, , , ,

30 Mayıs- 23 Haziran arası Merkür retro suna dikkat!


30 Mayıs- 23 Haziran arası Merkür retro suna dikkat!


30 Mayıs- 23 Haziran arası Merkür retro suna dikkat!

 Maddi  ve manevi yeni gelişmelere hazır mıyız?

 Haziran ayında merkür gerilemesi yıla damgasını vuracak. Merkür retrosu geldi.   Bu retro hava elementi İkizler burcunda gerçekleşiyor olacak. 

 10 Haziran'da boş vaatler verenlere dikkat?
  İletişim ve bilgi alış verişlerine dikkat? 

Haklıyken haksız yere suçlana bilirsiniz, kendinize  hâkim olun. Kendi adaletinizi beklerken üzüle bilirsiniz, bence bir süre susun derim. Konumuzu koruyun, gelecek iş tekliflerini biraz bekletin, daha iyi bir sonuca kavuşmanız için iyi düşünün acele kararlar almayın. En az  23 Haziran'a  kadar sabretmeniz iyi olacaktır.

Bu retro da eski defterler açıla bilir, sakinliğinizi koruyun,  gölgede kalacak bir akış sürecidir.

Yaşam enerjinizi değiştirebilecek bir zaman dilimi içerisinde ikili ilişkilerde ve çevrenizde aile içerisinde, akraba ilişkilerinizde, aşkta  etkisini gösterecektir. Şahit ararken kendinize şahitlik edecek, bir başkasına şahitlik ederim derken üzüle bilirsiniz .

Haziran ayı içerisinde aklımızı kullanalım, duygularımızı bir süre aksıya alalım,  çünkü ciddi bir tesir değişimi bizleri bekliyor. Önemli girişimlerimizi anlaşmaları biraz askıda bırakalım,,

Önemli kararları 23 Hazirandan sonrasına programlayalım. Zamanı esnetmekte hayır var , süreci ileriye taşıma şansımız varsa ana yolunuzu bulabilirsiniz, tekrar güç sizlerde olacaktır kendi kılıcınız ilminiz ve duanızdır. 

Tüm bu süreç içerisinde kendi konumumuzu, gelecekteki güzel düşüncelerinizi, her anlamda  durduracağımız anlamına da gelmiyor. Ne olursa olsun yeniden yenilenmek yeniden tutuna bilmek gücümüzü ispat edeceğimiz bir hayat bizleri bekliyor.

Merkür retro dönemindeki en ideal tarihlerimiz haziran ortasını  kullanarak hareket edebiliriz. 

Merkür İkizler Retroları bol bol eskilerin yad edildiği dönemlerdir. Geçmişten güzel  tatlı  anıları yad etmek, düşünmek doğruları konuşmaktır.

Sevdiklerinizi   hatırlamak , onlarla güzel paylaşımlarınızı düşüncelerinizi paylaşmak neşeli daha pozitif daha keyifli olur. Geçmişten pozitif bir akım geçiyor. Düşüncelerimiz bizleri daha çok iç dünyamıza yöneltecek, bu sebeple bazen içimizden gelerek geçmişi aça bilir ve her şeyimizi gizli saklı her şeyi konuşmak isteyebiliriz. Bazen de içten içe duygulanıp, susabilir ağlaya biliriz.

 Merkür tam 4 ay her hafta bizleri şifada verecek , şifalandıracak birazda sorgulayacaktır. Bir nevi kendinizle de aydınlanacaksınız.       

Diğer yandan bizlere çok akılca mantıkla güçlü bir zekayla etkili kişilerle gelen tekliflerinde değerlendirme fırsatı yaratıyor. Pratik zeka alış verişler sunacaktır.  Bu sebeple bu dönemde ne kadar iyi olmanın ödülü olacaktır, tıpkı görücüye çıkan kızın mutlu sonun keyfini yaşaması gibi.

Fikirlerimizi düşüncelerinizi başkalarına anlatıp nazara gelmeyin, anlatmak istediğiniz kişileri iyi  belirleyin.  Bu dönemde iyi görünüp bilgi akışını çalan kişilerde olacaktır, kendi projelerinize sahip çıkın,  bilgi hırsızlığı kurnazları çok olacaktır. Kendilerinin yaptıkları başaramadıkları üstesinden gelemedikleri işleri kendileri yapmış gibi göstermeye çalışacaklardır.

Siyasi din sömürgecileri, din adamları gündeme damgasını vuracak, ırkçılık çok konuşulacaktır. İnsanların aklını karıştırmak için bir çok  spekülasyon lar yaratmaya çalışacaklardır.

Bir ata sözü vardır, ''Kurt kocayınca köpeklere maskara olur'' işte bu zaman bunu anlatıyor.  Bu insanlar uyanık insanlar ama ava giden avlanacaktır. Çıkarları için gözleri kör kalpleri paslı, ne olursa olsun dünya menfaatlari için çalan çırpanlar ,vicdan yoksunu olanlar, hiç bir şeyi düşünmeden hareket edenler, öksüzün yetimin hakkını sömürenler, hasta kişiler orda burada konuşup ahkam kesenler, keselerini kasalarını dolduranlar , haklıyı  haksız duruma sokanlar, adaletsizce yargılayanlar için  işte Merkür’ün işareti sonsuz kudretini gösterecektir.

 4 ay ikramiyeyi kazanan da kaybedende olacaktır.   Kötü kişilerin foyaları ortaya çıkıp, gözler yuvasından çıkacak kalpler karışacak  bunu da gördük diyeceğiz. Bir pire için yorgan yakacak,  utançlarından evlerinden dışarı çıkamayacağı zamanda olacaktır. Kendi kendileriyle yüzleşme zamanları olmayacaktır, ne kötü değil mi işte bunları duyacağız ve göreceğiz. Allah doğru kişilerle doğru zamanda karşılaştırsın.

Merkür retrosu zamanlarında yazışmalarınıza dikkat edin, yanlış anlaşılmalar paylaşımlar ola bilir .

Devlet siyaset millet vekilleri, sanat camiası  yeni skandal ifşalar açığa  çıkacaktır.

Retro tam olarak uyarıya açık ve eski defterlerin açılacağı zamanlara işaret ediyor. Geçmişe imzasını atıyor, şaka değil ciddi şekilde sarsıntıyla ortalık toz duman göz gözü görmeyecek şekilde olacaktır. Uzun süredir görüşmediğiniz, görmek istemediğiniz, duygusal açıdan kapattığınız kişilerle irtibata girmemeye özen gösterin. Bu Merkür hataya fırsat vermiyor. Ne yaşıyorsak yaşayalım, gerçekçi olalım kendi bakış açımızı iyiye kullanalım .

Retro da kimseye kefil olmayın, kimseye yapamayacağınız işlerde vaatlerde bulunmayın, boyumuzu aşan işlere girişmek, plansız hareket etmek ve tutamayacağımız sözler vermemeye çok dikkat edin.

Elektronik aletlerde, ulaşım ve haberleşme hatlarında, internet ve uygulamalarda arızalar meydana gelebilir. Yeni ev alırken dikkat, yeni araç alımı ve satımı için ev satımı için pek ideal zaman değildir, biraz bekleyin. Bu sıkıntılı süreç Haziran ayının 24 .den sonra yavaş yavaş yumak gibi sökülecektir.    Mümkünse retrodan sonra bu konuları ele almakta fayda var. Bu dönemde dedikodudan uzak duralım komşumun başına geldi benim başıma gelmez demeyin,   trafikte dikkat ani aksilikler kazalar söz konusu olabilir ev içerisinde ani yanıklar, aletlere dikkat edin derim. Sağlığınıza da dikkat edin, check up zamanı geldi dipten başa doktor kontrolünüzü yaptırın. En azından aydınlana bilir varsa bir problem erken önlem ala bilirsiniz.

Her şeyin sizler için hayrınıza gelişmesini diliyorum .



Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder