Doğruların yemin etmeye ihtiyacı yoktur.


Doğruların yemin etmeye ihtiyacı yoktur.


 Doğruların yemin etmeye ihtiyacı yoktur. Hz. Mevlana. 

Kendi doğruluğumla geliştim iyileştim, zamanın yorgunluğu ruhuma şifa versin.

Zaman  göz kapıncaya kadar gelip geçiyor, bu bizlere çağın getirdiği bir olgu mudur, bilinmez ama sonuç olarak çoğumuz zamanın olması gerektiğinden daha hızlı akıp gittiğini biliyor hissediyoruz.

Hal böyleyken insanın aklına, bu zamana kadar yaptıklarından çok, elde edemediği şeylerin hasretini çekiyor her şeyin hayrımıza gelişmesini diliyor istiyoruz. Bazen akışa bırakmak en iyisi diyoruz bu doğaldır. Elimizdekilerin her zaman değerini bilip ona göre hareket etmeliyiz. Elimizdekilerin değerini bilmeyip bir başkası bunun değerini bilip hareket eder, bu yüzden her anın tadını zevkini çıkarmalıyız.

Hayat  bir imtihandır ,bu imtihanı tevekkül ederek atlatmalıyız .  Zaten hayatın hepsi bir liste gibi gözümüzün önünden sürekli akıp geçer. Herkesin listesinde farklı şeylerin olabileceği gerçeğini göz ardı etmeden, biz iyisi mi çoğu listede var olduğuna inandığımız doğru insan olup ve doğru kimliğimizle ilerleyelim. 

Bu zor süreçte gezegenlerin titreşimi savaşın içinde gergin bir o kadarda zor geçiyor,bu geçiş bizleri aile arkadaş ikili ilişkiler, sağlık, akraba, eş, dost, iş hepsi üst üste  gelişir büyür beynimizde.

Gökyüzü bu savaşta bilinç altınızdaki düşünceleri çeker ve sizler ister istemez bu sürece ortak olursunuz.

Bu süreçte savaşa ya galip gelirsiniz yada kaybedersiniz.

Hayata olumlu bakmalıyız, her şeye negatif bir düşünceyle bakarsanız  büyük kayıplar verirsiniz.

  Bu evrenin halkası puan yerine kişiyi kendisiyle yüzleştiriyor ,evren yalnız değil tüm gezegenlerin bağlı noktası Allah emir o ne derse o olur kılıcı kuşanana değil iyi kullanana bakacaksın derler.   Gülümse gülümse ki ruhunuz size eşlik etsin, gülümse ki gözlerinizin içi gülsün. Gülümseyin ki hayat sizlere desteklesin, gülümseyin ki gözlerinizin nuru gülerek ışık versin.

 Gözler Allah nuruyla bakar, bakan gözleriniz öfkeye kine kıskançlığa bakmasın. Gözlerinizin nuru Allah aşkıyla bakarsa ruhunuz her daim size istediğiniz şifacı tarafını gösterir destekler, bu süreçte     hayatınıza yeni acılan kapıları bir gözden geçirelim derim. 

Belki hayatınıza yeni biri girdi? Ya da girmedi ? Ama hemen kapınızın yada yakınınızda eşiğinde duruyor.

Hiç farkında değilsiniz yada farkındasınız , o kişiden bir kıvılcım hareket bekliyorsunuz. Uzun zaman ayrıydınız yada zamana bıraktınız. Tereddütleriniz var ve emin olamıyorsunuz.  Şimdi arkanıza yaslanın ve 'doğru insanı buldum' demenize sebep olabilecek tam 12 ay var diyoruz

 12 evren 4 element 4 vakit  doğru yola çıkmanızın zamanı geldi.

İçten yaptığınız duaların cevabı er geçte olsa gelir, doğru vakit doğru niyet hayrınıza gelişmesi dileğiyle.

 Allah doğru niyeti kabul eder, şeri uzaklaştırır. Israrla ediyorsanız şerse vakti zamanı uzar doğruyu bulmamızı sağlar, kulunu sınar yine de olmayacak duaya ısrarla ediyorsanız bunun yüküne hazır olun derim.

Hiç olmadık yere yemin etmek , gereksiz yere yemin etmek ve çok yemin etmeyi alışkanlık haline getirmek doğru bir davranış değildir. Kur’an-ı Kerim’de, çok yemin etmenin Yüce Allah’ın hoşuna gitmeyen işlerden biri olduğuna işaret edilerek, “Yemin edip duran kimseye boyun eğme!” (Kalem, 68/10) buyurulmuştur. Şuna inanınki kendi maden hazineniz sizlerin elinizdedir, derinlere inmenin yolu iç huzurdur ve kendinize inanmaktır.

Gökyüzü önemli uyarılarda bizleri uyarıyor, uyarmaya da devam edecektir. Kendinizi asla durdurmayın siz kendinize güvendiniz sürece sizlere güvenen kişilerde olacaktır.

Rakam sayılarının etkileri: 

isminiz yada soyadınızdaki harflerin toplamında aşağıdaki rakamlar çıkıyorsa:

6/4/3/8/7/ 9/6/5/ 10/ 13-12-14 bitiyorsa gezegenlerin etkisindedir.

Bu süreci yukarda yazımda belirttiğim gibi, kendinizle savaşmayı bırakın, savaşacak olursanız da pes etmeyin. Yorgun ve zahmetli bir yol seçmişseniz hayrınıza uzlaşın akışa zamana bırakın, daha net olun derim. Sizleri uyaran kişileri hayrınız için düşünün.

Örnek:

Arzu-Harflerin toplamı: 4

Soyadı  :  Mermer  harflerin toplamı :6 

İsim ve soadın toplamı:  64 soluksuz bir mücadele demektir sağlıklı düşünmek, sağlına dikkat etmek aile, mücadele demektir.

 6 rakamı inanç sabır güç azim beklemek aslına dönmek demektir.

4 rakamı ikili ilişki inişler çıkışlar inanmak inanmamak arasında güven güvenmemek, araştırma, cesaret gizem, sabır, bunun dışına beklemeden hareket ederse sorumluluğu almak zorundadır .

 Rakamlar ismini soyadınız doğum haritanız tam bu noktaya tetikler ve galip gelir geliştirir.

 Satürn 9/5/4/3/12/13 8/9/10/14/rakamlarını yoklar. Keskin bir kılıç sözleri kelimeleri  yazılarımızı kayıt altına alır kaydeder. Sözlerinizde yazdıklarınızda dikkatli olmanızı öneririm.



Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder