, , ,

En büyük mükâfatlar, ağır imtihanlarla gelir!

En büyük mükâfatlar, ağır imtihanlarla gelir!


En büyük mükâfatlar, ağır imtihanlarla gelir!

Her kul imtihandan geçer. Önemli olan tevekkülle karşılamak, sıkıntılara rağmen isyan etmeden, gerekeni yaparak sabrederek  bu imtihanı kazanmaktır.

Bir Müslüman diğer bir Müslümanın yaşadığı zorluk karşısında  onun bu zorluğu aşmasına yardım ederse Allah'ta ona yardım eder. 

Bu hayatta sevdiğin güvendiğin birlikte yürüyebileceğin bir yol arkadaşın olmalıdır.

Tabi öncelikle siz güvenilir misiniz? Kendinize bunu sormalısınız. Kendinizle isminizle yüzleşin. İsminizdeki  her harf size derin duygularla eşlik eder. Dudaklarınızdan çıkan her cümle, düşünceleriniz, yaptığınız işlerde verdiğiniz kararlar, yapmak istedikleriniz, yapamadıklarınızı isimlerinizdeki harfler harekete geçirir.

Kimliğiz sizi iyi tanıyor, peki siz kimliğinize iyi yönden eşlik edebiliyor musunuz?

Doğdunuz eviniz sizi tanıyordu, siz evinizi olduğunuz yeri seviyor musunuz? Hayatınız boyunca tüm  yaşadıklarınızı analiz edebiliyor musunuz. İsminiz karakterinizi belirler ve karşınızdaki insanın ismiyle iletişime geçer. Şunu bilmelisiniz ki isimlerinizdeki harfler inişli çıkışlıdır. Bu harfler sizin hayatınızdaki yol haritanızı belirler.    

Harfler bizlere neler söylüyor?

A B M Ş C Z T S = Son noktaya gelene kadar yolundan şaşmaz .

H K L O Ö =Hayata karşı sımsıkı tutunanlar ben merkezci olanlar. 

G Ğ Ü U= Zorluğa karşı pes etmeyenler, olumsuz özellikleri çok dik başlı olmaları.

D F Y V = Aksi, öfkeli inatçıdırlar. Aile ve tembellik imtihanları olur. 

J İ I= Duygularıyla hareket edenler .

R E Ç= Kendinden ödül vermeyen, bencil tarafı yüksek olanlar.

N L = Mükemmeliyetçi başarılı, kimseye güvenmeyenler .

Yukarıda belirtiğim harfler isminizin içerisinde  yaşamınızda karşınıza gelen, iletişimde olduğunuz kişilerin isimleriyle ayna yansıması şeklinde  çekim gücüne girer.

Kişi kendi kimliğiyle ve karşıki tarafın kimliğiyle imtihan sürecine girer. Bu kısa  yada uzun sürebilir.

Bu enerji akımı hayatın içinde bir kilit noktası. Harfler her daim size ışığını yansıtıyor. Kimine ayna kimine pusula oluyor.

İsminiz sizlere emanet verilmedi. İsminizi sahiplenin, yaşatın, güzel yaşayın, güzel anılın. Her şey emanettir ama  isiminiz hariç.     Hz Yusuf'a verilen isim  mısır halkı yuzarsif olarak çağrılırdı. Mısıra sultan oldu, gönüllere taht kurdu. İsimler değişir, değiştirilir, hayat değişir. İsminizde uzun zaman, yıllar boyu süre gelen zorluk sıkıntılarla yüzleşmişseniz, isminiz ruhunuzu temsil etmiyor demektir. İsminiz soyadınız sizlerin künyesidir,  geleceğinizi yansıtır.

Sayıların enerjisi titreşimi vardır.

 18/ 20/30//25/40/45/50/55/60/65/70/75/80/85/90/ : Yaşam alanınız ve dönüşüm değişim noktasıdır sayılar. Sayılar yani rakamlar doğum haritasını hareketlendirir.

 Gerçeklik isminiz, doğruluk isminiz, sadakat isminiz, koşulsuz sevgi isminizdedir . Bu hayat kimimizi zorluğa sıkıntıya, kimimizi feraha zenginliğe hazırlamıştır. Hayat yolunda isminizle sevgiye şefkate doğru yürüyün . Bir buğday tanesi bin yıla bedeldir, bir buğday kadar olamıyorsak vay halimize.

İsminize şükredin!

 İsmime teşekkür ederim, beni güzelliklere doğru ittiği için. Her harfim iyi yolu gösterdiği için, her zorluğa karşı göğüs germeme yardım ettiği , üstesinden gelmemi sağladığı için.  

 Ruhunuzu dinleyin, isminizin her harfine tek tek seslenin. Ben kimim ne istiyorum,  korkularım ne? Korkularımın üstesinden gelmem için ismim bana yol göster. İsminiz ruhunuzun sesini dinler ,isminizle seslenin. Hissedin isminize şükredin.  Hiç korkmayın, korkularınızı isminizle yenin.

İsminizin korucusu  ALLAH !  İsminizle sevin, sevilin, isminle sevindirin.  İsminizle yapılan iyilikleri bilin, isminizle nankörlük etmeyin.

 Hiç bir zaman umudunu kaybetme kendinle savaşma ,savaşırken yenilme, yenilirsen de yenildim diye üzülme. Arzularına karşı umudunu kaybetme.  Her fırsatı değerlendireyim derken üzülme, suyu akışına bırak. Denize açılmak istiyorsan yüzmesini iyi bileceksin. Verdiğin emeklerin karşılığını alman için ölçünü kaçırma, dengeli ol. Bilgi hazineni genişlet, çöp etme. Hayata karşı aklı melekelerin yerinde olsun. Kendi adına gösteriş , insana kurulmuş kapandır kapana kapılma!

    Allah kalplerimize hidayet versin. Şunu asla unutma, dua dilemek ve istemek senden kabul etmekte Alla'tandır.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder