süprüntüsü ve özerlik tohumu ile tütsü yapın. Evinizin bolluğu bereketi, hanenizin huzuru bolluğu için niyet ederek  21 besmele ,7 Fatiha Suresi, 7 İhlas Suresi, 21 İsmi  Azam duasını okuyun. Ayrıca evinizde  Yasini şerifi , Furkan süresi dinleyin sizlere iyi gelecek. 

Dolunayda akademik alanda başarı bekleyenler varsa, üniversite ve üstü hedefleriniz varsa bu yıl hayalleriniz gerçek olabilir. Uzun süredir iş kapısı bekleyenlere enerjiler açık. Yurt dışı planlarınız varsa işleriniz olumlu yönde ilerleyebilir. Bazılarınız astrolojiye, enerji çalışmalarına, ilime felsefeye daha fazla ilgi duyabilir. Nisan ayı bu konularda sizlerin en şanslı zaman olacaktır. Beklentide olduğunuz her konuda ibreler bolluk berekete dönüşüm yaşayacaktır. Kalbi temiz olanların şansı açık olacak, şükürle bekleyenler şükrünün karşılığını mutlaka rabbimden alacaktır.  Şubat ve Mart aylarında sağlık konularda çok dikkat etme dönemine giriyoruz . Beklenmedik bir rahatsızlık bedenen eklem, migren göz sorunları arta bilir. Mayıs ayında geçmiş eski ilişkinizden geri dönüş sinyalleri alabilirsiniz.

 Ben derim ki giden gitti, ölen öldü gerisi yalandır, yoluna bak geriye takılıp kalma. Haziran’da kariyer iş hayatınızda olumlu yönden şansınız artabilir. Ağustos ayında yapacağınız seyahatlerde dikkatli olmalısınız. Ani aksilikler sık sık önümüze çıkabilir . Yine Ağustos ayında  eğitim hayatınızda yanlış kararlar verebilirsiniz. Dikkat iyi düşünülecek bir ay. Sınavlarınız varsa çok iyi kontrol edin. Eylül’de hane içinde huzursuzluk olabilir. Hastalık veya bir maddi meselesi gelir gider artışları can sıkabilir. Ayağınızı sağlam basın derim. Ekim’de aşk başkadır derler sevgi boşluğunu tamamlamak isteyenler doyamayacaksınız. Kalbiniz boşsa yeni bir ilişkiye kendinizi hazır hissedeceksiniz.  Uzun süredir çocuk sahibi olmak isteyenler müjdeli haberler alabilir, çocuk sahibi olabilirsiniz.  Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa hayırlı haber gelebilir. Kasım ayı sağlığa yine önem verilmesi gereken bir ay. Ofis ortamında çalışanlar, iş veren yada yöneticilerinizle aranızda gerginlikler olabilir.. Bu gerginlikler sonrası iş değişimi olabilir.    Aralık ayı ilişkilerimizi  kalıcı adımlar atmak için uygun olacaktır.

 İlişki ve evlilik hayatında da partnerinizle anlaşmazlıklarda olabilir. Zor yıl zor tutulmalar dengeyi bulmamızı, dibi görmemizi kendimizi bulmamızı  sağladı.  Bir çok iş adamı dibi görmeden zengin olmadı önce kendini bul sonra kalpten zenginliğe kavuş sonra zenginliği hak et . 

19 Aralık dolunayında aceleci kararlar alınmaması gereken bir süreç. Bu ayda şükrünü düşün, şükran huzuruna var. Kendi cennetin senin cümlelerinde saklı. Bu kutsal görevini tümüyle yap, sonuca giden yolda sabırla bekle.  Her zaman sabrın sonu büyük bir feraha  kavuşturur. Bir an önce sonuç istemek, sonuca giden yolda  umulmadık engeller yaşatabilir başka imtihanlar yolumuza  çıkabilir .

19 Aralık dolunayında cümleler  ışık hızıyla rüzgarıyla gök kubbelerin açık halde meltem meltem rüzgarıyla esintiyle içine çekecek. 

Dileğiniz her ne ise hayrınıza dileyin. Kim Allah’ın emrettiği gibi olursa yaşamı da o anlamda güzelleşir, önü açılır, elindeki her şey geçici. ALLAH bana yeter de,  o arşın sahibidir, sabret Allah iyilik edenlerin mükafatını verecektir. But Suresi 115. ayeti okuyun.

Bu dolunayda cüzdanlarınızın içinden para ve kimliğiniz haricinde gereksiz her şeyi çıkarın. Tılsımına güvendiniz uğruna güvendiniz bir şeyi cüzdanınıza koya bilirsiniz.  Paralarınızı tersten koymayın, para akışını keser . Paralarınız bir düzende olsun. Kağıt para ve metal bozuk paranızı aynı yerde tutmayın. Cüzdanınıza 21 besmele- 21 Fatiha- 21 karınca duası okuyun. Cüzdanınızın içine bir tutam karanfil bir tutam buğday pirinç koyun .   Paranızı üzülerek azalacak diye korkuyla cüzdanınıza koymayın.

 2021yılında bedeler ödendi ,faizi kaldı. 2022 ana bedeninizi ruhuna işaret ediyor, hamd olsun kalbine şifa veren Allaha de ve dolunayı karşıla.  Korkunu yen, yeniliğe açık ol.  

 Bu duayı şimdi hep birlikte tekrarlayalım.

Kalbimdeki inanç ve nur ile her şeye her yere bakmayı seviyorum ve istiyorum. İlim bilgiye açığım ve istiyorum . Ömrümün sonuna denk  iman ve derinliğe yatırım yapmak için bana kapılar aç, yardım et Allah.'ım. sevgiyle kalın

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder