, , , ,

Haziran ayının burçlara özel enerjileri


Haziran ayının burçlara özel enerjileri

Koç

Başardım, güçlü kuvvetliyimi diyorsun? İş hayatındaki imtihanın ve aile ilişkilerinle başlıyoruz sevgili koçlar. İsiminiz, soyadınızın her harfiyle imtihanın başlıyor. İyi isen karşılığını fazlasıyla alacaksın, aile ilişkilerinde kırılmalar hırpalanmalar varsa bu sorunlarla mücadele ederek üstesinden gelmesi gerekiyor. Bu ay imtihanı aile ilişkileri

Boğa


Kendine değer vermesini bilmiyorsun , şimdi bununla birlikte kendine sor ne yaptım neleri başardım yada başaramadım. En çok nelerin enerjisiyle imtihanına girdin,hayatını yaşanmışlıklarını sorgulama törpüleme zamanı geldi artık.

İkizler

Haziran ayında esnek ve uyumlu olması gerekiyor Tersi durumda aksilikler üst üste gelir. Bu ay imtihanı güvensizlik, aşk aile ilişkileri ile yüzleşmesi bekleniyor. Sakin olup çevresinde olup bitenleri dinleyip analiz edip ona göre hareket ederek adım atmalılar. Bu dönem insanların ruhsal durumuna göre adapte ol .

Yengeç

Yengeçler sizler nasılsınız diyesim var. Bedenen ruhen yorgun hissediyorum diyorsunuz . Sizler eş ,çocuklar, maddi manevi olarak zor günleri geçirmektesiniz . Bu süreci sakinlikle hallede bilirsiniz. Haziran ayında hazine sizin kalbinizde, kendi hazinenize sarılın.Hayatınızda güvende olmayı ve bağlılığı çok önemsediniz İçin hayal güçünüzü geliştirme zamanı. Ne kadar karmaşık duygulara sahip olurlarsanız olun, kendi güçünüzü keşfetme zamanı .Haziran ayı seni, aileni ,sevenlerini sarıp sarmalayan enerjiyle seni destekliyor.

Aslan


Aslanlar hayata karşı devamlı pozitif oluşlarıyla ve yaptıkları her işe eğlence katmalarıyla bilinir. Hadi bakalım enerjinizi aşkta ve ailenizde gösterme zamanı geldi.Yaşanmış olan her şeyi gözden geçirmenin tam zamanı .Haziran ayı içerisinde her duruma olumlu tarafından yaklaşmanız bekleniyor, bunun için yaptıklarınızla iç hesaplaşma ayına girdiniz .Her işten gurur duyacak pozitif enerjinizle meydan okuma zamanı.

Başak


Ben size ne kadar söylesem azdır, her zorluğun üstesinden gelmeniz için maddi manevi olarak bir yıl boyunca mücadele ederek yüzleştiniz .Samimi olarak söylüyorum Başaklar, yetenek, güç ,iç dünyanız,maneviyat ön plana çıkıyor. Bakış açılarınızın değişimine hazır olun.Kim dost kim düşman anladınız artık. Özel yaşamınızda, aile içinde olumsuz giden negatif enerjiyi düzeltmene zamanı. Haziran ayı hatalarınızı telafi etme, iş yaşamınızı gözden geçirmeniz için sizi destekliyor. Düzenli ol , planlı git , aileni sev sarıl ve bunu göster hissettir.

Terazi


Teraziler burçları hareketli bir Haziran geçireceğinizi görüyorum. Oldukça hassas ve duygusal bir Haziran sizi destekliyor .İkili ilişkilerde partnerinizi görme zamanı , duygusal anlamda karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Maddi harcamalarınızda htiyacınızdan fazlasına kaçmayın. Problemlerleriniz varsa iş aşk aile alanında mantıkla hareket edin, iki tarafıda dinleyin. Haziran ayı duygularla değil mantık ve düşüncelerinizi dahil ederek karar verme ayı. Ufak tefek şeylere boş yerlere canınızı sıkmayın ,akışa bırakın her şey olacağına varır . Zaman sizin hayrınıza gelişecek emin olun.

Akrep


İsminiz soyadınız gökyüzü sizin hayrınıza gelişecek şekilde açılımlar sağlıyor. hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Svgili Akrepler en dibi gördünüz şimdi bu dipten bu kuyudan çıkışınızıda görme zamanı. Maneviyat ipinize sıkıca tutunarak bu kuyudan çıkıyorsunuz. Haziran ayında özellikle aile çocuk iş her biri sizi pozitif destekliyor ,sezgisel hareketli bir ay duygusal bir ay. İnsan ilişkileriyle dolu dolu bir ay .Zihninizi negatif enerjiye değil pozitif enerjiyle yoğunlaştırın.Her şey çok iyi,hedefi 12 vuracağınız Haziran ayı ellerinizi göğe kaldırın ,kabul ediyorum şükürler olsun kabul ediyorum diye tekrarlayın.

Yay


İsiminiz soyadınız her anlamada yoğun titreşim içindesiniz, en iyisi size olsun inşallah diyerek başlıyoruz . Yay burçları Haziran ayında çok güçlü olmanız gerekiyor. Her zaman dik ileriye bakarak kendinizi motive edin.Sorunlarından kaçma yüzleş ve pozitif yönünü ortaya çıkararak , hayata karşı tamda tutunma zamanı. Fazlasıyla pozitif gelişmelere açık olacaksınız. Yeni bir bakış açısı gelişiyor, değişim. Haziran ayında prensiplerinden vaz geçme, detaylara takılma, bak gör her şey yoluna girecek.

Oğlak

Harfler akışına bırak diyor, detaycı olmak sizi yorar. Son aylarda maddi manevi olarak imtihana girdiniz manevi olarak güçlü oluşunuzla tüm sorunlar geride kalıyor.
Çok şeyler değişiyor, artık yeni bir döneme başlı başınca girmiş bulunmaktasınız. Yüksek hedeflere ulaşmak istiyorsanız pozitif yönden destekleneceksiniz Önce kendi yaşamınızı yaşanmışlıklarınızı gözden geçirin. Duygularınızla değil aklınızla kararlar verin. Size yapılan olumsuzlukları geride bırakarak, her anın tatını çıkarın. Aile ilişkileri ,maddi manevi imtihan edildiniz bitti geçti, geçmiş olsun .

Kova

Her anlamla sert bir imtihanı geride bıraktınız. Sizin en büyük hatanız, ikili ilişkiler içinde olumsuz insanlarla karşılaşmanız, onlara ödül vermeniz, temiz kalpli olmanız. Bu ay sakinliğinizi koruyun, hatalarınızla yüzleşin, hatayı farkedip düzeltmeniz önünüze daha güzel yollar açacaktır.
Bu ay güçlü iletişim ve ilişkilerde bulanacaksınız. Yeteneklerinizi konuşturun, yeni başlangıçlar zamanı. Aşırı duygusal hassas olmayın, hata yapmışsanız yaptınız diyelim. Anlık olur olmaz karşınıza çıkan işler sözlerinizle imtihan ediyor. Kendinizden emin olun. Şüphe kuşku inat sizi yorar, Haziran ayı eleştirellerden uzak durun.

Balık

Bu ay güçlü olmanızı istiyorum sevgili Balıklar . Sizler hassas kırılgan, içe dönük utangaç bilinirsiniz. Haziran ayıyla birlikte sosyal çevreniz ve ikili ilişkilerde yaşamış olduğu inişli çıkışlı bir süreçi geride bırakıyorsunuz. Güvensizlik duygunuz sizlere uyarılarda bulunuyor. Neptün’ün getirdiği yoğun sis nedeni ile önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. İş hayatında, maddi konularda, hatta sağlığınızda aile dahi ihmalkar olmamalı ve hayallere kapılmadan hareket etmelisiniz. Bu süreçte yüksek beklentilerinize bir sınır koymaya bakın. Aksi halde hayal kırıklıkları ya da aldanmalar söz konusu olabilir.
Düşüncelerinizi bir kağıda yazın, sonra yazdıklarınızı isteklerinizi tekrar tekrar okuyun daha somut hale getirmeye çalışın yoğunlaşın. Haziran ayında parasal kazanç getirebilecek görüşmelere ve aynı zamanda mesleki alanda daha olumlu adımlara işaret ediyor . Her ne olursa olsun kendinizi küçümsemeyin, gücünüzü gösterin lütfen. Akışı olumlu yönden destekleyin.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder