, , , , ,

2022 yılında Toprak grubu burçlarını neler bekliyor?

 

2022 yılında  Toprak grubu burçlarını neler bekliyor2022 yılında  Toprak grubu burçlarını neler bekliyor?

Boğa, Oğlak, Başak 

Gözünüz aydın, maşallah diyelim. Sizin yılınız başlıyor.

Hayallerinizi büyük tutun, denize açıldınız, rüzgara doğru yelkenlerinizi açın. Kuzey Ay düğümü 18 yılda bir gelen fırsatlarla sizi ilerletecek. 

 Değişim yollarını bulacaksınız, kazançlı yatırımlar yapacaksınız. Her yeni fırsatlar sizi destekleyecektir. Maddi gelir kaynak yollarında fırsatlar kapınıza gelecek.

Evli iseniz partnerinizin yaşayacağı krizleri yöneteceksiniz. Bekarsanız  baharda yeni aşkla karşılaşacaksınız. Aklınızdaki güçlü kişiyi bulacaksınız, sizi tamamlayacak  kişiyi bulacaksınız 

Mart ,Nisanda ve Haziran aylarında muhteşem yeni dostlar yeni kişilerle tanışa bilirsiniz. Adeta büyük değişim, yıkımlardan büyük kalkış sizler için diye bilirim.  Maneviyatınızı güçlü tutmak  size iyi gelecek. Bu yıl sizin yılınız.

2021’de çok canınız yandı Mevlana'nın dediği gibi ''hamdım yandım piştim'' işte sizler  belirsiz bir yolda yürüyor gibi hissettiniz ama şimdi güçlenerek acı kederli yılı kapattınız. Gelsin 2022 yılı yansın kandil ışıkları.

 Satürn Kova’da  hareket ederken hayallerinizi gerçekleştireceksiniz. Güney Ay Düğümünde zorluklarla karşılaşacaksınız  ama üzülmeyin, 11 Mayıs’a kadar işinizde krizler olsa da atlatacaksınız. 11 Mayıs-29 Ekim sonrasında ilişkileriniz keyifli hale gelecek.

Yıl boyunca finansal hesaplar bolluk kapıları devam edecek, partnerinizle ortak krizler batırtmalar biraz olsun zorlanacaksınız. Sonrasında kolaylıkla üstesinden gelecek atlatacaksınız.

2022 yılının ortalarında hobilerinize daha çok odaklanacaksınız. 11 Mayıs sonrası kariyeriniz hareketlenecek. Ağustos ayı finansal gelişmeler olacak, 2022 para yılınız, şanslı yılınız, şaşmayın şaşırmayın. Harfleriniz bu yönden gezegenleri destekliyor, destek alıyor.

2022 yılında iyiliklerinizin karşılığını alıyorsunuz. 

Sevdikleriniz değer verdiklerinizle ,sevgiyle sağlıkla huzurla 2022 yılınız olsun.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder