, , , ,

Kemerlerinizi bağlayın çünkü 2022'nin ilk dolunayı geldi!

Kemerlerinizi bağlayın çünkü 2022'nin ilk dolunayı geldi!


Kemerlerinizi bağlayın çünkü 2022'nin ilk dolunayı geldi!

 Bu hafta  başka bir hafta, aman aman dikkat edelim. 

Zor geçişli, sarsıntılı.  Bu hafta  kendimizi psikolojik olarak yorgun bitkin ruhsal olarak çöküş içinde ve  güvensizlik içinde hissedebilirsiniz.. Güven duygusunu kendimizde bulmamız için öncelikle kendi ruhumuzu negatif enerjilerden arındırmanın yollarını bulalım.

Bu gücü yakalayabilmek için de bazen düzenimizi, bazen de ilişkilerimizi biraz zorlayacağız.

İlişkilerinizi beslemeniz ve size hizmet etmeyen her şeyi bırakmanız önemli!

Duygusal olarak aile bağlarımız, ikili ilişkilerimiz, arkadaş dostluk ilişki bağlarımızda zorlanmalar çatışmalar olabilir. Lütfen biraz sakin  ılımlı olalım, empati kuralım. Kimse kimsenin iç duygularını bilemez bu yüzden beslenemediğimiz ya da güvende hissetmediğimiz konuları bitirme isteğimiz baskın olacaktır. Özellikle partnerimizle iletişimimizde  ve aile ile ilgili konularda ön plana çıkacaktır.

Sizlere önerim ; bu hafta gül suyu tuz ile duş alın. Sakin  huzurlu olacağınız yerlerde zaman geçirin. Çalışanlar için lütfen kavga gürültü enerjisinden kaçının, yüksek sesle tartışan gergin  kişilerden uzak durun.

Bu ortamlardan uzak kalamıyorsanız kulağınızı  kapatın, duymayın görmemezlikten gelin.

Duygusal iniş çıkışlar yaşayabiliriz. Hem Merkür hem de Venüs birde Satürn olduğundan ilişkilerde ve maddi konulardaki aksaklıklar odağımız olacak. 

Türkiye’yi ekonomik gündem üzerinden etkileyecek bu dolunay Ocak ayının ikinci kısmında etkin olacak. Yeni girişimler ,vergi düzenlemeleri, kredi yapılandırmaları gündem konuşmaları olabilir. Bu hafta beslenmeyle ilgili konular gündemde olabilir ve gıdaya erişim sorunları çok tartışılacak.

Sağlık olarak ise ayak, bacak, boyun ve boğaz eklem göz şikayetlerinde artış mümkün. Bu bölgelerdeki hassasiyetleri es geçmeyelim lütfen.  



Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder