, , ,

2022 yılında Ateş grubu burçlarını neler bekliyor?

2022 yılında  Ateş grubu burçlarını neler bekliyor


2022 yılında  Ateş grubu burçlarını neler bekliyor?

 Koç-Aslan-Yay

2022 yılında şansınızı  iyi değerlendirin.

Nisan ayında Jüpiter'in Balık burcunda olmasıyla  Koç, Aslan ve Yay burçları için 2022 yılının ilk aylarından itibaren gelecekle ilgili planlarınız netlik kazanıyor. Hayatlarında yeniden oluşuma ayak uydurmaları, içten içe temizlenme arınma, küllerinden yeniden, doğma akla karayı ayırma yılına girdiniz. Dolaysıyla ucundan köşesinden yararlanıyorsunuz.

 2022 yılı heyecan verici tanışmalara vesile olabilir. Daha çok kendi içinize dönüp kendinizle yüzleştiğiniz bir sene olacak. Mayıs ayından itibaren bunu hissede bilirsiniz. Büyük yatırımlar büyük değişimler gündeminizde olabilir. 2022 yılında ki  Akrep burcunda Ay tutulması ve dolunay sizin sağlık, iş güzellik gibi konularınızı aktive ediyor.

Haziran ayında Venüs geçişi hayatınızın en güzel zamanlarından biri olacak sevgili  Aslan-Koç ve Yay Her zamankinden daha çekici,  ve popüler olacaksınız. Temmuz ayında ise kredi, emlak, borç ve maddi gelirlerinizle alakalı yoğun bir gündem yaşayabilirsiniz 

Ağustos ayında ise hayatınızla alakalı köklü değişimler yaşayabileceğiniz bir dönem başlıyor. Hayatınıza yeni insanlar alabilirsiniz. Eylül ayında ise ailevi konularınız ön plana çıkabilir. İlişkinizde resmi adımlar atabilir ve evlilik kararı alabilirsiniz. Eylül ayı gündeminiz ilişkiler olacak. 

Ekim ayında Jüpiter, artan zenginlik ve refah için sizlere fırsatlar yaratıyor.  Yeni yatırımlar yeni girişimler yeni  maceralar ufkunuzu genişletecek ve bilgi alış verişinde hayata bakış açınızı genişletecek. Kasım ayında ise arkadaş ortamlarınızdaki bazı insanlarla ciddi adımlar atmaya karar verebilirsiniz, yeni ortaklıklar ve arkadaşlığınızı farklı bir boyuta taşımak isteyebilirsiniz. Yıl sonuna kadar artık değişimlerin gücünün tadını çıkarın, bu önemli acılım.  Şansını iyi değerlendirin.

 2022 yılın son ayı Aralık'ta  ise hırslarınız varsa, hedeflerinizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder