, ,

Mayıs ayında harfleriniz size neler fısıldıyor?


Mayıs ayında harfleriniz size neler fısıldıyor?


 Mayıs ayında yeni kararlar alıp kararlarını arkasın duran harfler:

 İsminin ve soy ismin son harfi  H K L İ Ü E H N M C Ç Z A Ö B olanlar.

Sizler Mayıs ayında fesat düşüncelerden uzak durmanız gerekiyor. Bu ayda olumlu düşünerek işlerinizde ve ilişkilerde son derece yeni açılımlar yeni kararlar alabilirsiniz. Kendinize güvenmeniz, pozitif olmanız kararlarınızın arkasında her ne olursa olsun durmalısınız. Mayıs ayı içerisinde saklı gizli işlere girmemenizi öneririm. Maddi gelir kaynaklarınızda birikim ve alacak verecek işlerinizde  beklentilerinizde yeni açılımlara yeni kaynaklara ulaşa bilirsiniz. Para akışı  varsa bu konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Ailenizle ilgili bazı zor giden sıkıntılara odaklanmanızı, gereken desteği göstermenizi öneririm. Zaman zaman sıkışmalar engeller yaşayabilirsiniz. Evinizde hanenizde yeni değişimler var, bu değişim taşınma yer değiştirme yeni ortamlar yeni  değişikliklere adım atabilirsiniz. 

Maddi gelir durumunuzu düzeltebilir, zor giden maddi konuda  ilgilendiren mucize bir değişim ve  sürpriz bir haber alabilirsiniz. İç darlığınızdan dolayı oluşan korkuları geride bırakmanın tam zamanı. Hayat devam ediyor, zor deme zor değil. Nefes aldığımız sürece ya cebbar ya azim diyerek ezilmeden kırılmadan seçiminizde iyiye odaklanarak, kalbe şifa verelim. Kendinizi sevin, saygı duyun, değişim sizin elinizde. 

İsminin içinde H Z M B V Y T E N İ Ğ Ş S T G D R harfleri olanlar.

Uzun süre soluksuz sabırla bekleyen bu harfler, uzun süren tıkanmalar aksaklıklar yaşayan harflerdir. Artık kendinize bir güzellik yapmanın tam zamanı geldi. İşlerinizde, aşkta, ailede, devlet kurumlarında, sosyal yaşamınızda beklentileriniz iyi yönden akımınızı destekliyor . Gönülden isteklerinizi kabulleniyorsunuz.

Gururunuza yenik düşüp benlik ben merkezci olmamaya dikkat edin. Kendi kendinize olumlu olmanın yollarını bulun. 

İsminin ilk baş harfi  Ş B T Ü Ö İ G J Ç olanlar.

Dikkat! Kısa süreliğine de olsa harfleriniz olumsuz çekim enerjisi sağlamaktadır. Anlaşılamamak, duygu eksikliği ,empati eksikliği, karamsarlık, gel git duygular, iç huzursuzluğu, doyumsuzluk, fevri çıkışlar, kendini beğenmek, aşırı hassasiyet gibi etkileri yaşayabilirsiniz.  Mayısın enerjisi geçmişimizi yokluyor. Gelecekteki planlarımızı yoklamadan önce size zarar verecek düşüncelerden arınmamızı gerektiriyor. Nasıl mı? tabi ki ki Yunus Aleyhisselamın duası ile .

 O (Allah) ki, gökleri, desteksiz bir şekilde yükseltti. Onu görmektesiniz. Sonra, Arş'a istiva etti(yöneldi). Güneş'e ve Ay'a, boyun eğdirdi. Her biri (yörüngesinde), belirli bir süreye kadar hareket eder. (Allah), her işi yönetir. 

 Rabbinizle karşılaşmaya yakinen inanırsınız. Öncelikle deniz suyuyla etkileşimde olmamızda yarar vardır. Olduğunuz yerde deniz suyu yoksa, 5 litre suya 1 kg kaya yada normal tuzu, 2 bardak elma sirkesini karıştırıp duş alabilirsiniz. Bu suyun birazıyla da  evinizin  dört bir köşesini  silin. 

Sevgiyle kalın.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder