, , , ,

13 Temmuz Oğlak Burcunda Dolunay

13 Temmuz'da Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. 


Bu dolunay beklenmedik gelişmeleri sizlere sunarken, isminizdeki her bir harf için farklı alanlarda etki edecek. 


Dolunay zamanları bitişleri gösterir ve belirsizliklerin belirlendiği, aklımızdaki soruların cevaplandığı zamanlardır. Bu dönemde kadınlar gergin hissedebilir ve duygusal olarak hassaslaşabilir. Ay ise 21 derece 21 dakika Oğlak burcunda olacak. 21 sayısının sihirli gizemine baktığımızda ise; oğlağı anlatan bir anlamı olduğunu görebilirsiniz. İstikrar, azim ve hedeflerin sonuçlarını alabilme şansınız gösteriyor. 

Halk ve toplumun maddi açıdan zorda olduğu ama bir şekilde şansla da karşılaşacağını gösteriyor. Aslında toplum bir şekilde korunacak. Diğer konu ise; hastaneler, ceza evleri, sağlık, gizli kalmış konuların gün yüzüne çıkartacak bir dolunay geliyor. Ama sağlık ve hastanelerle ilgili zorlu süreçlere rağmen toplumu olumlu etkileyen gelişmeler gerçekleşebilir. Bazı hastalıklarla ilgili yeni tedavi yöntemlerinin, yeni ilaçlarının bulunduğuyla ilgili bilgilerde gündemimize gelebilir. 


Plütonla kavuşumda olan Ay’dan dolayı duygusal olarak baskı hissedebilir,  karamsarlığa itilebiliriz. Ayrıca hava durumunda ani soğumalar gerçekleşebilir. Ama plütonik olmasına rağmen güçlü ve harika etkileri de olan bir dolunay var. Çünkü hayalleri gerçeğe dönüştürme fırsatı sunacak bize. Çaba ve emek sonunda bunları bazı kişilere dağıtacak. Ayrıca beklenmedik sürprizlerle de karşılaşacağız. Hiç ummadığımız olumlu gelişmeler kendiniz gösterebilir. Otoritenin  engelleri olsa da gelişmelere mani olamayacaklar.

Türkiye açısından; güçlü müttefiklerle ani olumlu kararlar alınabilir ve ülkemizin geleceği açısından çok kötü olmayan gelişmelerle ilerleyebiliriz. Bu süreçte borsa da yine iniş, çıkışlar kendini gösterebilir. Mafyavari insanların söylemleriyle karşılaşabiliriz. Ünlüler, sanatçılarla ilgili tuhaf durumlar karşımıza çıkabilir. Bu dönemde halk yine ani sorunlarla da karşılaşabilir, korkularından dolayı baskıya maruz kalabilir.


Koç -Aslan- Yay 


Burcunuzdaki harflerde dolunayın etkileriyle oldukça hassas, kırılgan, içe dönük olarak hissedebilirsiniz.

13 Temmuz Dolunayı ile 15 gün boyunca; kariyer ve iş hayatınızda ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor ve ani güzel gelişmeler var. Sıkmayın kendinizi.Maddi kaynaklarınızla ilgili beklendik artışlar gerçekleşebilir,  kariyerinizle ilgili hayallerinizi odaklanın,  bu durumu  gerçeğe dönüştürecek  fırsatlar karşınıza çıkabilir.Hedeflerinize yol alın, iyi düşünün iyi olsun.Kendinize güvenin, kendinize sarılın fazla vicdan yapmayın, yoksa en çok  kırılan incinen siz olursunuz. 


Oğlak -Başak -Boğa 

15 gün boyunca; yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahat konularında belirsizlikler belirli hale gelirken dolunayla birlikte ani değişimler ile hareketli bir enerji sizi karşılıyor. Bu durumu lehinize  gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizden  hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek destekler ala bilirsiniz.  Siz siz olun kendinize güvenin ve bekleyin.Davranış ve kararlarınızda aşırıya kaçmadan önce bir düşünün derim ,fazlası zarar hırsınıza kapılmayın. 


İkizler-Terazi-Kova


Burçlarınızın enerjisini bu dolunay olumlu yönden destekliyor. En dibi görüp en uç noktada olumsuz yönlerini törpüleyip olumlu düşüncelerle hareket ederseniz güzel açılımlarla karşılaşma şansınız olur.13 Temmuz Dolunayı ile 15 gün boyunca; borç, ödeme, vergi, tazminat, miras, ortağın ya da eşin parasıyla ilgili belirsiz konular ani gelişmelerle belirli hale geliyor. Kariyer hayatınızla ya da kaderinizle ilgili ise hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek fırsatlar karşınızda olacak. Ama iletişimde sorunlarla fırsatları tepebilirsiniz.Sizlere uyarım, aşırıya kaçmadan önce iyi düşünerek hareket ederek adım adım ilerleyin derim. 


Balık -Yengeç- Akrep 


13 Temmuz Dolunayı ile harflerin gezegenlerin gün ay  olarak incelediğimde harflerin burçlarınızın üstündeki etkileri oldukça önemli bir süreçi anlatıyor. 15 gün boyunca; yakın çevre, aile ilişkileri ,eğitim, kardeşler ya da yakın akrabalarla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor. Partner ya da ortakla beklenmedik ve hayatınızı olumlu etkileyen kararlar alabilirsiniz. Ama sizin şüpheci yaklaşımınız kaos yaratabilir.Aşk, çocuk, hobi, borsa, altın yatırımı, toprak, ev alma, yer değişimine hazır olun. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek adımlar atabilirsiniz.Bu dolunayda çocuk ,aile ön plana çıkıyor .Anne olmak isteyenler uzun süre verilen çabaların karşılığını alacağına işaret ediyor .Verilen emeklerin karşılığını fazlasıyla alacaksınız , ama öfkeli hırslı ani verilen kararlar almak emeklerinizin karşılığı biraz uzatabilir.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder