, , ,

Aralık Ayında Satürn, Jüpiter ve Merkür bu harfleri destekliyor.



Aralık Ayında Satürn, Jüpiter ve Merkür bu harfleri destekliyor.

Aralık Ayında Satürn, Jüpiter ve Merkür bu harfleri destekliyor. 

İsminizin ilk ve son harfi, yada soyadınızın içinde bu harfler varsa 

 K İ M N B C Ç M V G J İ G O Ğ Ü T S A 

Şimdi bana bir kulak ver ,hayıflanma. Söyleyeceklerim sizlerin hayrına olmasını diliyor istiyorum. Bakmakla görmek arasındaki ince çizginin farkını görmelisin. 

Güneşini bul, ne yak ne yan. Kendi gölgende takılıp kalma, kendini takip ederken etrafındaki güzelliklerinde farkına varmalısın. Kendine zalim olma. Bir insan  acıyı kederi gözyaşını özetle en dibi görmeden hiçbir zaman mucizesine ulaşamaz. En dibi gördüysen işte mucize ne inanmanın zamanı gelmiş demektir. Uyanma vakti ,iyi kötü hiçbir şey kalıcı değildir. Harfler seni çok tetikledi uyardı, uyanmanı çok istedi. Artık yükselme zamanı geldi, içinde de bir kaynak var onunla bağlantıda kal, kimseden bekleme .Hayal gücü senin gücün ve hazinenin. Hak ettiğin hayal ettiğin yerdesin, kıskanma ve kıyaslama, kınama ,böbürlenme, acımasız, zalim olma.

 Harfler yumuşak zarif narin kırılgan, her cümlelerinizi destekler. Ruhunuza nakış gibi işler bu yüzden sözlerinize dikkat edin. Harfler bilgi alış veriş sevgiyi temsil ediyor, güven vermeyen güvenmesini bilmez. Sen cesur korkusuzsan önünde ve yolunda kimse duramaz. Her engel içinde, onu aşmak için bir formülle aslında sana gelir. tüm düşüncelerin hareketlerine yansıyor. 

Korku kapısından çık ,inanç ve olumlu beklentiye geçiş yap. Bilinçaltı sözlerden değil hayallerden ibarettir kullandığınız tüm söz ve kelimeler titreşim yayıyor,

 Duanı et ki kapıyı çalmış ol ,içeriye böyle girersin.

Her gece hayallerini düşünüp uyu.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder