, , ,

26-30 Haziran 2021 tarihlerinin önemli vurguları-Melike Aydın

 

26-30 haziranda bunlara dikkat

 26-30 Haziran 2021 tarihlerinin önemli vurguları-Melike Aydın

Boşuna atalarımız söylememiş:  '' Ayağını yorganına göre uzat, olumlu ya da olumsuz anlamda kendini yokla'' 

Asla kimseyi küçük görme ve küçümseme. Bugün onun başına gelen yarın senin başına gelir. Her zaman empati yap. Ufak gördüğünüz önemsiz şeyler bir araya gelip önemli bir şeye dönüşebilir. Sözünüz yaptıklarınız, aklınızda kalbimizde ne varsa dile getire bilir can yaka bilir .

Bu dönemde harcamalarınızı dikkat edin, bilip bilmeden araştırmadan açıklar verebilir para kaybına uğrayabilirsiniz. Elinizde avucunuzdaki tüm birikimlerinizden bazı uyanıklar karlı çıkabilir, bozuk para gibi harcana bilirsiniz dikkat!

Bu dönem para akışında kimilerimiz  şansıyla, kimilerimiz saflığıyla imtihana girecektir. Bu süreç  zamanla daha da iyi olmanız için bir ödül diye bilirim. Çok paranın ödülü ağır olur ben yine de hayırlıysa kabullendim diyerek kabul edin.

Hayat bir şans, sizlerin ölçümüyle, merhametinizle, duanızla, şükrünüzle büyüyecektir.

Çevrenizdeki arkadaşınızı , dostlarınızı tanıma sürecinin içerisine girdik. Ak ve kara ortaya çıkacak şimdi hiç merak etmeyin. Dost bildiklerimiz gerçek dostunuz mu yoksa düşmanınız mı bir bir elekten geçecek. Elemeye taşlardan arınmaya hazır ol. 

Dostunu parayla değil kalbinle tanı, paraya gelen dost düşman o zaman belli olur. 

Harcamalarınıza kazancınıza ortak koşmayın, nerede gerektiğini nerde gerekmediğini bilin, dost dediklerimiz değer verdiklerinizi size  anlatan bir haftaya el kucak açılıyor. Eğer değerinden fazla kendinizden ödül vermişsen, maddi manevi gelirin terazisine tartılmaya hazır ol. Kimi çok ağır kimi çok hafifleyecektir.   Bu süreç sana diyor ki; her şeyin fazlası zarardır .

Yine bir atalarımızın güzel bir sözünü hatırlatayım. '' Bir elin nesi var, iki elin sesi var.''

İkili ilişkilerde, aile bağlarımızın ön plana çıkacağı bir haftaya giriyoruz. Önemli gelişmelere kucak açacağız ,bazı yönlerde kendi pusulamızı şaşıra biliriz hiç ummadık şeylere çanak tutacağız .  

Bu hafta  tek değil birlik beraberlik çalışması olacağımız bir hafta. Tek başınıza  yapamadığınız işleri ortaklaşa halledebileceğiniz bir hafta.

Tek başınıza muhalefet olmayın, bu huyunuzdan vaz geçin, en azından bu hafta ortak yeteneklerinizi düşüncelerinizi paylaşabilir ortak bir noktaya kavuşabilirsiniz. Akıl akıldan üstündür,  düşüncelerin gücünü birleştirip paylaşa paylaşa çoğalırız.      Aile bağları birbirinize destek vererek güçlenir.Gizli saklı işler çevirmeyin,  korkularınızı umutlarınızı sevginizi hayallerinizi ailenizle paylaşın.

Aşk enerjisinin çoğaldığı, sevgi bağının güçlendiği bir haftaya girdik. Paylaşmanın önemini anlatan bu güzel haftayı değerlendirin.


Bazen evdeki hesap çarşıya uymaz derler, planlamalı gidin .Bir işe girişirken duygularınızı bu hafta bir süreliğinize arka planda bulundurun, mantık önceliğiniz olsun.

Bir şeylere karar verirken ufak küçük aksiliklerle karşılaşa bilirsiniz. Arkadaş  komşu kazanma zamanı, sevgiyi sevgiliye değer verme zamanı, iş yapma kazançlarınızın artma kazanma zamanı ,her şeyin hayrınıza gelişmesi için dileğinizin karşılığını alma zamanı. 

Bu hafta ev alacaksanız veya kiraya çıkacaksanız ,değişim yapacağınız yerinizi iyi belirleyin, yer değişimde muhit önemlidir   Komşularınız aldığınız evden daha önemlidir derim. Evin güzel olsa bile kötü komşuların varsa o ev sana mutluluk vermez bu bir yaşamdır yaşamınızı hayatınızı değişim isterken çevrenizin ve o çevrede yaşayan insanlarında buna artısı yada eksisi olacağı gerçeğini göz ardı etmeyin.

Bu haftanın enerjisini tüm önem vermeniz gereken noktaları bir bir anlattım. Umarım beni dikkate alır bu düşüncelerime kulak verirsiniz. Daha çok anlatılacak şeyler var ama  geri kalanını da diğer yazılarımda sizlerle paylaşacağım.

Sevgiyle sağlıkla kalın.

Melike Aydın


Beni aşağıdaki sosyal medya hesaplarımdan da takip edebilirsiniz.

İnstagram: melikeaydinofficial

Youtube Kanalım : Melike Aydın

Facebok Sayfam: melikeaydinofficial

Twitter:twitisimanaliz

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder