, ,

Seda ismi,nazar boncuğunuzu üstünüzden eksik etmeyin

Seda ismi : Ses veren, el veren yardım edendir. 


Şimdi seslen evrene, kulak verecek sesine yüreğine.
Seda isimleri daima dışarıya karşı güçlü bir duruş sergiler. İçini kimselere açmaz, acı tatlı her şeyi kendi kendine yaşar . Eleştirisel bir kişiliğe sahip olmasına rahmen, her şeyden her olaydan ders çıkarır, bu onun ana kişiliğidir. Her kese iyi yönden maddi manevi büyük katkı sağlar.
Ağustos ayının ikinci yarısında zeki akıllı kişilerle yeni adımlar atılacak ve baskın tarafınızı ortaya koyacaksınız. Yeni iş, yeni ortam, yeni ev ,yeni araba hadi bismillah hazırlıklı olun bunların hepsini gezegenlerin vermiş olduğu hizmetler. Sizde bu hizmete karşılık vereceksiniz .
Venüs aile aşk bağlarını güçlendiriyor.Merkür eski dostum dediğiniz kişilerle sizi bir araya getiriyor.
Eylül ayında sakarlıklara dikkat! Ani küçük kazalara açık olabilirsiniz.
Eklem, boğaz, diş sorunlarını Eylül ayında yaşayabilirsiniz.
Ekim ayında para akışıda oldukça hızlı bir girişim olacaktır. Geçmiş hesaplar kapanacak ,yeni yatırım fırsatlarının kapıları açılıyor. Son 2 ay Merkür ve Jüpiter sizi destekliyor, hürmetle şükürler olsun diyerek teşekkür etmeyi unutmayın. Aile içinde olumsuz giden negatif enerjiyi kolayca temizleme enerjisini kendinizde bulacaksınız. Sizlerin cesaret, güç, kuvvet, azim yüreğinizin bir köşesinde sürekli destekliyor. Sevimli kişiliğiniz her kez tarafından desteklenip, ani değişimleri evren size sunuyor .Adeta yeni bir Seda yeni bir insan içinizden çıkıyor. Aman nazara çok açıksınız, nazar en büyük düşmanınız, dualarınızı kalpten isteyerek okumayı unutmayın. Sizin kendi şifanız dualarınız ve yaptığınız iyilikleri.
Para para bol bol geliyor ,Satürn, Merkür, Uranüs, Neptün ve Venüs tam anlamıyla size bunu gösteriyor .Her şey bitti derken şimdi başlıyorsunuz. Gözleriniz gülecek, ruhunuz rahatlayıp tam bir şifa enerjiyle başlıyorsunuz .
Sevgiyle kucaklayın, kabul ediyorum şükürler olsun deyin. Sevgiyle kalın.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder