, , , ,

19 Aralık 2021 Yılın son Dolunayına Hazır mısınız?

19 Aralık 2021  Yılın son  Dolunayına  Hazır mısınız?


19 Aralık  2021 günü ikizler burcunda  dolunay

2021 yılının son dolunayını 19 Aralıkta yaşayacağız.

Dolunayın kıvılcımları başlıyor, güneş  ve ay karşıtlığı tam halini alıyor. Bu tutulmanın etkilerini analiz ederken yüreğim ağzıma gelecek diye korktum. Yine de sizlere ön görülerimi sunmak istiyorum, sizlerde  dikkate alırsanız sevinirim.

Sevgili okurlarım,  her harf beni adeta bir uzay yolculuğuna çıkardı. 6 Ayda bir gökyüzü bizleri uyarıyor ve uyarmaya da devam edecektir. Bu dönemlerde kimileri çok şanslı olup bunu iyi yönden değerlendirecek, olumlu değişimlere açık olacak, kimileri şaşkın şaşkın kala kalacak, kimileri uslanmayacak hata üstüne hatalar yapacak. Kimileri  huyundan vaz geçmeyecek, kimileri günah keçisi suçu hep kendine arayacak. Kimileri  kendi kimliğinden açık verecek, kimileri doğruyu yanlışa çevirecek, kimileri yanlışı doğru bulup yol belirleyecek.  İşte bu kimilerinin arasından kendinizi bulun,  doğru olanı yapın, asla fazlasına kanmayın kandırmayın. Boş ümit kimseye vermeyin, sözün kısası hak olan hak yolunu bulur hak olmayan cezasını çeker.

19 Aralık Dolunayının Türkiye üzerinde enerjileri nelere işaret ediyor?

 İktidar, sorumluluk, adalet ve güvenlik, vicdan, merhamet  gibi konularda değişim enerjilerini beraberinde getiriyor. Dönüşüm ve yeniden yapılanma süreçlerinin bizi beklediğine işaret etmektedir.

Sosyal düzlemde  hükümet acısından büyük değişimleri gösterecektir. Aklınız şaşacak, bazı gelişimleri göreceğiz ve  hukuki skandallara hazır olun. Devlet kurumlarında içten içe skandallar gündemi değiştiriyor   ve siyasi anlamda iç hesaplaşmalara şahit olacağız.  

Üst düzeye bazı isimler gündeme damga vuruyor, hiç şaşmayın birileri bunu hak eti diyeceğiz. Bunların sonucunda birileri puan kazanacak, birileri kaybedecek ve bu kişiler devlet içindeki kişiler olacaktır.    Dolaysıyla görevden ve gözden düşmeleri beklenebilir.

Hükümette olan üstü toplantılar parlamenter işleyişte değişimler söz konusu olabilir mi? 

Olabilir diyorum. Ülke güvenliği ya da halk sağlığı gibi konuları da gündeme geliyor, bu durumlar kafa karışıklığına yol açacaktır.  

19 Aralık Dolunayının ekonomik ve finansal etkileri nelerdir?

Bildiğiniz gibi dolar altın için  6 önce sizleri uyarmıştım ,kemerlerinizi sıkı tutun yatırımlarınıza dikkat edin ayağınızı yogana göre uzatın demiştim. Alış verişlerinize dikkat edin, borç dolar altın kimseden almayın var olan paranızı iyi değerlendirin dedim.

Borsa ,altın, dolar çıkacak dedim, ev alım satımlarınızda dikkat edin dedim.  Eee şimdi neler oluyor?

Ne oldum değil ne olacağım diye düşünme  zamanı.  İnşallah bu yazdıklarımı iyi okur dinlersiniz. Dolunay para piyasalarında beklenmedik gelişmeler meydana getirebilir, büyük balık küçük balığı yer misali yatırımlarınızda büyükten değil küçük adımlarla ilerleyin. Daha zamanımız var yavaş yavaş ilerleyin, hızlı adımlar düşmenize küçülmenize sebep olabilir.  Asla oyunlara kanmayın,  cebinizdeki hesap çarşıya uymaz , biraz sakin olun.  Şans oyunlara dikkat edin, kripto, bitcoin gibi işlerde açılmayın varsa böyle yatırımlarınız biraz askıya alın derim. En az 4 ay bekleyin benden size uyarı.

 2 ay içinde İstanbul doğu tarafında  küçük çaplı depremler olabilir .Deprem gerçeği biliyorsunuz her zaman var önlemlerinizi  alın sakin ve dikkatli olun.

Güvende kalmak istiyorsak güvenilir kişiler yol arkadaşımız olsun diyorum.  Önümüzdeki 6 ay içinde sosyal ve bireysel düzlemde ortaya çıkacak gerçekler, yaşanacak yeni gelişmeler, bizi varsayımlarımızı ve tutumlarımızı gözden geçirmek için zorlayacak.  Abartılı, kuşkucu, öfkeli, hırslı, sabırsız, kaygılı kontrol duygumuzu , yersiz gevşekliğimizi ve teslimiyetimizi de bir yana bırakıp var olan duruma adapte olmak konusunda teşvik edecektir. Siz siz olun kimliğinizden dışarı çıkmayın, siz siz olun  asıl olun kalitenizden asla ödül vermeyin. Siz siz olun nefsinize yenik düşmeyin. Vicdanınız rahatsa gerisi rahat bir uykudur, o zaman dünyanın en mutlu huzurlu insanı olursunuz.

Sevgi sizle olsun.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder