, , , , ,

4 aralık güneş tutulması ve burçlara etkileri



4 aralık güneş tutulması ve burçlara etkileri


 4 Aralık 2021 günü yay burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek.

 Güneş tutulması, gençleşme, iyileşme, yeni başlangıçlar, yeni koşullara açılan kapılar, eski samimiyetsiz ilişkilerin sonlanıp tüm maskelerin düştüğü ve sonrasında yeniliklere adım atma enerjisini getiriyor.

Bu süreçte ağzınızdan çıkan sözlere lütfen dikkat edin. Bin düşünüp bir konuş derler ya, emin olmadan tartmadan asla keskin sözler sarf etmeyin.

4 Aralık güneş tutulması inanç değerlerini, hassas duyguları ön plana çıkarıyor.

Ağlamaktan korkmayın, içinizdeki bastırılmış duyguların artık dışarıya çıkıp rahatlama zamanı.   

Hayatınızdaki somut konularda çok olumlu etkilere sahip  bir tutulma olacaktır. Bu güneş tutulması önemli kılan bir diğer faktör ise tutulmanın gerçekleştiği zamana denk gelen doğum tarihlerimizdir.

4 Aralık Güneş tutulmasının etkileri 2022 yılının ilk 4 ayında da etkisini sürdürecektir.

Hepimizin isimlerinin içerisinde mutlaka burçlarımızın harflerinden vardır.

Burçların enerjisi içinde karma olumlu olumsuz  etkileri barındırır. İsmimizdeki harfler de  burcumuzu destekler.

4 Atalık Güneş tutulmasının  burçlara etki eden enerjileri nelerdir bir göz atalım.



Koç Burcu:

 4 Aralık'ta gerçekleşecek güneş tutulmasıyla sizler   alış veriş planlarınızda  şansı yakalıyorsunuz. Bu  avantaj tutulmayla birlikte 4 ay boyunca sizden yana olacaktır. İçinizde öfke kin besliyor, içe kapanma yaşıyorsanız  maalesef sizleri bu duygular geri planda tuta bilir. 

Hayatınızı masaya yatırma, geleceğinize yön verecek ve yeni  adımlar atmanızın tam zamanı. Bu şanslı dönemi her  yönden iyi olacak şekilde hayrınıza kullanın derim.

Hukuksal konularda  olumlu şanslı görünüyorsunuz. Gerek kendi sağlığınız gerekse de yakın  çevrenizdeki kişilerin sağlıkları hakkında güzel haberler alabilirsiniz. Manevi enerjinizi bu süreçte iyi kullanın, sevdiklerinizi arayın ihmal etmeyin.  Uzun süren küskünlükleriniz varsa, barışma enerjisi  yanı başınızda olacak. Barış çubuğunu geri çevirmeyin. Geçmişteki kötü giden ne varsa geride bırakıyorsunuz, iyiye güzele açıksınız.

İyi şanslar dilerim. 




Boğa Burcu

   4 Aralık'ta gerçekleşecek güneş tutulmasıyla  aşk, sevgi, saygı, sadakat, ciddiyet  sizden yana olacak. Artık yalnız değilsiniz.   Yalnız bir insansanız hayatınıza yeni bir insan girebilir. evli yada bir birlikteliğiniz varsa olumlu gelişmelere açıksınız. Güneş tutulması ani gelişimlere açık olacaktır ister istemez olumlu acılar gerçekleştirecektir. Hayrınıza olacak bir şekilde bir güneş tutulması.  Bir ilişkiniz varsa da söz, nişan yada evlilik için ciddi adımlar ata bilirsiniz. Evliler ise çocuk beklentisi varsa sahip olabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde bu dönemde çok şanslı olacaksınız. Kişisel anlamda daha iyi adımlar atacaksınız. Ev almak satmak ve işyeri almak açmak işe girmek iş değiştirmek hukuk işlerinizde ani mucizeler hayrınıza gelişecektir. Ayrıca işlerinizi çok çabuk şekilde halledebilir ve etrafınızdaki insanlara vakit ayırabilirsiniz. İyi şanslar dilerim. 




 İkizler Burcu

4 Aralık  güneş tutulmasında köklerinizdeki olumsuz giden bağlantılarınızı  temizlenip arınıyorsunuz. Bu tutulma 6 aylık değişimi sizlere sunuyor, ister istemez elinizde olmadan değişiyorsunuz, aksi taktirde kendinizi düşünür aksilikleri siz yaratırsınız. İçinizdeki olumsuz etkilerden arındırıp doğru yolu bulmanıza doru yerde olmanıza yön gösteriyor. Bu dönemde çok şanslı olacaksınız benden söylemesi.

Kişisel  işlerinizi çok çabuk şekilde halledebilir ve etrafınızdaki insanlara vakit ayırabilirsiniz. Aile hayatınızda olumsuz giden bir durum söz konu ise bu tutulma size doğru yolu bulmanızı sağlayacak, Ödenmemiş hesap kitap ne varsa düzene kavuşuyor. İş alanda terfi ,yeni kapılar yeni fırsatlar sizi bekliyor. Sosyal yaşamınızda yeni kişilerle tanışmak için fırsatlar ve aşkta işte olumlu açılımlar geliyor. Sağlık konularında biraz dikkatinizi arttırın. Rutin kontrollerinizi aksatmayın. İyi şanslar dilerim. 



Yengeç Burcu

  Bu güne kadar olan gücünüzle savaştınız, son 3 ayınız aile ilişkileri, para alışveriş ve iş kapıları iletişimde oldukça zorlandınız. 4 Aralık güneş tutulması artık üzgün günleri geride bırakıp güzel günlere bakmanızı sağlayacaktır. Bu tutulma   bir hayli enerjinizi artacaktır. Evli ve  eşinizle ilgili  sorunlarınız varsa bu dönemde kolayca çözebilir. zorlukları  uzlaşmaya vara bilirsiniz.  Eşinizle iletişiminizde çekişmeli soğuk rüzgarlar esiyorsa, bir türbülans geçişi diye bilirim ,atlatacaksınız. Güneş tutulması olumlu enerjisini size yansıtırken  doğru yolu doğru zamanı gösterecektir. Yapılan hatalardan ders alıp duygu ve mantığınızı paralel bir akışta sizlere güzel enerjisini aktaracaktır. Maddi ve manevi her şeyin hayrınıza gelişmesi dileğimle.




 Aslan Burcu

Son 6 aydır varla yokla arasında sıkışıp kaldınız. Şimdi 4 Aralık güneş tutulması aile ve  iletişim konusunda sizleri yokluyor. Aile bireylerinizle aranızda olan her türlü soruna kolayca çözüm bulabilme enerjisi sizlere destek veriyor.

Sizi derinden üzüntü veren geçmişe ayet kim varsa temizleniyorsunuz. Doğruluk enerjisiyle tüm adımlarınızda hayırlı gelişmesi için sizi koruma altına alıyor.

Bu güne kadar olan küslükleriniz varsa bunları sonlandıracak adımlar atabilirsiniz. İş ,aşk, para geçmişe ait t borç ne varsa temizlenme zamanı. Yeni kapılar, yeni açılımlar, yeni girişimler, yeni fırsatlar her acıdan destekleniyorsunuz tebrikler. Bu fırsatları iyi değerlendirin. Her şey hayrınıza gelişmesi dileğiyle.  




 Başak Burcu

Burcunuzda 4 Aralık güneş tutulması enerjisi bir hayli yoğun olacak. İnsanlarla olan iletişim yeteneğiniz sayesinde beklenmedik maddi ve manevi kapıları açabilirsiniz. Aile içinde ister istemez kökten gelen zemin altında sıkışmış sorunları temizlenme arınma zamanı.

 Yaşamınızda mücadele içerisinde bulunduğunuz tüm sancılı sorunları çözme enerjisi içine giriyorsunuz. Bu dönem yapıcı enerjinizle ikili ilişkilerde iletişiminiz güçlenecek. Finansal alanda yeni girişimler sayesinde ailece feraha çıkma zamanı. 

Olayları kabul etme , karmaşıklıktan zihin bunalımdan çıkma zamanı, önümüzdeki  6 ay verimini. Hep beraber göreceğiz sihirli bir dokunuş adeta bu güneş tutulması. Dost, düşman kim var kim yok gördünüz, silkelenip yeniden dirilme düzelme size iyi gelecektir. Şimdiden talih kuşu size kondu ,tadını çıkarın. 6 aylık döngü içine girdiniz.        




 Terazi Burcu

4 Aralık güneş tutulmasının olumlu enerjileriyle büyük fark atıyorsunuz. Çocuklar, evlilik, kariyer sizi olumlu yönden destekliyor. Pişmanlıklarınızdan vaz geçip, hatalardan ders alıp iyileşme yenilenme zamanı. 

Çevrenizdeki insanların hayatlarındaki maddi gelişmeler yüzünüzü güldürecek .Bu dönemin maddi açıdan en şanslı insanları sizlersiniz. Yaşlanmadınız gençleştiniz, işte aşkta ikili ilişkilerde harika bir dönem sizi sizleri bekliyor iyi şanslar. 




Akrep Burcu


 Hayatınızda arızalı olan kim varsa kökten temizleniyor, zaman zaman bu mücadeleyi zaten verdiniz dolaysıyla 4 Aralık güneş tutulmasıyla  yapacağınız her türlü değişiklik çevrenizdeki insanlar tarafından takdir görecektir. An sizin anınız , aşkta işte verimli değişimler başlıyor. Gören gözler görmeyen kalpler açılacaktır, ağır zor işlerde başarılı bir akış sizi destekliyor

Sizi destekleyecek iyi dostlar iyi kişilerle beraber yol alacaksınız. Çocuk özlemi çeken, isteyen uzun hasretlik çeken yüzleriniz kalpleriniz gülecek.. Bu tutulma size iyi gelecek, şimdiden bu enerji akımına kendinizi bırakın mutluluğun tadını çıkarın.




 Yay Burcu


 Bilinçaltınız  nihayet bu dönemde sizi rahat bırakacak. Kendinize ve çevrenizdeki insanlara olan güveniniz artacak. Bolca sosyalleşmek isteyeceğiniz bir dönem sizi bekliyor. Maddi manevi olumlu yönden destekleyen enerjiler başlıyor. Bunu iyi değerlendirin.




 Oğlak Burcu

Sizler çevrenizdeki insanlar tarafından maddi ve manevi destek göreceksiniz. Bu dönemde bolca sosyalleşmek ve çevrenizdeki insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Tüm sorunları sıkıntıları geride bırakıp yeni akışa ister istemez ayak uyduracaksınız. Ölçünüzü sakın kaçırmayın. Kendinizi aramaktan yorulursunuz. Manevi akışınız size yol gösterecektir. Şansınız hep açık olsun. 




 Kova Burcu


Uzun zamandır beklediğiniz haberler bu güneş tutulması ile gelebilir. Zam, terfi, işi olana yeni kapılar, yer değişimi atama gibi beklentileriniz varsa bu dönemde gerçekleşebilir, bu değişime hazır olun. İşsiz bir  Kova burcuysanız iş bulma şansınız bir hayli açık. 



 Balık Burcu

 Eğitim, seyahatler, iş sektöründe yükselme,  ticaret, ikili işlerde anlaşmalar alım satım gibi konularında bir hayli şanslı olacaksınız. 4 Aralık güneş tutulması sizlere bolca kredi veriyor, bu krediyi iye kullanın.

Başkalarını eleştirmek kim ne yapmış dürtülerinizi sonlandırmak zamanı. İçinizdeki iyi niyet ve merhameti yükseltin. Sığınacak bir yerim yok demeyin güneş tutulması size sarılıyor her anlamda destekliyor. Yüreğinize şefkat merhamet veriyor, korkularınızdan arındırıyor. Ufku görme  mutlu olma zamanı. Önümüzdeki  4 ay size olumlu enerjiler güç kuvvet veriyor. Buna yürekten inan. Şansınız hep açık olsun.

Share:

2 yorum:

  1. Ağzınıza yüreğinize sağlık güzel anlatılmış dilerim ulkememe vatanıma miletime herzaman Birlik beraberlik içerisinde yasiyalim sizi çok seviyorum Melike hanımım

    YanıtlaSil
  2. Yorumlar harika anlatım şahane emeğinize sağlık yollunuz hep açık olsun

    YanıtlaSil