, ,

Temmuz ayında harflerin enerjileri




Temmuz ayında bazı harflerin enerjileri sinyaller veriyor.

Temmuz hepimize diyorki;
Yenilmeden yıkılmadan ayakta kaldın, şimdi uyanma arınma zamanı . Yoktan var et, gücüne güç kat.

A B C
isminin ilk baş harfi seni destekliyor .

Eskiyi yenisine katma, yoksa verdiğin kararlar boşuna olur. Enerjini yok yere kötüye kullanma. Şimdi zaman senden yana, iyi değerlendir. Negatif düşüncelerini temizleme zamanı, gereksiz uğraşlardan uzak dur. Temmuz ayı harflerinizde negatif taraflarınızı törpülemeniz için uyarıyor.

H Ş Z D İ B P


İsminizin içinde bu harfler var ise; Satürn yok demez geçip gitmez, sürekli bir soru sorgu sizi tetikler, bunun artık farkına varın. Sizin adınıza Satürn konuşuyor konuşturuyor. Zorla güzellik olmaz, boşuna zorlamayın. Her ne olduysa oldu, artık zamana bırakın. Temmuz aceleci, acele işten hayır gelmez sakin sakin düşünüp karar verin. Başarmak için sabır gerek, sabrın meyvesi de pek tatlı olur. Gerçeklerle yüzleşme zamanı.
Sakin temkinli acele etmeden sağlam kararlar alarak ölç tart hareket et. Sonunda mükafatın karşına çıkacak.


Ö O G Ü U

İsminizin ilk baş harfinde yada son harfinde bu harfler var ise; temmuz ayı sizlere pekte cömert davranmaya bilir. Temmuzun ilk haftasında bu harfler değişime ve çatışmaya hazır. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Sükunetinizi suskununuzu şimdilik koruyun derim. Temmuz ayı enerjisi bu konuda oldukça ısrarcıdır.
Dikkatli olun!
Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder