, , ,

Mayıs ayı olumlama zamanı

 

Mayıs ayı olumlama zamanı


Mayıs ayı olumlama zamanı

Şifalanma zamanı,  bulunduğunuz yerde yer mekan nerde olursa olsun ama temiz rahat ferah bir ortam seçin ve o anki hislerinizi analiz edin.. Dua edeceğiz, isteklerinizi bir beyaz kağıda yazın.


Dua etmeden önce besmele çekerek büyükçe beyaz bir kağıda dileklerinizi tek tek yazın. İstekleriniz bir başkasının zararına olmasın dikkat edin. Kendi hayrınıza iyilik için gerçekleşecek niyetlerde bulunun. İsteklerinizi yazdığınız kağıdın içerisine 125 tane çörek otu, biraz buğday, bir kaç yaprak kuru yada taze defne yaprağı, bir tutam tuz ekleyip kağıdı kapatın.1 litre suyun içerisine 1bardak  elma sirkesi ilave edn.Dileklerinizin yazılı olduğu kağıdı ve içindeki malzemelerle suyun içine  atın. 

Sonra 12: İhlas, 1 Fatiha, 25 Ayetelkürsi,   25 Besmele, 25 Nas, 7 Felak, 1 Fatiha  okuyun.

Gün sınırı yok mayıs ayı sonuna kadar  bunu yapa bilirsiniz .


Son olarak istediğiniz zaman bu suyun yarısıyla duşta alabilir diğer yarısını da denize döke bilirsiniz. Deniz olmayan yerde toprağa döke bilirsiniz. Küçük bir uyarı  asla kurumuş ağaç dibine dökmeyin, şifa olsun diyerek olumlama cümlelerimizi kendimize uyguluyoruz. Hayat başkalarıyla paylaşılınca güzeldir en acımasız duygu kimsesizliktir kimsesizlik duygusuna kapılmadan yolumuzu genişletelim.    Her anımız şifa bu sürede saffat süresi 1/ den 37 ayete kadar okuya bilirsiniz. İsteyen 182/ ayete kadar da okuya bilir.

 Kalbimizi fakirleştirmeyelim zenginleştirelim ve yaşamımızda gerçekleşen tüm değerlerimizin  farkına varalım. Akli melikeleriniz yerinde olması için daha verimli olmanız için sebe süresini 15 ayeti okuyun.

Kendinizi af edin, sadaka diyoruz sadakası bol olanın kendine sadık olur salih kullarla bir yolda gider. İşinde aile içinde  sosyal yaşamın içinde sevilir sayılır saygı görür. Bilinciniz daha fazla şeyi fark edip, özümsediğinde değişecektir, şimdi verdiğiniz tüm kararlar, olaylara bakış açınız, bilinciniz bağlarından kurtulup bütünü fark etmeye başladığında yeni bir hal kazanacaktır.

Bırakın gerçek size kendi yoluyla aksın, ben dahil tüm insanların sözlerinden öte kendi aklınızla kavrayıp, ''O'' muhteşem kaynaktan bilincinize akanlarla yol alın, o size doğru yolu gösterecektir.


Sevgiyle kalın.

Share:
Yer: İzmir, Türkiye

1 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim bilgi lerinizden için iyiki varsınız

    YanıtlaSil