, , ,

İsminizdeki harfler yaşamınızda sizleri hangi konularda nasıl etkiler?

 

İsminizdeki harfler yaşamınızda sizleri hangi konularda nasıl etkiler?

İsminizdeki harfler yaşamınızda sizleri hangi konularda nasıl etkiler?


Mutlu pazarlar sevgili dostlarım.
Her birimiz bu evrene isimlerinizle birer mesaj bırakıyoruz. Bu imtihan dünyasına güçlü geliyoruz, güçlü izler bırakıyoruz.
Doğduğumuz andan itibaren ailemizin bizim için uygun gördüğü isimlerimizle çağrılırız. İsmimizi oluşturan harfler, heceler dolayısıyla bütün olarak ismimiz bizi yansıtır. Her harfin kendine has bir titreşimi olduğu gibi yan yana geldiğinde de hecelerin titreşimlerinin bütünü bizi enerjisel bazda etkiliyor .
İsimlerimiz ve soy isimlerimiz sağlığımıza, iş kariyer ,sosyal hayatımıza büyük etkileri vardır.
Her harfin farklı bir enerjisi var dır.
Bazı harflerin de bedenen ruhen yorgunluk veren etkisi vardır .
Derin izleri bırakan harfler ,hırsına yenilen harfler, sürekli olarak geçmişiyle yüzleşecek olan harfler, ikili ilişkilerde ortak nokta bulan harfler, genetik noktaya gelen ,genini temsilen taşıyan harfler.
Harflerin etkisi ve doğum tarihinizle oluşan burcunuzun etkisiyle yerde gökte ne varsa isminizle etkilerini taşırsınız
Her harfin de bir gezegeni var. Her gezegeninde bizim sağlığımız, ikili ilişkilerdeki iletişimiz, iş hayatımız, aşk, aile ilişkilerimiz üzerinde olumlu ya da olumsuz etkileri vardır.
Örnek vermek gerekirse :
İsminiz ve soy isminizin içinde çok fazla ‘’A- L -I -M- N harfleri var ise sağlıkla imtihan ediyor.Boğaz, solunum, kalp, diş problemleri, tiroit bezleri , damarlar ve kalple ilgili sorun yaşayabilirler .
İsminde fazla ‘’ E- F -R -Y -H olanlar üst solunum yollarıyla ilgili sorun yaşayabilir.
B C Ğ Ğ T J I Ö O isimlerin içinde ve soy ismin için birden fazla geçiyorsa aile ilişkileri ,kavgadan öfkeden kıskançlıkla mücadele ederler. İçe dönük, kapanık olmamaları gerektiğini düşünüyorum. Kendi kendine değer vermesi , olumlu yönden kendinle barışık olması gerekiyor .daha sakin olmaları gerekiyor .
İsminizi güzel anlatın, anlayın, yaşamaya çalışın.
Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder