, ,

Temmuz ayında harflerin enerjileri




Temmuz ayında bazı harflerin enerjileri sinyaller veriyor.

Temmuz hepimize diyorki;
Yenilmeden yıkılmadan ayakta kaldın, şimdi uyanma arınma zamanı . Yoktan var et, gücüne güç kat.

A B C
isminin ilk baş harfi seni destekliyor .

Eskiyi yenisine katma, yoksa verdiğin kararlar boşuna olur. Enerjini yok yere kötüye kullanma. Şimdi zaman senden yana, iyi değerlendir. Negatif düşüncelerini temizleme zamanı, gereksiz uğraşlardan uzak dur. Temmuz ayı harflerinizde negatif taraflarınızı törpülemeniz için uyarıyor.

H Ş Z D İ B P


İsminizin içinde bu harfler var ise; Satürn yok demez geçip gitmez, sürekli bir soru sorgu sizi tetikler, bunun artık farkına varın. Sizin adınıza Satürn konuşuyor konuşturuyor. Zorla güzellik olmaz, boşuna zorlamayın. Her ne olduysa oldu, artık zamana bırakın. Temmuz aceleci, acele işten hayır gelmez sakin sakin düşünüp karar verin. Başarmak için sabır gerek, sabrın meyvesi de pek tatlı olur. Gerçeklerle yüzleşme zamanı.
Sakin temkinli acele etmeden sağlam kararlar alarak ölç tart hareket et. Sonunda mükafatın karşına çıkacak.


Ö O G Ü U

İsminizin ilk baş harfinde yada son harfinde bu harfler var ise; temmuz ayı sizlere pekte cömert davranmaya bilir. Temmuzun ilk haftasında bu harfler değişime ve çatışmaya hazır. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Sükunetinizi suskununuzu şimdilik koruyun derim. Temmuz ayı enerjisi bu konuda oldukça ısrarcıdır.
Dikkatli olun!
Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , ,

İsminizdeki harfler yaşamınızda sizleri hangi konularda nasıl etkiler?

 

İsminizdeki harfler yaşamınızda sizleri hangi konularda nasıl etkiler?

İsminizdeki harfler yaşamınızda sizleri hangi konularda nasıl etkiler?


Mutlu pazarlar sevgili dostlarım.
Her birimiz bu evrene isimlerinizle birer mesaj bırakıyoruz. Bu imtihan dünyasına güçlü geliyoruz, güçlü izler bırakıyoruz.
Doğduğumuz andan itibaren ailemizin bizim için uygun gördüğü isimlerimizle çağrılırız. İsmimizi oluşturan harfler, heceler dolayısıyla bütün olarak ismimiz bizi yansıtır. Her harfin kendine has bir titreşimi olduğu gibi yan yana geldiğinde de hecelerin titreşimlerinin bütünü bizi enerjisel bazda etkiliyor .
İsimlerimiz ve soy isimlerimiz sağlığımıza, iş kariyer ,sosyal hayatımıza büyük etkileri vardır.
Her harfin farklı bir enerjisi var dır.
Bazı harflerin de bedenen ruhen yorgunluk veren etkisi vardır .
Derin izleri bırakan harfler ,hırsına yenilen harfler, sürekli olarak geçmişiyle yüzleşecek olan harfler, ikili ilişkilerde ortak nokta bulan harfler, genetik noktaya gelen ,genini temsilen taşıyan harfler.
Harflerin etkisi ve doğum tarihinizle oluşan burcunuzun etkisiyle yerde gökte ne varsa isminizle etkilerini taşırsınız
Her harfin de bir gezegeni var. Her gezegeninde bizim sağlığımız, ikili ilişkilerdeki iletişimiz, iş hayatımız, aşk, aile ilişkilerimiz üzerinde olumlu ya da olumsuz etkileri vardır.
Örnek vermek gerekirse :
İsminiz ve soy isminizin içinde çok fazla ‘’A- L -I -M- N harfleri var ise sağlıkla imtihan ediyor.Boğaz, solunum, kalp, diş problemleri, tiroit bezleri , damarlar ve kalple ilgili sorun yaşayabilirler .
İsminde fazla ‘’ E- F -R -Y -H olanlar üst solunum yollarıyla ilgili sorun yaşayabilir.
B C Ğ Ğ T J I Ö O isimlerin içinde ve soy ismin için birden fazla geçiyorsa aile ilişkileri ,kavgadan öfkeden kıskançlıkla mücadele ederler. İçe dönük, kapanık olmamaları gerektiğini düşünüyorum. Kendi kendine değer vermesi , olumlu yönden kendinle barışık olması gerekiyor .daha sakin olmaları gerekiyor .
İsminizi güzel anlatın, anlayın, yaşamaya çalışın.
Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , ,

Haziran ayının burçlara özel enerjileri


Haziran ayının burçlara özel enerjileri

Koç

Başardım, güçlü kuvvetliyimi diyorsun? İş hayatındaki imtihanın ve aile ilişkilerinle başlıyoruz sevgili koçlar. İsiminiz, soyadınızın her harfiyle imtihanın başlıyor. İyi isen karşılığını fazlasıyla alacaksın, aile ilişkilerinde kırılmalar hırpalanmalar varsa bu sorunlarla mücadele ederek üstesinden gelmesi gerekiyor. Bu ay imtihanı aile ilişkileri

Boğa


Kendine değer vermesini bilmiyorsun , şimdi bununla birlikte kendine sor ne yaptım neleri başardım yada başaramadım. En çok nelerin enerjisiyle imtihanına girdin,hayatını yaşanmışlıklarını sorgulama törpüleme zamanı geldi artık.

İkizler

Haziran ayında esnek ve uyumlu olması gerekiyor Tersi durumda aksilikler üst üste gelir. Bu ay imtihanı güvensizlik, aşk aile ilişkileri ile yüzleşmesi bekleniyor. Sakin olup çevresinde olup bitenleri dinleyip analiz edip ona göre hareket ederek adım atmalılar. Bu dönem insanların ruhsal durumuna göre adapte ol .

Yengeç

Yengeçler sizler nasılsınız diyesim var. Bedenen ruhen yorgun hissediyorum diyorsunuz . Sizler eş ,çocuklar, maddi manevi olarak zor günleri geçirmektesiniz . Bu süreci sakinlikle hallede bilirsiniz. Haziran ayında hazine sizin kalbinizde, kendi hazinenize sarılın.Hayatınızda güvende olmayı ve bağlılığı çok önemsediniz İçin hayal güçünüzü geliştirme zamanı. Ne kadar karmaşık duygulara sahip olurlarsanız olun, kendi güçünüzü keşfetme zamanı .Haziran ayı seni, aileni ,sevenlerini sarıp sarmalayan enerjiyle seni destekliyor.

Aslan


Aslanlar hayata karşı devamlı pozitif oluşlarıyla ve yaptıkları her işe eğlence katmalarıyla bilinir. Hadi bakalım enerjinizi aşkta ve ailenizde gösterme zamanı geldi.Yaşanmış olan her şeyi gözden geçirmenin tam zamanı .Haziran ayı içerisinde her duruma olumlu tarafından yaklaşmanız bekleniyor, bunun için yaptıklarınızla iç hesaplaşma ayına girdiniz .Her işten gurur duyacak pozitif enerjinizle meydan okuma zamanı.

Başak


Ben size ne kadar söylesem azdır, her zorluğun üstesinden gelmeniz için maddi manevi olarak bir yıl boyunca mücadele ederek yüzleştiniz .Samimi olarak söylüyorum Başaklar, yetenek, güç ,iç dünyanız,maneviyat ön plana çıkıyor. Bakış açılarınızın değişimine hazır olun.Kim dost kim düşman anladınız artık. Özel yaşamınızda, aile içinde olumsuz giden negatif enerjiyi düzeltmene zamanı. Haziran ayı hatalarınızı telafi etme, iş yaşamınızı gözden geçirmeniz için sizi destekliyor. Düzenli ol , planlı git , aileni sev sarıl ve bunu göster hissettir.

Terazi


Teraziler burçları hareketli bir Haziran geçireceğinizi görüyorum. Oldukça hassas ve duygusal bir Haziran sizi destekliyor .İkili ilişkilerde partnerinizi görme zamanı , duygusal anlamda karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Maddi harcamalarınızda htiyacınızdan fazlasına kaçmayın. Problemlerleriniz varsa iş aşk aile alanında mantıkla hareket edin, iki tarafıda dinleyin. Haziran ayı duygularla değil mantık ve düşüncelerinizi dahil ederek karar verme ayı. Ufak tefek şeylere boş yerlere canınızı sıkmayın ,akışa bırakın her şey olacağına varır . Zaman sizin hayrınıza gelişecek emin olun.

Akrep


İsminiz soyadınız gökyüzü sizin hayrınıza gelişecek şekilde açılımlar sağlıyor. hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Svgili Akrepler en dibi gördünüz şimdi bu dipten bu kuyudan çıkışınızıda görme zamanı. Maneviyat ipinize sıkıca tutunarak bu kuyudan çıkıyorsunuz. Haziran ayında özellikle aile çocuk iş her biri sizi pozitif destekliyor ,sezgisel hareketli bir ay duygusal bir ay. İnsan ilişkileriyle dolu dolu bir ay .Zihninizi negatif enerjiye değil pozitif enerjiyle yoğunlaştırın.Her şey çok iyi,hedefi 12 vuracağınız Haziran ayı ellerinizi göğe kaldırın ,kabul ediyorum şükürler olsun kabul ediyorum diye tekrarlayın.

Yay


İsiminiz soyadınız her anlamada yoğun titreşim içindesiniz, en iyisi size olsun inşallah diyerek başlıyoruz . Yay burçları Haziran ayında çok güçlü olmanız gerekiyor. Her zaman dik ileriye bakarak kendinizi motive edin.Sorunlarından kaçma yüzleş ve pozitif yönünü ortaya çıkararak , hayata karşı tamda tutunma zamanı. Fazlasıyla pozitif gelişmelere açık olacaksınız. Yeni bir bakış açısı gelişiyor, değişim. Haziran ayında prensiplerinden vaz geçme, detaylara takılma, bak gör her şey yoluna girecek.

Oğlak

Harfler akışına bırak diyor, detaycı olmak sizi yorar. Son aylarda maddi manevi olarak imtihana girdiniz manevi olarak güçlü oluşunuzla tüm sorunlar geride kalıyor.
Çok şeyler değişiyor, artık yeni bir döneme başlı başınca girmiş bulunmaktasınız. Yüksek hedeflere ulaşmak istiyorsanız pozitif yönden destekleneceksiniz Önce kendi yaşamınızı yaşanmışlıklarınızı gözden geçirin. Duygularınızla değil aklınızla kararlar verin. Size yapılan olumsuzlukları geride bırakarak, her anın tatını çıkarın. Aile ilişkileri ,maddi manevi imtihan edildiniz bitti geçti, geçmiş olsun .

Kova

Her anlamla sert bir imtihanı geride bıraktınız. Sizin en büyük hatanız, ikili ilişkiler içinde olumsuz insanlarla karşılaşmanız, onlara ödül vermeniz, temiz kalpli olmanız. Bu ay sakinliğinizi koruyun, hatalarınızla yüzleşin, hatayı farkedip düzeltmeniz önünüze daha güzel yollar açacaktır.
Bu ay güçlü iletişim ve ilişkilerde bulanacaksınız. Yeteneklerinizi konuşturun, yeni başlangıçlar zamanı. Aşırı duygusal hassas olmayın, hata yapmışsanız yaptınız diyelim. Anlık olur olmaz karşınıza çıkan işler sözlerinizle imtihan ediyor. Kendinizden emin olun. Şüphe kuşku inat sizi yorar, Haziran ayı eleştirellerden uzak durun.

Balık

Bu ay güçlü olmanızı istiyorum sevgili Balıklar . Sizler hassas kırılgan, içe dönük utangaç bilinirsiniz. Haziran ayıyla birlikte sosyal çevreniz ve ikili ilişkilerde yaşamış olduğu inişli çıkışlı bir süreçi geride bırakıyorsunuz. Güvensizlik duygunuz sizlere uyarılarda bulunuyor. Neptün’ün getirdiği yoğun sis nedeni ile önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. İş hayatında, maddi konularda, hatta sağlığınızda aile dahi ihmalkar olmamalı ve hayallere kapılmadan hareket etmelisiniz. Bu süreçte yüksek beklentilerinize bir sınır koymaya bakın. Aksi halde hayal kırıklıkları ya da aldanmalar söz konusu olabilir.
Düşüncelerinizi bir kağıda yazın, sonra yazdıklarınızı isteklerinizi tekrar tekrar okuyun daha somut hale getirmeye çalışın yoğunlaşın. Haziran ayında parasal kazanç getirebilecek görüşmelere ve aynı zamanda mesleki alanda daha olumlu adımlara işaret ediyor . Her ne olursa olsun kendinizi küçümsemeyin, gücünüzü gösterin lütfen. Akışı olumlu yönden destekleyin.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, , , ,

İsimlerin belirgin özellikleri ve hayattaki imtihan alanları-1

İsimlerin belirgin özellikleri ve hayattaki imtihan alanları-1




İsimlerin belirgin özellikleri ve hayattaki imtihan alanları-1


İsiminiz sizin imtihanınızdır.


 Dünyanın en güzel duyguları arasında yer alan anne ve baba olma duygusunun en heyecanlı kısmı bebeklere isim koymaktır. Anne ve baba adayları bebeklerine verecekleri isimleri araştırırken gelenek ve göreneklerine göre hareket etmek isteyenlerin yanı sıra  modern ve popüler sıra dışı isimler koymak isteyenler de bulunmaktadır. Bu bağlamda bebeğinize vereceğiniz isimden siz sorumlusunuz.

 İsimler  kişilik gelişiminde çok önemlidir.

İsim araştırmasına giren anne babalara biraz daha yol gösterici olması açısından harflerinin enerjilerini tek tek incelediğim isimleri ve bu isimlerin üzerindeki enerjileri sizlerle paylaşmak istiyorum.


Burçin isimleri yalnızlığı sevmez İmtihanı korku ayrılık sevgisizlik 


Demet isimleri alma verme dengesinde zorluk yaşar imtihanı güvensizlik 


Murat isimlerin imtihanı yükseklik kazanma başarı imtihanı acele karlar verme 


Mustafa isimleri  aşırı hassas kırılgan içe kapanık imtihanı cesaret güvensizlik 


Ayşe isimleri sevgi saygı aile imtihanı aile ilişkileri 


Hatice isimleri başarı güç kuvvet sevgi zenginlik imtihanı iş aşk 


Nilüfer isimleri hassas kırılgan içe dönük imtihanı aile iş arkadaş 


Sevgi isimleri aşk aile ilişkileri imtihanı aile 


Seda isimleri başarı güç kuvvet kendine güvenen imtihanı aşk ilişkileri aile 


Yusuf isimleri başarı güç kuvvet sevgileri kuvvetli imtihanı güvensizlik 


Salih isimleri hislerine göre hareket ederle güven manevi güç yalnızlık imtihanı maneviyat 


Ezgi isimleri başarı güç kuvvet sağlık aileniz içinde sevgi bağlarına önemlidir imtihanı güvensizlik sevgisizlik 


Mehmet isimleri aşı aile ilişkileri akraba çocuklar imtihanı aile ilişkileri 


Nagehan isimleri başarı iş hayatları yükselmek çok çalışmak imtihanı iş ve aile ilişkileri 


Melek isimleri aşk aile ilişkileri kendini değerli hissetmek imtihanı güvensizlik aşk 


Barış isimleri başarı aşk iş aile ilişkileri imtihanı güvensizlik aşk iş hayatı 


Nurcan isimleri aile ilişkileri eş çocuk anne baba bağları imtihanı aile 


Meryem isimleri aşk sevgi aile ilişkileri imtihanı güvensizlik korku içine kapanma 


Hasan isimleri başarı aşk titizlik içerisinde imtihanı güvensizlik aşk aile ilişkileri 


Aynur isimleri başarı aşk aile merhametli imtihanı güvensizlik yanılma aldanma 


Özlem isimleri başarı aşk iş aile imtihanı güvensizlik korkusu yalnızlık 


Ali isimleri başarı güç kazanç el açıklığı doğrusu dobralığı imtihanı iş hayatı 


Furkan isimleri başarı iş hayatı korkuları cesaret kendilerine güvenmemek imtihanı güvensizlik 


Aslı isimleri başarı aşk iş aile ilişkileri imtihanı güvensizlik 


Şebnem isimleri iş hayatı aşk aile ilişkileri imtihanı iş aşk hayatı 


Sinan isimleri başarı güç kuvvet aşk aile ilişkileri imtihanı aile ilişkileri 


Berna isimleri aşk aile ilişkileri imtihanı aile 


Burak isimleri aşk iş aile kendine güvenme korkusu aile imtihanı aile 


Hafize isimleri başarı güç aile sevilmek emek vermek istemesi üzerine imtihanı manevi olarak 


İsmail isimleri başarı aşk iş aile kendine değer vermesi üzerine saygı sevgi imtihanı iş aşk aile hayatı 


Selin isimleri başarı aşk iş aile ilişkileri imtihanı aile aşk 


Kemal isimleri başarı güç kuvvet sağlık aile ilişkileri imtihanı iş aile 


Ekrem isimleri başarı iş hayatı güven üstüne kurulması imtihanı iş aile ilişkileri 


Hava isimleri aile ilişkileri ve aile bağları kendine değer vermesi imtihanı aile ilişkileri 


Neşe isimleri aşk iş hayatı başarılı olmak istiyorum demesi üzerine huzurlu mutlu olması lazım imtihanı güvensizlik aşk 


Zeynep isimleri aile ilişkileri kendine güvenmesi sevgi saygı duruşunu temsil ediyor imtihanı aile ilişkileri 


Zehra isimleri başarı aşk iş aile cesaret girişimci olarak bilinen isim imtihanı aile ilişkileri iş ve aşk 


Füsun isimleri aşk aile iş birliği içinde olması gerekiyor imtihanı iş aile aşktan yana olur 


Aslan isimleri aşk aile iş hayatı ön planda olduğunu görmek kendine değer vermesi gerekiyor imtihanı kendiyle yüzleşmesi güvensizlik 


Sercan isimleri aşk aile ilişkileri kendinle barışık olması gerekiyor imtihanı aile ilişkileri iş ve aşktan yana olur 


Duygu isimleri başarı aşk iş aile ilişkileri kendiyle barışık olması gerekiyor imtihanı iş aile aşk olur 


Emine isimleri başarı güç kuvvet sağlık huzur mutluluk enerjiyle başlamakta imtihanı aile ilişkileri iş hayatı olur 


Selçuk isimleri başarı güç kuvvet sağlık huzur mutluluk enerjiyle başlamakta kendine değer vermesi gerekiyor imtihanı güvensizlik 


Hülya isimleri aile ilişkileri iş hayatı kendine değer vermesi gerekiyor imtihanı aile ilişkileri 


Tülün isimleri aşk iş aile kendine değer vermesi kendini değerli hissetmesi imtihanı kardeşler arasında iş hayatı 


Kendini değerli hissetmek istiyorum diyorsan isminde benliğini keşfet.


Asaf isimlerinin taşıdığı özellikler: Liderlik ,zirve. Hazreti Süleyman’ın veziri olarak bilinir, özelliği güven. İmtihanı: Aile ilişkileri ,iş hayatı .


Adem isimlerinin taşıdığı özellikler: Güç, kuvvet, ilim, saygı. İmtihanı: Aile ilişkileri ve sosyal çevresi .



Asel: isimlerinin taşıdığı özellikler: Şifa veren, huzur, muhabbet, sevgi. İmtihanı: Güvensizlik, aşk, aile, iş hayatı. 


Asena: isimlerinin taşıdığı özellikler: Güzel insan, adalet arayan soran. İmtihanı :Güvensizlik, aşk ,aile ilişkileri ,iş hayatı .


Türkan isimlerinin taşıdığı özellikler: Sağ duyuya önem veren, duygularını ifade eden ,sevilen sevdiren. İmtihanı: Güvensizlik, aşk, aile 


Lütfü isimlerinin taşıdığı özellikler: Başarı ,güç kuvvet, sağlık, huzura önem veren, saygınlık bekleyen. İmtihanı: Güvensizlik, aşk, aile ilişkileri .


Nigar isimlerinin taşıdığı özellikler: Başarı ,güç kuvvet, emek veren, aile bağları çocuklar. İmtihanı : Aile ilişkileri 


Belma isimlerinin taşıdığı özellikler: Başarı ,aşk, iş ,aile ,her zaman yükünü hafifletmek için çok çalışan.  İmtihanı: Güvensizlik 


Ceyhun isimlerinin taşıdığı özellikler: Başarı ,aşk, iş, aile ilişkileri önemli .Yanlışı doğruyu karıştıran.  İmtihanı: Nefsi 


Halim isimlerinin taşıdığı özellikler: Başarı ,güç ,kuvvet ,sağlık huzur . İmtihanı : Güvensizlik 


Hilmi isimlerinin taşıdığı özellikler: Aile  bağları kuvvetli. İmtihanı:  İş hayatı, aşk ,aile ilişkileri 


Halil isimlerinin taşıdığı özellikler: Sağlam adımla ilerlememek, sevgiye ihtiyacı duyar. imtihanı:  Güvensizlik ,aşk, aile ilişkileri .


Nermin isimlerinin taşıdığı özellikler: Aşk, aile içinde olumsuz gideni sırtlamak ,mücadele ederek başarmak. İmtihanı: Aile ilişkileri ,nefsi 


Belma isimlerinin taşıdığı özellikler: Aşkİ aileİ iş birliği içinde olmak .toplum içinde sevilmek sayılmak. iİmtihanı: Güvensizlik ,aşk, aile ilişkileri .


Lale isimlerinin taşıdığı özellikler:Aşk, iş hayatı ,başarmak, ilerlemek, çok çalışmak, emek vermek. İmtihanı: İş hayatı. aşk .


Figen isimlerinin taşıdığı özellikler: Aşk, iş, aile ilişkileri ,sevgiye önem vermek.  İmtihanı : Güvensizlik


Şengül isimleri aile ilişkileri bağları kuvvetli olması gerekli.Maneviyat olarak güçlü. İmtihanı:  Güvensizlik, aile ilişkileri .

Şeyma isimleri başarı güç kuvvet kendinle barışık olması gerekiyor. İmtihanı: İş, aile ilişkileri .


Büşra isimleri aşk ,aile ilişkileri ,sevgi saygı görmek. Maneviyat güçlü olması gerekiyor. İmtihanı: Aile ilişkileri 


Şennur isimleri aile ilişkileri bağları kuvvetli olması.  İmtihanı :Aile ilişkileri 


Şehmuz isimleri başarı, aşk, iş ,aile ilişkileri kuvvetli olmalı aksi taktirde  yanlışlar yapar. İmtihanı : Güvensizlik, aşk, aile ilişkileri .


Şerife isimleri başarı ,güç, kuvvet, sağlık, huzur, mutluluk enerjilerini hep yüksekte tutmaya çabalamalılar, aksi taktirde negatif enerjiye yönlenirse başarmakta zorlanır . İmtihanı : Aile ilişkileri ,iş hayatı .


Şeref isimleri başarı ,güç kuvvet beklenir . Çok emek verilen bir isimdir. İmtihanı:  Aile ilişkileri ,iş hayatı .


Umut isimleri aşk, ailesi ile devamlı iş birliği içinde olması gerekiyor. İmtihanı:  Aile ilişkileri ,iş hayatı .


Ümİt isimleri başarı, güçlü kuvvetli olması bekleniyor. İkili ilişkilerde zorluklar yaşayabilir.İmtihanı: nefsi  ve güvensizlik .


Mutlu isimleri aşk, aile,  ikili ilişkilerde manevi olarak güçlü olması gerekiyor. İmtihanı : Güvensizlik 


Işıl isimleri başarı, aşk, iş, aile ilişkileri.Öncelikle  kendine değer vermesi gerekiyor . İmtihanı: İş hayatı ,aşk hayatı .


Şirin isimleri aşk, iş ,aile ilişkileri önemli . İmtihanı : İş ,aile ilişkileri .


Yeşim isimleri başarı, güç, iş hayatında güçlü duruşuyla  kendini gösterir. Sağduyusu kuvvetlidir. İmtihanı :Güvensizlik 


Zerin isimleri başarı, güç, kuvvet ,aile içinde sevilmek saygı duyulmak  ister her zaman. Çalışmak, üretmek  ve toplum içinde ön plana çıkılmak  ister. İmtihanı : Aile ilişkileri ,iş hayatı ,güvensizlik. 


Ziynet isimleri başarı, aşk ,iş, aile ilişkileri  aile bağları kuvvetli olması için çabalamalı. İmtihanı : Güvensizlik.



Dilek isimleri hedefleri doğrultusunda hareket ederek adım atarlar, azimli güçlü kuvvetli olması gerekir. Çalışkan dürüst olmak, negatif enerjinin kolayla üstesinden gelmesi gerekiyor. Pozitif enerjiyi yüksek tutarlar. İmtihanı: iş, aile ilişkileri ve aşk.

Haydar isimleri başarı, güç, kuvveti simgeler. Kendinden emin adımlarla ilerlemesi bekleniyor. İmtihanı: aşk ve iş

Bahadır isimleri sessiz sakin olması bekleniyor. Kendinden ödül vermez, her zaman çalışkan azimli güçlü olmaları gerekiyor. İç sesiyle hareket ederler hedefleri doğrultusunda ilerlerler.İmtihanı: aile

Elvan isimleri sevgi, saygı ve kendiyle barışık olması gerekiyor . Negatif enerjiyi kolayla çekerler, aşırı hassas ve duygularını ifade etmekte zorluk yaşarlar. İmtihanı :güvensizlik

Zahide isimleri başarı ,güç ,kuvvet .Aşırı hassas ,kırılgan, içe dönük olarak bilinirler. Negatif enerjiye kolayla maruz kalırlar. Hisleri çok güçlüdür, dış etkilere karşı kendilerini koruma altına alma eğilimleri yüksektir. Manevi olarak güçlü olması bekleniyor . İmtihanı: Güvensizlik, aşk, aile ilişkileri.

Sultan isimleri başarı, güç, kuvvet, manevi olarak güçlü kendinden emin adımlarla ilerlemesi bekleniyor. Aşırı hassas, kırılgan, içe dönük olarak bilinir. Kendi kendine değer vermesi gerekiyor. Negatif enerjiye açık, pozitif güçe sahip olması gerekiyor. İmtihanı: güvensizlik, aşk, aile ilişkileri, aşk hayatı.

Toprak isimleri başarı ,güç, kuvvet ,kendinden emin adımlarla ilerlemesi bekleniyor . İsmi her anlamda yeni gelişmelere açık olacak şekilde temsil ediyor. Saygı ,sevgi içinde olması gerekiyor. İmtihanı: aile ilişkileri, iş hayatı .

Esra isimleri tüm güçüyle verimli insan. İlişkileri sağlam, var güçüyle korumacı ,aile ilişkileri sağlam bilinir .İmtihanı: güvensizlik .



Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

LGS ye girecek çocuklarımız için dualar


LGS ye girecek çocuklarımız için dualar


Anneler babalar hazır mıyız? 

Çoçuklarımızın hayallerine ilerlemeleri ,hayallerini gerçekleştirmeleri için dualarımızı paylaşıyorum .

Allah zihin açıklığı versin inşallah diyerek başlıyoruz.

Sınav için  bir hurma, şeker , pirinç, tuz ve su

Yukarda saydığım yiyeceklerin miktarı size bağlı

Yiyecekler ve suya sınav gününe kadar

 22 bismillahirrahmanirrahim. okuyalım.

Sınav gününden önceki gece ve sabahı bunları çocuğunuza yedirin.

Her yiyeceğe  7 Nas 7 felek 1 Fatiha, 3 İhlas, 21 Ayet-el Kürsi okuyoruz sureleri okunup üflüyoruz .


21 Bismillahirrahmanirrahim, Ferdün, Hayyün, Kayyûmun, Hakemun, Adlün, Kuddûsün. İyyâke na'büdü ve iyyâkenesta'în. İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ.okuyoruz 



10 Kere:Rabbişrah li sadri. Ve yessir li emri. Vahlul ukdeten min lisani. Yefgahü kavli ” (10 Kere)


21 Kere: )Ya Hayyu Yâ Kayyûm, Birahmetike esteğisû.” 



34 Kere:)Rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hıkni bi’s salihin.Rabbişrahli sadri ve yessir li emri vahlü’l-ukdeten min lisani yefkahu kavli. Ya Hafız, Ya Rakib, Ya Nasır, Ya Allah. Rabbi yessir ve la tüassir, Rabbi temmim bi’l hayr.



22 Kere:Rabbi edhılnî müdhale sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ.


24 Kere Bismillahirrahmânirrahîm.

Elem neşrah leke sadrek
Ve vada’na ‘anke vizreke
Elleziy enkada zahreke
Ve refa’na leke zikreke
Feinne me’al’usri yüsren
İnne me’al’usri yüsren
Feiza ferağte fensab
Ve ila rabbike ferğab


 21 kere okunacak Ya Hayyu Ya Kayyum, bi rahmetike esteğisu Rabbi Yessir ve la tüasir, rabbi temmim bil hayr.


23 Kere: Rabbi edhılnî müdhale sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve'c'al li min ledünke sultânen nasîrâ." (10 Kere) (İsra suresi 80. ayet) 


21 kere okunacak Ya Hayyu Ya Kayyum, bi rahmetike esteğisu Rabbi Yessir ve la tüasir, rabbi temmim bil hayr.


7 kere okunacak 

Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

Anlamı: "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"


7 defa okunacak 

Allahümme hır li vehter li. Vela teklini ala ihtiyari."

Anlamı: Allah'ım! Bu işi bana hayırlı kıl ve bu işi bana nasip eyle! Allah'ım beni kendi başıma bırakma.(Tirmizi,De'avat,90)


7 – kere okunacak 

Rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hıkni bi's salihin.Rabbişrahli sadri ve yessir li emri vahlü'l-ukdeten min lisani yefkahu kavli. Ya Hafız, Ya Rakib, Ya Nasır, Ya Allah. Rabbi yessir ve la tüassir, Rabbi temmim bi'l hayr. 


Sınava girmeden önce çoçuğumuza bir tutam tuza yukardaki 7 kere okudumuz sonuncu duayı okuyoruz üstünü bir tutam tuzu üç dört beş 7 okudumuz her bir duayı üstüne sürüyoruz ense omuz son başının üstüne döküyoruz sağ elimizle omuzlarına ve boynuna dokunuyoruz sayı çok önemli okudumuz dualara denk geliyor 

3 4 5 7  defa okunacak Allah çocuklarımıza zihin açıklığı versin inşallah 


Son olarak çoçuğum sınavda ilken kalem süresini okuyoruz.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU