,

Doğum tarihinin son rakamı tek sayıyla bitenler.

  Doğum tarihinin son rakamı tek sayıyla bitenler.

 2022 yılında yeni enerjilere hazır mısınız?


Doğum tarihlerinin son rakamı tek rakamda olanlar, artık akıllarıyla birlikte hareket edeceklerdir. Yaptıklarıyla yapamadıklarıyla cesaret bulup her şeyi le yüzleşmek isteyecekler .

Yeniden başarmak, yeniden filizlenmek, yeniden güçlenmek, gücüne güç katmak zamanı. Şimdi  hatırladığınız bildiğiniz farkında olmadığınız, sizi yönlendiren kötü enerjilerden, ruhunuzdan çalmış insanlardan, benliğinize kayıt olanları iptal etme zamanı geldi. 

Yeni kapıların açılması için eski yüklerinizden lütfen arının, yoksa tekamül peşinizi bırakmayacaktır. Aksi durumda tekrar tekrar aynı döngünün içinde yaşarsınız. Bazı alışıklarınızdan kurtulun, umutsuzca beklediniz her olumsuzluklardan arının.  2021’de çok şeyle yüzleştiniz,  artık  güçlüsün ve yapabilirsin. Geçmiş ve eski olan peşini bırakmadığı için eski yükler seni geride tuttuğu için duruyorsun. Sadece yük sen de enerji ağırlığı yapıyor, geçmişte kalıp geçmişteki gibi olacak yine sanıyorsan yanılıyorsun. 

Yeniye yer açma zaman geldi. Sana iyi gelmeyen mutlu etmeyen geçmiş ve geçmişe dair konular seni aşağı çeker ve mucizeleri keşfetmeni engeller . 2022’de kesin ve net ol, cesaretle kendini yönlendir.

Kapında hak etmediğim tarzda olaylar devam ediyorsa , geçmiş sen de hala etkili demektir. Güzel şeyler olmaya başladıysa yükü atmışsındır. Sabret ama kararlı ol ,başarı zaman alabilir fakat başlarsan sonuç gelir.  Üzerine odaklan yoğunlaş bilinçaltını tazele, kendini değerli bul, olduğun gibi ol ,geçmişin yüklerinden arınmanın yollarına bak. 

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder