,

İsminiz ve burcunuzun birleşen enerjileri

Ateş Elementleri: Koç, Aslan, Yay 


İsminin harflerinde muazzam bir güç ve enerji var Ancak bu güç, insanı çok güçlü ve çok güçsüz yapacak niteliktedir. İsminin ilk harfi burcunun ilk harfiyle benzerse  içgüdülerinin emirlerine boyun eğerlerse hayattan zevk alamazlar. İsminde ortasında burçunun ilk harfi geçenler, bir ileri bir geri düşünceye sahip olur. Genelde maddi sıkıntı  çekmezler. Politikada başarılı olabilirler. Acı çekseler bile bile aşka inanmaya devam ederler.


Toprak Elementleri: Oğlak ,Başak, Boğa 


İsminizin ilk harfi burcunuzda geçiyorsa bitip tükenmeyen güç ve arzuyu sembolize edersiniz.. İsminin ortasında burcunuzun harfini geçiyorsa  güçlü ve sağlam, üretkensiniz.. Elini attığı işte fark yaratırsınız. Kırılmaktan çok korkarsınız.. Para kazanmakta doğal yeteneğiniz vardır.


Hava Elementleri:  İkizler, Terazi ,Kova 


İsminin ilk harfi burcunuzda geçiyorsa sevilir ve iyi bir lider olurlar . Her zorluğun üstesinden korkusuzca ilerlerler. Sorunların üzerine giderler.   Zenginden alıp fakire veren bir mizaçları vardır. Bu kişilikler karizmatiktir ve gösterişi sevmeyen tiplerdir. İsminizin harfleri burcunun ortasında bulunuyorsa çabuk öfkelenirler. İsminde soy isminde birden fazla burcunuzun harfi bulunanlar tedbirli, anlayışlı ve ileri görüşlü olurlar. Okumayı severler. Mistik görüşleri ağır basar ve dünya işlerine pek önem vermezler. Sevgililerini güzel insanlardan seçerler.


Su Elementleri: Balık ,Yengeç, Akrep 


İsminin ilk harfi burcununuzun ilk harfiyle başlıyorsa, güçleri sayesinde tüm engelleri aşarlar ama bir sonraki hamlesi belli olmayan şaşırtıcı kişilerdir. İsminizin ortasında yada sonunda burcunuzun harfleri olanlar, metafizik alanında güçlü olurlar. Tatbikatta daha başarılı olurlar, acımasızdırlar. 

İsminin ve soy isminiz ilk harfi burcunuzdaki harflerden biriyse, ilim sahasında çok başarılı olurlar. Her ortama ve topluma kolayca uyum sağlayabilirler. Çok değerli bir kişilerle birlikte yol  alırlar.   Tefekkür, insanlık ve sırdaşlık diye bilinen özellikleri taşırlar.  Kısıtlamaya gelemezler.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder